Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Levlef

Levlef Baron fóra

--- prosim vás hlášení k hraní přes mobil --- mám zahlcené zprávy :)))

pro android: na Google play si stáhněte prohlížeč Puffin Browser (zdarma)
    pro win: na Microsoft store si stáhněte aplikaci Dolphin Browser (zdarma - mělo by fungovat, ale Win nemám a nemám jak otestovat)
    pro iOs: neviiiim a vedet nechci, najdete si jineho dobrovolnika , jabka eeee

pri otevreni pres bezny prohlizec v mobilu (google chrome, safari, mozzila, explorer...) to fungovat nebude, nemaji v sobe instalovany Adobe Flash - proto je nutne stahnout jiny porhlizec typu Puffin

------ konec hlaseni

a abych nebyla uplne OT, tak teda vila mi dala celych 5 Zuzi ... no, co dodat.

2. stadole

stadole Aktivní autor

I přes velkou snahu tuto akci nedám......budu doufat,že přijde čas a bude stonek ve výprodeji.....dekorky mám....Možný výprodej určitě přivítají i jiní farmáři,ktěří jsou na tom jako já.

3. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

Díky prodloužení hry, nočnímu vstávání, snad stonek dám už jen 3x sklidit domečky a budu mít hotovo

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po včerejší slabší chvilce,jsou víly opět ve formě a nosí jen ty nejvácnější dárky!a to BZ,KR atd.o_O:D
    Jinak si v poklidu pěstuji koření a v případě potřeby urychluji "zrání" domečků.:) A jsem celej netrpělivej,co mně to mutantíci zase přinesou.xD

5. inzerat654

inzerat654 Pisálek fóra

Hlásim akcia hotová, stonok stonkuje, bedne sa hromadia.
    Vílie domčeky mi daávali hlavne BZ a grajciare, najlepšie trefy boli 5 zuzi, alebo 5 superhnojivo, či nejaké ponožky.
    žiadne špeciálne odmeny.
    hlavne že je to hotovo
    držím palec všetkým na finiš, dajte to.

6. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Přeji všem hráčům krásné ráno. Akci jsem úspěšně dokončila :D ostatním kterým se to povedlo blahopřeji.

7. burds

burds Titán fóra

Už mám 96/100 tak vím že akci zvládnu.

8. Aintcha

Aintcha Zelenáč fóra

Tak dneska ráno jsem i já akci dokončila. Nejlepší dárky, které mi vypadly: 3x bažina slizské příšery, 1x domov pro kočičí víly, 1x temné světluščí doupě chapadlová vrba a chapadlová vrba xxl. Jinak spoustu BZ a KR. Za mě byla akce povedená.

9. hroudov

hroudov Vévoda fóra

vím, že akci prodloužili, ale i tak ten den chybí, škoda, akce byla pěkná;)

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Hezký dník v pohádkovém říši :) tak u nás proud sice šel, ale nebylo zase kde hrát. Dnes kolem deváté se chvilku sekal net a já si říkala, jestli nedám před odchodem tu poslední sklizeň :oops: to určitě sekne se mnou a na pohádky vážně přestanu koukat xD .. vše dobře dopadlo, družstvo taky hotové a těsně před startem z domu ještě urychlím vílí domeček .. pokud se to nesekne xD. Odměny byly supr produktů, BZ/TBZ a KR padalo velké množství, třpytivý stromek XXL 2x, Jabloň XXL 1x, chapadla XXL 1x, světlušky 1x a měla pocit že i příšery, ale nenašla ... tak se mi o tom asi už zdálo :D.
    Kdo bojuje držím palečky ať to do večera dáte [​IMG]

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jsem lama lamoucí, už jsem mohla mít kompletně hotovo, chybělo pár posledního býlí do 5. úkolu, ale já ne, já si hezky znovu zasadila. :music:

12. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

jsem na 93/100 snad to do večera dám;)

13. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj tak já po peripetiích a pochopení jak to vůbec hrát,jsem splnila a mám radost,no to víte babča,než mi něco dojde,ale dala sem to,huráááá...

14. Levlef

Levlef Baron fóra

Mně je zbytečný dávat bonusy :D :D já si teprve teď všimla, že je +1 do skladu od RT a běží mi ze stonku +1 na zeleninu, takže když zasadim rajče na pidi, místo 4 ks sklízím 6 ... lalala :D :D

15. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak já nakonec teď také stihla dodělat řádek. V úkolu mi chybí zlatý a diamantový u 5. úkolu, to do večera nestihnu, protože jsem si nevšimla, že je prodloužena hra a všechno koření jsem nacpala do urychlovačů jídla na domečky. Takže jsem ještě zasadila přebývající semínka a možná do večera stihnu alespoň ten zlatý. Ale stromky mám všechny, takže spokojenost

16. myš59

myš59 Vévoda fóra

a já to asi nestihnu, kvůilo vypadku eletriky jsem teprv na 81/100 , ale starší stromy mám , tak aspon něco ;)

17. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak, ve tři hodiny nasadím poslední kytky a konec. Další by už nevyšla časově na sběr.

evainfo a burds tohle ocenili.
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, pořád lepší, než kdybys dodala vše a chybělo pár bejlí do úkolu ,-)))nebylo co zasadit.

Do večera budu ...

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Levlef Holka, to mi rekni, jak ty to delas? :music:xD

-Kuteno- a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  20. stěby

stěby Hvězda fóra

Asi vítr... :D

matlafous123 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.