Halloweenská sezóna (14.10. - 16.11.2019)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Je to rozbité o_O, už jsem plnila zakázky a nic nenaběhlo jako hotové, mám stále 0 mincí, dekorka nikde tak to bude asi o velkým guánu, nu což naděláme, se z toho neposadíme na dvě půlky ani neopupínkujem už bylo i hůř. A ještě k tomu kvůli akci nejde se dostat na mýtinu, když se klikne na strom, ale jen když se kliká skoro na věž, tak se tam dostanu, už jsem s tím strávila spoustu promarněného času a vůbec to nebaví, nebaví, hrajte ještě dál naposledy, lalalá naposledy..... "Selaví selaví tím to končívá".....
    :pxD
    Edit: tak jsem si početla 8) v diskuzi, včera nebyl čas, tak až dnes a už všemu rozumím, takže jsem všechny zakázky splnila na velký kulový, nu což, kdo chce kam, pomozme mu tam, jen je mi líto ramamincí, to ostatní se nahradí pilnou prací
    :p
    Edit 2: nikde jsem totiž nenašla změnu termínu konání akce o_O, stále je ve hře, že začíná 14.10 a dnes už je 15.10. tak jsem do toho já trubka a lama k tomu šla
    :wuerg:

Naposledy upraveno: 15/10/19
  2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Je to jednoduché, dokud svítí na semaforu červená nepřechází se.
    A až přijde ten pravý čas můžeme vstoupit do vozovky.
    V našem případě akce, ale Bůh je mi svědkem že já nikoho nenutím i když je hra zadarmo.
    Jo! a bliká Ti přaska na kloboučku Evočku, vypni jí, škoda baterky...
    :D:inlove::D

3. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Vypadá to zamotaně ale ono se to během hry všechno objeví co a jak.

evainfo a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  4. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek,
    pročetl jsem, pochopil a uvidíme. Stejně mám pocit, že jsem se ocitl u Kolína, kde se potkali ti dva medvědi, velký a malý a ten pronesl to prorockou větu:" Pane, ale Vaše hry jsou hrozně vypečené." Něco mi to připomnělo. ;) Ale pravdu má Skali v jednom, připravím se, 16.10.2019 v 14:00 na to vlítnu, zjistím, že je to k ničemu a upadnu do zimního spánku.xDxD Njn, už to chápu, ta příprava je na to, abych si nashomáždil pořádné tukové zásoby ( rozuměj - přežral se až k prasknutí) před tím než se uložím k zimnímu spánku.
    Někteří nečtou - píše někde hraběnka z Matlafousova a Hyenova, tímto ji co nejsrdečněji zdravím. :D Když ono je těžké číst návod typu:"Jdi tam, nevím kam a přines to, nevím co a ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím." Faktem je, že když ani admini neví, tak je to dost zvláštní, podivné, tajemné. Ti by právě měli být nabití vědomostmi a znalostmi jak Ottův slovník naučný a ne posílat zmatené hráče k jakési kouli... ještě se někdo splete, zajde si ke "Zlaté kouli a od průšvihu ho neuchrání ani Jonsdorfův semafor. Nicméně přeji krásný den a sledujte písek jak odměřuje čas do zahájení akce. Co?? Že došel písek, no tak tam běhají nějaké číslice..... užijte si nového projektu, třeba to bude stát za to. No a už jsme zase u toho Kolína....... ;):)xDxD

5. evoku57

Radegaste z Bítlsákova xD, ta přezka je to jediné, co se na obrázku hýbe - takže túúúúdle núúúúdle xD:p

Jonsdorf a Druid.Panoramix tohle ocenili.
  6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja nedám do tej akcie ani omrvinku.A prečo?Že dávajú nahusto akcie a nie je kedy ani plniť stodolu.Ale aj zvieratká potrebujú niečo žrať je ich dosť ktoré potrebujú na jedno krmivo kopu rastlín.Preto nedám ani zvieratká a tiež produkty aj keď vynechávam niektoré akcie tak pre toľko zvieratiek čo máme na farme sa nedá pre všetky napestovať.

7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Myslet si, že např. dám 15 mývalů, 5 křečků a 7 labutí (1 vykutálená zakázka ze 3 u Josefa Bobra )
    za 7640,- kr a 30.560 BZ, když je momentálně mohu na trhu prodat za 1.987.600,- kr, je zřejmě
    pořádná ptákovina. To jako tu ztrátu má dorovnat těch 30.560 BZ? No potěš koště. Jaké by musely
    být ty odměny, abych do toho šel? Zatím tam nevidím nic, co by za to stálo.
    A jedna zakázka lepší jako druhá. Snad jenom do času bych mohl dodávat přebytečné nářadí Robinsonu Kusoe,
    než bych rozpustil část zásob a pak šmytec. Toť asi vše.
    Přes zakázky by to tedy u mě nešlo.

Abych do téhle nádhery šel, musel bych se nejdřív z buka zošmiknúť nejméně 5x a to pěkně na hlavičku.

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Vydíš Mikši a tady to je důkaz že se jedná opravdu o bláznivou hru.
    Nesmí se hrát ekonomicky a dietně ale potrhle až naivně, nejlépe jde hrát po požití alkoholu.
    Ale ne že bych chtěl někoho navádět, já se rád motám sám!
    :D
    Nikdo neví vše ani opravář v naší RT autodílně...

"Co jsem dlužen?" ptá se majitel vozu.
    "Dvě stě korun."
    Majiteli auta se to nezdá a požaduje řádný účet.
    Mechanik sedne a napíše:
    Tři rány kladívkem 5 korun
    Vědět kam 195 korun
    Celkem 200 korun
    :D

EDIT:
    Koukám Evočku, ale pozor na ty svíčky!
    Víš kolik stojí planý výjezd hasičů..?
    :D:inlove::D

9. evoku57

Mikešku, vždyť tam máš ještě 7 640,- Kr a to se vyplatí xDxDxD Já občas RT miluju - chachacháááá a ...miluju a maluju...si to do růžova
    :p:music:

Edit: Radku, aby měla tvá dušička pokoj, tak jsem vyměnila podpis;):oops:, co bych pro tebe neudělala

zahradnice4, Mikeš a Jonsdorf tohle ocenili.
  10. koljan74

koljan74 Aktivní autor

… Co znamená Příprava na haloweenskou sezonu od 14.10.??? Vůbec jsem podle návodu nepochopil, co se má odehrávat mezi 14.10. až 16.10. ...

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

koljan74: nic, čekej co bude dál ,-)))) máš na to cca 22 hod a nějaké minuty.

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

koljan74 - nic se nemá odehrávat. Jen bylo otevřeno. Můžeš si to prohlédnout, prostudovat dostupné informace, odzkoušet, kudy kam se leze atp...

13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Strašně moc se držím abych zrovna na tohle nereagoval .... :oops:

EDIT : tak jsem se hecnul, a asi hodinu a půl, jsem gůglem louskal cizí řeči (no i naše české info) a pořád netuším co je to za kulišárnu.
    Doufám že je to jen bariéra nepochopení psaného textu a při spuštění se ukáže že je to jednoduchý.
    Stejně si počkám až to tu někdo zkusí vysvětlovat pro lopaty jako jsem já.

14. dingičko

dingičko Vážený autor

Ahojte, hrajúci sa kamaráti :). Tá akcia ma nenadchla, mám večer unavený mozog po práci. A nerozumiem jej zatiaľ . Ale ak, tak aj tej jednej animácii budem rada :p, pekný večer

zejdy66 tohle ocenil(a).
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Bezejmenný, někde padlo, že je to pokus vyčistit naše stodoly před dožínkami. To je každý rok, teď vymysleli místo běžných akcí tuhle kulišárnu... Ty ceny v obchodě za nic nestojí, jak napsal Tassadar11, ve výsledku je to jeden mrkvový chléb a půl růžového želé...

16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD výborná kombinace, z toho by se jeden potentočkoval xDxDxD

17. Y_n_O

Medvánku, to já ne, to Tassadar11 :)

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No to nejlepsi v co muzem doufat je to, ze jsem blbe pochopil jak vlastne tahle vec ma fungovat...
    Stale nechapu smysl ukolu, kdyz treba do akce dam neco co je 100* drazsi nez odmeny, pak ale mi to po kapkach vraci stonek... tady ale pokud chci body, dostanu odmenu co si muzu koupit za zlomek ceny z prodeje rovnou na trhu...

19. Y_n_O

Tassadar11, mám obavy, že jsi to pochopil dobře, jinak bych to nezmiňovala...

matlafous123, zejdy66 a ezzra tohle ocenili.
  20. Preceja

Preceja Mistr fóra

Pořád nevidím, v čem je smysl do tohohle jít. Body nehoním, stejně nestíhám nové úkoly v družstvu, z podivuhodých výběhů mi vylézají oranžové krůtníky a je to celé zbytečně komplikované. Vidím to tak, že si budu v klidu pěstovat věci do družstva.

libakos tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.