Halloweenský kalendář (3.10. - 31.10.2019)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. X-mole

X-mole Znalec fóra

Satelitku díky, jsi úžasný.:inlove: Já na bonus dýňku úplně zapomněla, tak mě nadchla Bubu kytka. xD

2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:oops: a ten bonus je co? odklikla jsem ho, nevidím, že by něco přibylo ke sklizni a nenašla jsem ho ani v liště

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  3. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

ani mne ho nepripisalo

4. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Ale to je booster úplňkové sklizně, neaktivuje se hned je v inventáři pod vázičkou, spotřební zboží,

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

díky .macca., já to hledala pod názvem "bonus" a on je to "booster" :D, nějak jsem se v tom ztratila

6. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

musím říct,že tenhle kalendář(odměny) se mi zatim moc líbí :inlove::inlove::inlove:

astrid888 tohle ocenil(a).
  7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Trochu jsem koukal ze kdyz jsem vybral prvni dnesni odmenu a sel pryc a pak jsem se vratil tak se mi pohled prepl na zitrejsi odmenu, takze kdo je nepozornej, ten bonus (booster) muze prehlidnout... nevim proc cely dnesek neni stale na prvnim listu a az zitra by se prehodil na zitrejsi odmenu... je to divny, nevim proc to tak udelali... kdo si vsimne, tak se vrati na prvni stranu a kdo ne, tak snad si to precte a vybere bonus...

zahradnice4 a zejdy66 tohle ocenili.
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To aby příště namalovali dýni jako zeměkouli,-))) vždyť je dost velká a straší tam dlouho, každá řada je barevně odlišná a totožná s bonusem, ach jo ,-)) jak ji může někdo přehlídnout?
    Jedině proto, že je všude ovcekráva ,-)))
    Edit: jo jo udělá to až po, ale není problém se vrátit.

Naposledy upraveno: 16/10/19
    marketka47 a gigis99 tohle ocenili.
  9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

No já jsem to vybírala před chvilkou. Klikla jsem na 14, vypadla bubukytice a vzápětí jsem vybrala tu bonusovou dýni s boosterem. Neposunulo se to do další části. Možná to udělá, jen když po vybrání základního dárku odejdu z kalendáře ? Je potřeba dávat pozor (ostatně jako u všeho, co člověk dělá) ;)

zahradnice4 a gigis99 tohle ocenili.
  10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Myslim ze jsem napsal jasne ze jsem vybral prvni odmenu a sel pryc... pak jsem se vratil (kliknul) tak se presune na ZITREJSI odmenu, takze ta dyne uz neni videt... takze kdo se nediva, vidi neco jinyho a pokud specha/zapomene ze byl nejaky bonus, tak smula...
    Nevim jak lip to napsat, vsak se sami podivejte co to udela i kdyz uz jste tu dyni vybrali... uplne stejne to dela kdyz vybrana neni, podle meho chyba, ma stale ukazovat tu stranku pro dnesek - tedy dnesni odmenu zakladni a bonusovou, ne se prehazovat jinam...

11. Skali

Tassadar11 - jo, já to chápu. Ale už jsem to vybrala na obou farmách - a oba dárky vybrala hned (bez odejití z kalendáře), takže se mi to co tobě nestalo.
    Pokud se tam ale teď vrátím znovu, už mě to posune. Prostě je potřeba dávat pozor a třeba i zkontrolovat, zda mám dýně otevřené.

PS: jen připomínám, že ta bonusová dýně se nemusí vybrat nutně dnes, tak kdyby někdo zapomněl, tak se nic neděje.

12. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ajoj, krásný čtvrtek. :inlove:
    Nový hřbitůvek a zase ovce. xD
    17.10. - 15. hrobeček - 10x SH.
    Ať se daří.

satelit, duna.duna1 a maminka78 tohle ocenili.
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Sem myslela, že kalendář skončil :oops:, když není v nabídce novinek a ono ejhle, pokračuje dál, jen jsem musela najít přístup přes hodiny
    xD:p
    Edit: Kaolíne o_O, hledala jsem kalendář v novinkách na více farmách a houbelec, nenašla, tak to máš asi ináč
    :)

Naposledy upraveno: 17/10/19
  14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kalendář je pořád v novinkách ,akorát se mi zdá , že pokaždý na jiný straně !o_O
    Je chválihodné,že kalendář sám pokračuje a nemusím v něm listovat,protože bych určitě na nějakej dárek zapomněl!:)

Pitrýsek47 a gigis99 tohle ocenili.
  15. gigis99

gigis99 Perspektivní autor

Tak já to mám asi taky ináč jako kaolín, pořád v novinkách ;)

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Je tam pořád jako vyšitej ,-))). A je dobře, že se sám posune, protože někdo si ani nevšiml šipky Další a to by zase bylo dotazů na neotevřený hrob ,-)). Taky je tam šipka Zpět kdo si ještě neotevřel bonusy ,-).
    Místo kalendáře na náměstí ve městě bych dal ten bachr ,-)))).

-pechfógl- tohle ocenil(a).
  17. Skali

Ahoj,
    šipky, kterými se posouváme v kalendáři (pokud někdo přehlédl) ;)

šipky.png

kaolín11 - ahoj, v novinkách se ty akce mění - pokud jich je víc a nevejdou se jim na těch pět stránek, tak se to nějako prostřídává.
    evoku57 - Já chodím většinou z akční lišty (to je jistota)

davidson00, -pechfógl- a evoku57 tohle ocenili.
  18. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ajoj :inlove:
    18.10. - 16. hrobeček - 500x Lvl BZ. :)
    Krásný a úspěšný pátek. ;)

19. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

dobre ranko
    ako som uz pisala v prispevku c.42 ,ze mi bonus-teda booster nepripisalo,aj napriek odkliknutiu,dnes to prekvapenie bolo obrovske-vratila som sa pozriet na prvu stranu desiveho kalendara ,:eek:,a sok,obrovsky,darcek c.14 ,,neodkliknuty,darcek s bonusom -to iste,zaplat si florenmi,ak chces odmeny -.-
    kam to kracas farma???
    vcera to bolo bez otaznika a dnes s otaznikom, kazdy den si kontrolujem ci je to odkliknute,takze nechapem ako sa mi po dvoch dnoch mohol zamknut dar-nedar
    podotykam,ze vcera blbla farma aj s dodavanim do ulohy Ovčácký ďábelský pes,kde niekto mohol dodavat aj z baha zvierata a niekto nie
    ps. na podporu napisem
    ps2 .. pisem to len preto,aby ste si mohli skontrolovat aj vy kalendar a neboli prekvapeni,kedze tie odmeny su o stranu dozadu a tym padom nevidite ci je vsetko ok

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Alexandra Kerulová ;), škoda že sis to nevyblejskla, určitě bys na podpoře pochodila, takto fakt nevím, nevím, spíše nepochodíš
    :p:oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.