Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bobulka1

Bobulka1 Rádoby autor

Prosím o radu. V kotli kočky, když jsem chtěla měnit grimoáry, tak mi naskočilo, že už kočka nemá žádné grimoáry, tak nemůžu měnit. Dech života mám 126ks a měsíčního koření 145ks. Odkazuje mě to do družstva na úkol, kde nemám splněný poslední úkol. Je to tedy tím? Když splním poslední úkol budu moct měnit?? Jinak nevím, jak mám bojovat o stonek. Děkuji za radu.

2. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Bobulka1 - kolik jsi chtěla měnit? 145 koření ti dá pouze 1 grimoár. Splnění úkolu nemá na výrobu grimoárů vliv.

Helena1313 tohle ocenil(a).
  3. burds

burds Titán fóra

No uvidím jestli stihnu.Včera nešla víc jak 8 hopdin elektřina.Zbývá mi dolézt ke stonku tak asi nestihnu.Nějak je mi to fuk hlavně že jde elektřina a můžu si alespoň uvařit čaj a jídlo.Všem co mají hotovo blahopřeji.

4. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

tak proud nešel pomalu 15 hodin , tudíž stonek asi neudělám

Helena1313 a burds tohle ocenili.
  5. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Poslušně hlásím, že mi chybí 4 body do stonku, což je cca 1,5 hodiny a zítra dodělám i 5 úkol sakum prdum :) Ještě tak mít aktivní stonek abych ho mohla sklízet :D na to si asi ještě notnou dobu počkám

6. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Bobulka1: jestli máš všechny tři domečky na 4. stupni, je také možné, že prostě kočka nechce další vyrábět, protože už nejde domečky dál vylepšovat. Vyzkoušet nemůžu, mám jen dva domečky.
    Já mám otevřené jen tři plochy a hotový stonek a 4 úkoly z družstva + v 5. stříbrný. Bylo by i víc, kdybych několikrát nepoužila urychlovače, když jsem potřebovala odejít.

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Toho čeho jsme se báli nejvíce - padátek - se naopak ukázalo jako bezpředmětné. Stíhám tak tak pěstovat,abych měl dnes splněné oba úkoly a padátka se hromadí zbytečně. Jedu jen na 2 domky trojkového vylepšení a chybí i jeden lán polí.
    Napřed jsem chtěl bubu stromy,teď dekorky a když konečně splním 5/5 v ten samý čas bude i 100 na řádek.

EDIT 14:46 -dobojováno...

Naposledy upraveno: 30/10/17
  8. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak stonek je hotov a osazen dekorkami, teď ještě dopěstovat na druhou várku dekorek. Chybí mi jich asi 340 z diamantového úkolu, jestli se něco nestane, tak bych to měla v pohodě stihnout :)

Jinak, mám otevřené 3 plochy políček a 2 domečky na 4/4 a stačilo to. Díky všem za nastíněnou strategii, sice jsem si ji trochu upravila, ale nápověda byla bezva.

9. Levlef

Levlef Baron fóra

mno, včerejšek bez proudu byl zábavný, ale vytáhla jsem starý plynový vařič po babičce a aspoň kafe bylo. O farmu se postaral mobil s daty, takže taky na pohodu, dodáno 70 pohádek, 2x domeček lvl 4 takže při každé sklizni 6 bodů - stonek by se měl zvládnout. Už pěstuju jen koření na urychlovače :)

10. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Děkuji moc všem kteří se podělili o strategii :) v začátku mi to hodně moc pomohlo :) jste zkrátka nejlepší :)

11. lase2

lase2 Magnát fóra

Bobulka1 : přesně jak píše Xenie6161, já mám všechny boudy na max a kotlíková od té doby stávkuje s knihtiskem a dala se jen na vaření:p;)

Helena1313 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  12. Levlef

Levlef Baron fóra

No a když máte všechny boudy na max, tak co chcete vylepšovat? :) to bych tak nějak logicky i pochopila, proč nechce vyrábět další knížky, když nenajdou využití .. ne?

Helena1313, lase2 a elbedna tohle ocenili.
  13. Bella74

Bella74 Vážený autor

Tak hlásím taky hotovo..stonek i družstvo..obavy byly, na začátku jsem dodala do družstva i do 4 úkolu omylem :D, tak jsem byla pořád pozadu :music:...ale je to doma a to je hlavní.

Všem kdo dokončil gratulka a těm co finišují pevné nervy..:inlove:

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Dobre dopoledne vsem ;)
    Vcera jsem trochu flakala a nebyla vetsi cast dne u kompu, takze chybi 377 kousku koreni na "Dej koledu, nebo ti neco provedu" (btw uzasny nazev).
    Vse ostatni hotove, takze hodnoceni akce (jako ve skole): 1*
    + novy system, umoznujici zapojeni mozkovych bunek aneb promysli strategii (zadne tupe napestuj tisice, dodej)
    + akcni plocha neomezovala bezny chod farmy (dalo se pracovat na zasobach, do drustva, na krmeni, prodeji atd.)
    + paradni grafika me osobne okoulila (po Fantasyrame netouzim, ale tohle bylo prijemne oziveni)
    + luxusni odmena v podobe radku, ktery nejspis nema ve vysi BZ/TBZ konkurenci
    + nahodne odmeny byly fajn (300 tis. BZ za 4 hod. na hnoji nenajdu, i kdyz na krejcary jsem si zaprskala) a kdo mel navic trosku stesti, tomu pristaly na farme i potrebne chlivky a stromy na desive plochy, na ktere by se jinak dlouho pestovaly bubukytky
    + v druzstvu bylo mozne ziskat za trochu snahy nove bubustromky a dekorky (odmen z teto akce bylo tudiz opravdu nadprumerne mnozstvi)
    - jedine co jsem schopna najit je delka akcni kytky a domecku (kdo se nedostane tak casto k PC mohl mit problem) a delka akcni vuci delce sklizne domecku (rozhozene casy)

Suma sumarum: Za me vic takovych akci! :inlove:

15. -lenka1606-

-lenka1606- Pisálek fóra

teda blbější akci jsem ještě neviděla. Za mně palec dolů.

burds tohle ocenil(a).
  16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Levlef Uz to neres - Bobulka1 mela za to, ze postupove body pridavaji jen grimoary. Uz to pochopila, je 18 bodu pred stonkem, takze vsechno v poradku.

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ano, matlalfousová - a za sebe připojuji, více stratégů, kteří nám nechopnejm dysfunkčním všechno vykecaj (a oni to pak stejně v určrité fázi popsujouu).:p
    P.S. Stejně by mě zajímal pravý důvod, proč byla akce prodloužena. Upřímně řečeno, BP není žádná matka Tereza... že by povětrnostní situace po Evropě - nebo blbé nastavení hry, kdy úkoly poště nešly splnit(viz počáteční kohoutek u padátek) nebo skrytý technický lapsus (viz přechod z letního času)....?

18. Levlef

Levlef Baron fóra

Mně do stonku chybí 30 bodů, ale každá sklizeň je 6 - to je 5 sklizní, to by mělo do konce akce dobře dopadnout + sem tam něco urychlím. 5. úkol v družstvu neřeším, není tam nic zajímavýho (není, že ne?)

19. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Neměla jsem žádné vyšší touhy,takže mi nevadilo ani to,že nám ve vsi kvůli větrům nešel včera celý den proud.Akce pro mne tedy bez přínosu.Nevadí,tím mým poflakováním dosahuji Lvl107,s čímž jsem nikdy nepočítala.

20. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Stonek maká od včerejška. Teď čekám na poslední sklizeň koření a bude hotový i úkol v družstvu.
    Žádné výpadky kvůli počasí nebyly. Tak, jak foukalo včera, to u nás bývá běžné, žádný extrém, pořád říkám, že bydlíme na Větrné hůrce. Tentokrát se to nejhorší přesunulo jinam.
    Prodloužení vítám, my, co máme hotovo, budeme zavaleni dárky od víl, ostatní aspoň stihnou dodělat stonek. Tam ta bodová nálož stojí za to a sklízí se často.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.