Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

souhlasím s hodnocením akce s Matlafousem12,dostávám pěkné odměny,např 15 SK,300 000BZ,to je úžasné(mám všechny domky lvl4)

2. Baroland

Baroland Ikona fóra

vilm - vaše dědina jede na bioplyn ? xDxD
    Tak udělejte pouliční párty a navařte fazole.:D:music:

marketka47, Prepperka a krakoramaja tohle ocenili.
  3. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Vím, že to tady nepaří :) ale už mám legendy :) jupíííííííííííí a stonek hotový jupííííííííííííí a diamantový úkol v družstvu dodělám snad zítra jupííííííí :) ještě zprovoznit stonek a bude to mega jupííííííííííí :D:D:D

4. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Na 15 velkých polí a 1 půlpole jsem zasela ještě jedovatou žárovku. To by mělo stačit na otevření té poslední páté plochy. Na zbytku mám měsíční koření, abych ten třetí vílí domeček mohla posunout s tím kořením co už mám ve stodole, do vyššího levlu. A s otevřením poslední plochy budu odklikávat si tři odměny. Teď ze dvou domečků jsem získala
    Je to už třetí fialová potvora z této akce. A k tomu jeden domek kočičí víly. Stromek žádný.

Naposledy upraveno: 30/10/17
  5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

-pechfógl- Strategum a vubec vsem obyvatelum fora patri diky! Nekteri hraci potrebovali jen nakopnout, nekteri popostrcit o neco vic, ale myslim, ze nakonec pochopili vsichni (kopance nas delalo presto dost :D ). Kdo nepochopil, ten pochopit nechtel a ted muze nadavat. Vyjimku mezi nadavajicimi beru jen v pripade, kdy hrac nema sanci se dostat ke hre casteji, nez bylo tentokrat nutne.

A co se prodlouzeni tyka: Tentokrat mam dojem, ze si BP opravdu zahral na "matku Terezu" (treba kvuli zdrazovani) a pri zjisteni (data tecou, hromadi se a vyhodnocuji), ze vetsi cast hracu by o fous na odmeny nedosahla proste cas posunul.

6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

pechfógl - ony ale problémy byly a dost velké, farmáři si stěžovali, že je dlouhá prodleva při sklízení čehokoli, že se farma seká apod. Tak zřejmě kvůli tomu je to prodloužení. Když na Floridě řádil hurikán, taky nebyly akce prodloužené. I když - no kdo asi tak na Floridě hraje Farmu, že? :D Prodloužení už bylo tuším avizováno v sobotu.

Hodnocení - akce dobrá hlavně kvůli nutnosti přemýšlet, ale že bych z ní byla až tak odvázaná, to tedy nejsem. Dvě akce po sobě, kdy jsme nuceni v určitý čas být v pozoru, pokud je chceme dotáhnout do zdárného konce, to se mi tedy nelíbí. Už když končila děsivka, měla jsem přihlašování každé 2,5 hodiny plné zuby, hned po skončení ve 14 hod jsem hodila dlouhé s tím, že si dám pár dní pohov. Ani jsem nečekala na mazlíky a večerní sklizeň, prostě vypla farmu a finíto.
    Tahle je to stejné, každé 4 hod na farmu. A ještě o něco dřív na žárovky a později na koření. To je tak unavující, že mě to fakt nebaví. Vím, nemusím akci dělat. Ale pokud takové budou i nadále, možná i z důvodu, aby se nám tedy ten drahý kombajn vyplatil, tak to bych asi stejně končila.
    Jo, jednoduchá akce se s pár kupony nechá udělat za dva dny a nazdar. Jenže tímto stylem nás víc a víc tahají k farmě, víc toho nabízí, začíná to být pěkně všechno provázané - to je pak fakt farmaření na plný úvazek, a to tedy ne ač jsem v důchodu.
    Takže tímto dávám této akci 3, přestože byla dobře splnitelná.

7. Levlef

Levlef Baron fóra

Ono bohužel hodně lidí včera nemělo šanci se na farmu dostat skrzevá vítr a výpadky proudu - často celý den bez elektřiny a wifi. Jasný, mě zachránil mobil a data, ale asi ne každý to má. A i tak jsem za prodloužení ráda, měla bych to těsně před stonkem, takže hurá RT díky.

elbedna, burds a ldivacka tohle ocenili.
  8. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak včera výpadky proudu a od večera do teď pro změnu výpadek internetu:p:p:p

evainfo a burds tohle ocenili.
  9. frantiskavitkova

frantiskavitkova Pisálek fóra

Děkuji i já za prodloužení akce výpadek taky v Karolince, jinak bych nedokončila

burds tohle ocenil(a).
  10. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Proboha poraďte mi, jak to všichni děláte, že už máte vše hotovo - odemknuta všechna pole, všechny vílí domečky, splněno až po stonek.. Já se plahočím alespoň za splněním úkolu v družstvu a snad to ani nestihnu... Chodím do zaměstnání a "pracuju" na farmě ve volných chvílích bez vložení opravdového kapitálu. Je to tím? Nebo neumím počítat a strategicky myslet? Vždy obdivuju ty, kdo hlásí, že mají splněno, mně se to takřka netýká...

burds a lucie68 tohle ocenili.
  11. Levlef

Levlef Baron fóra

@pavcape záleží, co sis dala jako prioritu a jakou zvolila strategii. Pro mně byl důležitý úkol 4 v družstvu (dodat žárovky - získat bubustromy) a dosáhnout na stonek. Takže jedu jen na 3 plochách (600 žárovek na odemčení plochy 4 a 5 jsem dala právě do úkolu na bubustromy a tím se zbavla potřeby pěstovat žárovky) a na noc vždy koření (kvůli levelům domečků, tedy vyššímu počtu bodů do stonku) do doby, než byly hotové žárovky a teď už jen koření (které nedám do úkolu, ale využiju na urychlení zrání domků = častější přísun bodů do stonku).

Někdo naopak jel na otevření všech ploch a teprve pak zkusil úkol, někdo šel hned po stonku a na úkol kašlal... takže záleží, co bylo tvým cílem a jak jsi si rozvrhla strategii se k cíli dostat. Většina z nás taky bez kupování košů apod za peníze.

A pro všechny: farma jde hrát na MOBILU! takže sklidit a zasadit akční zvládnete s prominutím i v práci na záchodě za cirka 30 vteřin.

12. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj pavcape,
    jisté časové nároky tu jistě jsou, ale moje taktika byla taková, že jsem si nejdříve splnila první 2 úkoly v družstvu, otevřela 3 plochy a vytunila vílí domky naplno. Poté jsem si otevřela 4. plochu, aby to rychleji přibývalo a plnila družstvo.

13. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Levlef mě farma na mobilu bohužel nejde :( ale splněno už mám vše :)

burds tohle ocenil(a).
  14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

pavcape: Nesmíš se nechat vystresovat těmi, kdo druhý den večer hlásí hotovo ;) Nastav si svůj rytmus a podle toho jeď.
    Strategie vedoucí k úspěchu současné akce tu byla dost podrobně popsaná v několika modifikacích a záleželo na Tvých prioritách.
    Jen tak pro příklad (jak už jsem psala dříve), já měla/mám jen 3 plochy, 2 domečky na 4/4. Stonek mám hotový a čekám na poslední cca 3 sklizně koření kvůli druhé sadě dekorek. Bubustromky z úkolu mám všechny.
    Nekoupila jsem ani ň.;)

15. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já opět akci nedodělám, napřed u nás nešla 4 hodiny elektrika, a aby toho nebylo málo, tak od večera až do 9 hodin ráno nám doma nešel ani internet, tudíž nemám ještě ani 70 pohádek sklizených, a odpoledne zase do práce, všem, kdo mají hotovo veliká gratulace a mi ostatní asi jen tiše závidíme.

evainfo a burds tohle ocenili.
  16. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

fany2020 - a k tomu ti ještě zmizel podpis. Aspoň já ho nevidím. Ale doufej v lepší příští, po smolném období musí zákonitě přijít zase to šťastné.

pavcape - já mám přístup k PC po celý den, takže vidím jak často na farmu lezu a jak často je potřeba něco sklidit. Kdo chodí do práce a nemůže v té pracovní době na farmu aspoň jednou, a ještě k tomu po práci dohnat věci doma a v noci potřebuje spát v kuse, tak má se splněním problém. Zvlášť tady, kde rostlinky nejdou urychlit, v čase u nich taky není žádná variabilita a nejde ani navýšit jejich počet při sklizni. Takže nemysli že neumíš počítat a strategicky myslet, je to prostě o čase a možnostech. Kdybys měla možnost v práci třeba aspoň jednou sklidit (aspoň akční), tak by to bylo hnedle veselejší.

17. stadole

stadole Aktivní autor

Ahoj.....jelikož pravděpodobně tuto akci nedodělám...ač se opravdu snažím.....chci se zeptat,půjde někdy koupit stonek? Dekorky mám....asi nebudu sama,kdo by si ho rád dokoupil....Také by se možná mohla akce prodloužit s ohledem na včerejší počasí a výpadky elektřiny a internetu......ale to je asi jenom nesplnitelné přání...pěknou hru,gratulaci těm,kteří mají hotovo a nám co nemají.....tak budeme doufat,že to přece jen dáme.

evainfo a fany2020 tohle ocenili.
  18. Levlef

Levlef Baron fóra

@Pecuska007 a důvod? Zkoušela jsme na mnoha typech, značkách i modelech, a všude bez problémů :) tak třeba budu umět poradit - teda, pokud nemáš tlačítkovou Nokii 5110 :D

fany2020 a elbedna tohle ocenili.
  19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

levlef: kluk má lenovo za 2tis, a taky farma přes něj jde. Jen je tele... doma má wifi a plácá data.... tak nemá kredit, no při včerejším výpadku všeho by mi to docela bodlo, kdyby ho měl... :)
    Přečtených 77/100 pohádek... Domky 2 na plno, plochy 3. Úkol v družstvo chybí u 5.tého poslední 2. To snad už dopadne.

elbedna a Levlef tohle ocenili.
  20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Levlef: tu mám já ,-)))) nevím jestli přesně to číslo, jiný nechci, nechci být otrokem sociálních sítí ,-) jen aby se pak někdo při sklízení nezapomněl utřít ,-)))))

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.