Halloweenská sezóna (14.10. - 16.11.2019)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Počet sezóních bodů od trhovců je 830. Tak dumám,kde se dá získat za dva dny těch dalších zhruba 17.000 ?!? Něco mi stále uniká........

Y_n_O tohle ocenil(a).
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 - o jakých dvou dnech to mluvíš ? Já už jsem asi trochu mimo

Kostejnesmrtelny333 a Y_n_O tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kaolín11: tato úvodní show končí 16. 11. - máš času neúrekom ;)

jindrasofr, Pitrýsek47 a Skali tohle ocenili.
  4. doben

doben Ikona fóra

kaolíne proč za dva dny? Sezóna trvá od 16.10. do 13.11., což by ti mělo na nasbíraní dostatku bodů stačit.

matlafous a bropyk nedělejte z komára velblouda. Ty nejpodstatnější informace ve FAQ jsou a detaily můžete prouzkoumat sami, až to začne. Nebyla by to nuda, pokud byste dostali vše naservírováno do nejmenšího detailu až pod nos? Spíš bych se být vámi soustředil na negativní zpětnou vazbu týkající se odměn. ;)Překvapilo mě, že tady zůstaly odměny stejné a u běžných akcí se vylepšovaly poslední dobou celkem často.

Jinak video s návodem pravděpodobně bude, ale přemýšlím nad tím, jestli bude lepší ho vydat ve středu nebo v pátek.

5. Y_n_O

doben, ta negativní zpětná vazba asi nastane až po naskočení do plného provozu. A snad bude něco znamenat. Já osobně do zakázek nedám nic, jsem sysl. Takže sezona je pro mne jen o akcích a ramamincích...

Naposledy upraveno: 14/10/19
  6. kaolín11

Tak to sem přehlíd,že je to až do 16.11.
    O to víc je celá akce trapnější.Nevím proč jsem si myslel,že trvá pouhé dva dny.o_O

Štika a matlafous123 tohle ocenili.
  7. Skali

kaolín11 - koukni ještě na tohle:
    seznam zdrojůsezónních  bodů.png

PS: zakázky se každý den restartují ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  8. kaolín11

Jsme si špatně rozumněli.
    Měsíc se honit, pro co?!?
    Pohár do lišty a pro bonusy,které vůbec nevyužiji.
    Je vidět,že RT si považuje platících hráčů!:p
    Do teďka mi byli prodejci ukradení a zřejmě budou i nadále.:p

9. Skali

No, skoro to vypadalo, že se do toho chceš obout xD
    Tak já jsem zakázky plnila v začátcích, když jsem naháněla body na postup (ale to ještě ptáci chodili pěšky). Pak jsem prozřela a nosila výpěstky raději na trh nebo syslila. A pokud to nebude za něco stát, tak bud za sysla i nadále.

10. Y_n_O

Skali, jsi moje krevní skupina... teda, pokud to jde ;)

GordonSargent tohle ocenil(a).
  11. Skali

Y_n_O - já si to v klídku omrknu, jak to bude vypadat a uvidí se. Pravda, zatím to moc optimisticky nevidím. Ale nechci to odsoudit nahned ;)

12. Y_n_O

Nápodobně. Ale v zakázkách přitvrdili a tam to asi nedám všude... možná občas s rostlinkami a plody ze stromů. Zvířátka, produkty a šlechtěnce za takovou cenu nepustím... ;)

-Kuteno-, Pteranodon a zejdy66 tohle ocenili.
  13. Skali

Tak jasný. Já tak dumám, kde bych vůbec ty komodity do zakázek brala. Buď je akce, nebo honím expertní plodiny a na ostatní není kdy. Občas něco koupím na trhu, ale to "trochu" mě nespasí. Produkty a zvěř jsou velmi drahé. No, takže tak :)

14. Y_n_O

Ty párminutovky stíhám doplňovat, expertní nakupuju v liště, když mám děngi. Jinak jsou mi zatím šumák, krom šafránu, na který jsem byla nalákána do skleníku. Mám první tři a ten poslední bonus. Ještě si v klidu počkám na ty další.

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  15. Skali

Tak jsem si vzala kalkulátor a spočítala, že Robert Dlouhý by mě přišel dnes na trhu na zhruba 2 melouny. A za odměnu bych dostala 122.839 BZ a 43.186 Kr :D (a bednu navrch, na tu bych zapomněla)

16. Y_n_O

Skali: Co vidíš? Tak vidíš. Aj bez filmu, stačí farma... 8)

17. Lida7373

Lida7373 Analytik fóra

celá tato akce má jediný úkol. Vyprázdnit stodoly před dožínkama.....tak jsem to aspoň pochopila já.

Navíc to někdo trošku špatně napsat, tím pádem to většina lidí vůbec nepochopila.

fany2020, evainfo a Pteranodon tohle ocenili.
  18. 30kvido

30kvido Pisálek fóra

A já měla takovou radost, že když nám na cajky udělali nebeské stonky, že nám teď udělali nějaký důl, kam budeme věcičky ukládat do jednotlivých důlních štol....hmmm

19. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Robert Dlouhý...
    xDxDxD
    Já se picnu, takové dvojsmyslné jména.
    Jedno se překladům upřít nedá, a to, smysl pro humor.
    Přeji všem krásné dlouhé ráno!
    xD
    PS: 30kvido, neblbni, byla si někdy v šachtě?
    Jen tahat třiceti kilový záchranný přístroj je vopruz.
    A to nebudu popisovat co se stanete když se má přes něj dýchat...
    :D

Naposledy upraveno: 15/10/19
  20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

doben Abych ti pravdu rekla, tak se kvuli zpetne vazbe nehodlam vubec namahat, protoze pokud se nezmeni soucasne i system akci a pojede se stale z jedne do druhe, jak na bezicim pase, tak se budu venovat akcim a cela slavna sezona pujde mimo me. RT neustale neco pridava (akce nejlepe 3 najednou, mazliky, plochy, obchody, TS, TCH, zvirata a rostliny na slechteni, bedny ze kterych vsechno napada....) a hra bobtna a bobtna, ze z toho hraci maji uz ted hlavu, jak patraci balon a vysledek je, ze je mraky lidi otravenych, farmu hraji napul, absolutne bez zapalu a kvalita jde do haje na ukor kvantity! Presne po vzoru nejmenovane exportni velmoci, kde se vyrabeji sunty po milionech a za hubicku.

Naposledy upraveno: 15/10/19
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.