Halloweenská sezóna (14.10. - 16.11.2019)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Tak jsem splnila úkoly a dostala jsem 1 bod za 4 úkoly + 1 hřebík.To se fakt vyplatíxDxDxD

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 - Zjišťuji podrobnosti, dám ti vědět (až budu něco vědět ) ;)

Edit: takže - dekorace Halloweenský přidavač (zisk z Balíčku se sezónní permanentkou) bude dávat sezónní body po dobu trvání této sezóny. Po skončení Halloweenské sezóny už bude poskytovat pouze BZ/TBZ - dle umístění

Naposledy upraveno: 14/10/19
    hanynkach a evainfo tohle ocenili.
  3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

kaolín ty mě chceš snad zničit, protože pivo nemusím a vlastně nesmím (výjimky v pařáku) tak si to dovolím žensky poupravit:
    Takže: nakoupit kastl suchého a dobrého vína, dvě piva na srovnání kyselin a něco k zakousnutí ... sýr a trochu vyuzeného :p
    Jako slabší jedinec už další návštěvu pohostinsví nezvládnu a tak budu asi stát jako první u spuštění Haloweenské sezóny xD xD

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Skvele, takze si predstavuju ty manazersky porady, jak cely dny pripravuji novy styl zakazek... akorat teda nejak nechapu proc tohle ma byt lepsi nez to minuly... chteji 350 misto 100 kytek, 40 misto 25 plodu a tak... ovsem odmena byla k smichu uz predtim, ted nejak nevidim ze by se zvedla, naopak mi prijde ze kdyz driv bylo mozne dat mene nez 4*100 kytek, ted to chce vzdy 4*350 co vidim... a celych 6804 BZ!
    Takze tolik ztracenyho casu, penez a humbuku na takovy paskvil?

5. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Prosím o rady,akce měla začít dnes,ale mám u ní odpočet.Vůbec nevím kde se získávají mince.Dekorku jsem neobdržela ...
    as trochu tápu,možná je ten odpočet správně,ale pak nevím která akce dnes začala pls poraďte

6. jana151049

jana151049 Veterán fóra

jesterko - odměny budou až za 2dny až skončí časomíra.Mrkni na str4,kde mě to skali vysvětluje.Taky v tom lítám

jesterka74 tohle ocenil(a).
  7. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tak jsem splnil farmářské zakázky a nic mě to nepřipsalo - nerozumím co mám dělat

8. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

jesterka74 - akcia začína až 16.10. a dekorku obdržíš po začatí tejto akcie, čiže 16.10. o 14:00 ;)

Skali a jesterka74 tohle ocenili.
  9. HannyDanyels

HannyDanyels Pisálek fóra

A kde prosím najdu ten sezonní pohár:(

10. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

nechápu teda k čemu je ta příprava - proč není normálně napsané začátek 16.10.

jana151049, evik.chemik a jesterka74 tohle ocenili.
  11. p.marshi

p.marshi Zelenáč fóra

ahojte, muzete mi poradit? akce zacla dneska, ale nevim co s tim? dekuji

12. Skali

Dekoraci Základní sezónní pohár obdržíme za dva dny - tedy až začne Halloweenská sezóna (16.10.).

Což je odpověď i na další otázku - proč to dneska nic nedělá - protože dnes to teprve zavedli a sezóna začíná až za dva dny.

Pokud někdo plníte zakázky už dneska, dostanete klasické odměny - takže např. bézetka, bednu. Sezónní body půjde získávat až po zahájení sezóny, tedy za dva dny.

sezóna.png
    aaa.png

13. jana563

jana563 Dozorce fóra

Nový projekt?No nazdar.....:wuerg:

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  14. bropyk

bropyk Hrabě fóra

můžeš prosím napsat za jaký úkol máš bod?

dasa1143 a matlafous123 tohle ocenili.
  15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Po tohle se klidne hned podepisu!
    Cely zacatek mega novinky na farme pripomina spatne nacvicene vystoupeni klaunu v cirkuse. Konkretni informace chybi, pripravuje se tady evidentne jen RT a za jeho pripravou zustavaji akorat desitky zmatenych hracu (nekteri si teda za to mohou sami, protoze nectou).

16. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Já kdybych se v práci vymlouval, že se jedná o nový projekt, tak bych další projekty nedělal

17. Skali

Ahoj - a co se ti nepřipsalo ? Vyzkoušela jsem dnes splnit jednoho zákazníka a vše bylo v pořádku. Pokud se ti jedná ale o sezónní body, tak ty ještě v zakázkách nejsou. Nejsou ani u těch zákazníků vyobrazené. Ale určitě dostaneš to, co tam vidíš.
    odměny.png

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bropyk - pláčeš na špatném hrobě. Je to nový projekt, tudíž o něm víme to, co bylo zveřejněno. Pokud chceš tedy další informace, musíš si na ně počkat, stejně jako my. Anebo si dojít do věštírny - třeba k naší kouli. Asi tak. Víc se v tom nehodlám nimrat.

Edit: Právě bylo do FAQ k akci doplněno Zisk bodů sezónních odměn od zákazníků

18. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Teda Skali,ty máš svatou trpělivost,však je u těžební věže napsáno za kolik hodin je začátek,taky z toho nejsem moudrá,ale až to začne,tak to snad nějak poberu,jako u ostatních akcí,ovšem jsem taky někdy trubka a ptám se tu na úplně jasný věci :p

19. Skali

naruto2002 - ahoj, taky si myslím, že až to začne, tak se vyjasní. Takhle to možná vypadá složitě, ale věřím, že to půjde. Teď ještě, aby ty odměny za něco stály. Když ne, není nic jednoduššího, než tento prvek ignorovat. Prostě vyzkoušíme a uvidíme ;)

20. mamba54

mamba54 Stará škola

Tak mě to připadá, že tady někdo našel inspiraci u Boženy Němcové a její Chytré horákyni - obutá neobutá, oblečená neoblečená, učesaná neučesaná......tedy tahle akce mi přijde opravdu neučesaná a hlavně začala nezačala a jak to vypadá skončí a neskončí:p
    odměny jsou k pláči a Vildu, Roberta a jiné kumpány se mi taky nechce moc krmit....:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.