Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Apachie1 Toz to teda nevim, kde je zakopany pes -.-
    Skali Nemas to v merku, kdy listky pres limit propadavaji a kdy ne?

EDIT: pajda361 Diky!

Naposledy upraveno: 1/11/17
    Apachie1 tohle ocenil(a).
  2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Matlafous123,

volné zatočení nepropadá je-li získáno v akci nebo v úkolu.

mituli, zejdy66 a matlafous123 tohle ocenili.
  3. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

pajda361:
    Ahoj, dovolím si oponovat, protože mně výhra v této akci 2x 5 lístků po sobě propadla celá, protože jsem měla plno! A nepřipsaly se..

Edit: viz můj příspěvek #501
    Edit II:
    pajdo:
    to se u mne nestane, proto si to hlídám. Ale spolehla jsem se na to, co bylo psáno předtím, že půjdou přes 20 - z akce... Děkuji za pozeptání. Ale nějak to už neřeším.

Naposledy upraveno: 1/11/17
  4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Apachie1: zkusím se na to znovu pozeptat, ale při nedávné akci tomu tak určitě bylo, měl jsem i přes 25 lístků a bedny jsem nevybíral ani nepamatuji, bo mně to točení nebaví.

fany2020, matlafous123 a Apachie1 tohle ocenili.
  5. karbar

karbar Vévoda fóra

Zbylo mi 171 ks dech života, 2 ks kouzelného jídla, 37 ks měsíčního koření a 55 jedovaté žárovky.
    Domečky daly 1 jabloň, 1 třpytivý strom, 1 světlušky a 1 bažinu.

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tassadar: Ahoj, pokud jsi získal strom nebo zvěř, máš ji v liště přeškrtnutou, můžeš se podívat dřív.

matlafous123 tohle ocenil(a).
  7. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Tak jsem to včera zvládla až na poslední úkol v družstvu, ale to nevadí, stonek a strašistromky jsou doma

karbar a matlafous123 tohle ocenili.
  8. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Vše v pohodě splněno. Akce se mi opravdu líbila!!! Museli jsme zapojit mozkové závity a pečlivě promyslet strategii a to mám ráda.
    Velký dík patří slooter a Druid.Panoramix - myslím, že jste mnohým velice pomohli na začátku svými návody!
    A v neposlední řadě - grafika byla skutečně nádherná! Malým záporem byly, jako vždy, náhodné odměny.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jasne, no tak jsem si prekvapeni nenechal a podival se - je tam XXL koulicka, predpokladam i se zakladem, vsechny tri stromy z akce ale chlivky zadne...

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.