Akce Halloweenský kostým (28.10. - 3.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

bbowling : myslím že 11.880 ks vaty bude třeba;)

2. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

bbowling - popros čarodějku007 xD:p

A kaolíne, není od tebe vůbec pěkné, že máš tolik kytek. Dokonce bych ti nejraději vynadala, protože mi kazíš pěstovací náladu, ale budu se krotit ve výrazech a řeknu jen....ty hade xD
    Za 11 minut bude změna v počtu hub. Vidím to tak na 51 kousků :p

• No fuj, já se lekla, že máš tolik kytek a oni to jsou hvězdy xD Na svět z vody jich bude potřeba 6000, takže nelelkuj a skoč si do hvězdárny.

Naposledy upraveno: 28/10/15
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

[​IMG] Bude to stačit na ten vodní svět?:eek: Jestli to tedy příjde,tak o hvězdách to určitě nebude,těch je teď v úkolech víc než dost!Stejně si myslím ,že RT stále neví co nám má podstrčit!o_O A hlavně,jak nás zase nenápadně oškubat!:music:

4. bbowling

bbowling Hvězda fóra

rossi1972
    Jakej vodní svět? Myslíš ten film s Costnerem? Toho jsem si v odměnách nevšiml :music:

Tak jsem si myslel, že když budu na krchově pěstovat Plísňový houby, tak budou padat Třpytivý houby. A ono vypadlo houby. jedna jediná!!!!

hubabuba díky, to jsi mně tedy skutečně udělal radost .... o_O;)xD

5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Opravdu jste vypočítali celkovou sumu akčního kvítí téměř 12.000?!?
    Ach, jo... to je pěstící maraton... to asi při 6hodinové kytce budu muset bourat stromy :eek:
    A to jdu ve čtvrtek a pátek do práce... a jedu na služebky, kde (nejspíš) nebudu mít připojení. Tak další, ach jo.

A teď malošek:
    opizuážýái ztzuzuir:music:rrrrrj iucvunzi u zt ztizitgkt izitoit uizi uj tu ižkoýá íáá žíážžý ýíízzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz8)

6. Simík21

Simík21 Znalec fóra

zjistila jsem, že by na hlavní louce a ve městě měla být strašidelná výzdoba, ale já jí tam nemám... :sleepy: je to chyba v metrixu nebo na mým PC ? máte to taky někdo bez výzdoby ?? :sleepy:

7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Na mašině umí skoro každej, ale lítat na netopýrovi a chlastat pálenku z dýně to je jiná liga.... zítra osedlám vránu ,-D A to mám zatím jen 35 lisohlávek :-D
    Jinak mně to jde jak psovi pastva ( brambory + boby)...já to psal hned na začátku, že to oblíkání není motivace ,-)

8. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Twinulka ...co já? Já se ve tmě bojím :D a tu bubu tmu mám v nastavení hry zakázanou. Spočítané položky sice mám, ale jak to dopadne, to snad neví ani RT....

Simík21 jestli chceš tu výzdobu, vypni si v nastavení hry alternativní úpravy - a pak se ti zhasne ve městě a na hlavní louce

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hlásím vélkou bídu. Někdo mi chodí na houbičky asi o_O 26 kousků se mi krčí nesměle na dně košíčku :cry:

10. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Nic si z toho nedělej, mě nefunguje ani sníh :oops: a to jsem pucoval počítač celé odpoledne.

11. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

k.vitek: víš že na fórum se smí psát jen česky? ;)Mongolština není povolena:D

bbowling: není zač jsem rád že jsem Tě potěšil:p

o_OJinak pár postřehů ze hřbitova: ze zařící plísně na pidi polích 16 ks třpytivé houby, z mřížovky červené 3 ks, z květnatce 4 kso_O

Naposledy upraveno: 28/10/15
  12. Znojmia

Znojmia Zelenáč fóra

nejde taky někomu dodávat do úkolů, co s tím? Při klepnutí na balíček se mi nic neukáže.
    Děkuji

maribeja a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  13. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

No, tak já totálně zaspala. O akci jsem se dozvěděla asi tak před hoďkou díky tomu, že na mě vypadla na hřbitově ta jedovatá houba. Příprava tudíž nula, stejně jako všech potřebných věcí na dodávání krom 9 hub a 37 vat. Z té pšenice a mřížovky červené, co jsem ve své sladké nevědomosti točila to asi nenapadá :music: Nu což, vyhrnout rukávy a jde se na to. Akce průměrná, ale výzdoba se mi líbí, i když si na Helloween jinak moc nepotrpím (krom kapely, na ty si zase naopak potrpím :inlove:)

Edit: Přidávám svou zkušenost s padátky na hřbitově - 9 hub z muchomůrky zářivky.

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Znojmia :Tam se ti ukáže odměna. Na dodání klepni na zvíře.

15. Simík21

Simík21 Znalec fóra

čarodějka007 díky za radu, už se můžu taky bát xD

1robinsonka1 a -Kuteno- tohle ocenili.
  16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Fakt nekecám, z rajčat mně vypadla jedna houba! Ještě to otočím 131x a bude to doma!o_O

17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Simík21 to je, co? Zapneš sníh a ono je z toho bububu xD.
    Kdyby to pomohlo na vypadávání těch psychedelických zelených houbiček, taky bych to možná zapnula, ale jinak ne...

1robinsonka1, Simík21 a tomokoco tohle ocenili.
  18. sluníčkomilka

sluníčkomilka Zelenáč fóra

Ahoj ve spolek, já jsem se také o akci dozvěděla náhodou, mám zatím v košíčku 9 houbiček... Ale těším se na hru. Moc se mi líbí, jak si tady píšete, už delší dobu si čtu Vaše příspěvky... a vždy se pobavím. Hurá do hry.. :) :p:p:p:p

19. Marketa205

Marketa205 Zelenáč fóra

Tak já taky zatím hrozná bída,asi se těm houbičkám nelibím nebo co -.-

evainfo, 1robinsonka1 a Michalka8383 tohle ocenili.
  20. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak tohle bohužel není pro člověka, který je celý den v práci. Stonek teda nebude.

Trepifajksl a Michalka8383 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.