Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

mám radost z prodloužení akce,snad to pomůže,u nás nešla elektrika od dnešního rána až do večera 21,hod.,to bude chybět,díky

2. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

i přesto.že u nás to taky nebylo valné s proudem, tak jsem právě dostonkovala, na čtyřech plochách a 2 vytuněný domky, ještě mi zbývá poslední 5 ukol, jen poslední stupen,jinak ty vílí potvory, jsou skoupé na dárky, krejcary, BZ, TBZ, a trochu hnojiva, no co naděláme.tak dokonce je budu odklikávat, třeba ještě něco vypadne

3. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Poslušně hlásím hotovo [​IMG] zítra bude hotov i úkol ;););).

4. minnie30

minnie30 Stálice fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    ahoj, poradíš ako? ja som tu poctivo a mám len 37 zo 100 :-( ďakujem

Naposledy upraveno moderátorem: 30/10/17
    -Jiřulka- a Helena1313 tohle ocenili.
  5. doben

doben Ikona fóra

Právě jsem dokončil úkol v družstvu, takže akce je u mě komplet hotová. :)

6. papulice

papulice Veterán fóra

minnie upgraduj domky na 4 a pak to přibývá rychle

minnie30 tohle ocenil(a).
  7. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

no dobrá rada nad zlato,taky bych ráda upgradovala,kdyby bylo z čeho ???sotva člověk stačil otevřít všechna políčka a něco do úkolu a navíc nezbývá.Můžu se zeptat papulice zda jsi měla malá políčka,či velká - kde to šlo,děkuji

8. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj všem tak konečně se mi podařilo dodělat stonek,tak ještě nyní poslední úkol v družstvu,pátý úkol jsem nedělala ,ale možná se mi ho podaří udělat ,pátou plochu nemám otevřenou a jela jsem na domečky na 4 úrovni,úkol byl bez urychlovadel zdlouhavý.

9. monča81

monča81 Pilný autor

Mám radost, jak jsem tuto akci moc nepochopila, tak mám už stonek

10. janulekara

janulekara Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Jak to,že už máme otevřené další dýně?

Aha,už jsem pochopila:) neposunuli si hodinky,naší vývojáři ....bravo

Naposledy upraveno moderátorem: 30/10/17
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No jo, dnes už znamená zítra ,-)))) rád vás virtuálně vidím, internet nešel až do pozdních hodin, to jsem udělal práce ,-)

dej si oba příspěvky do jednoho, dostaneš červený vykřičník

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak mel jsem kliku, zadny vypadek, ale ne moc dobry nacasovani... hlavni cast splnena davno, stonek uz dela co ma, pekny vynos...
    Z 4 ukolu chybi posledni sklizen kratkyho a 5 ukol snad dam v pohode, neco uz je, neco teprve bude...

Vypadavat ma 12 dechu/den, v tuto chvili ma byt 51 (nebo chybet 21 ), mam 183 (chybi 0 ), mam 254% hotovo.
    Stav zarovek : idealne 1182 kusu (269/den ), mam 1402 z 1700 (82% ).
    Stav koreni : idealne 1130 kusu (257/den ), mam 1330 z 1625 (81% ).
    Zatim uplynulo 69% casu, zbyva 46 hodin.

evainfo, davidson00 a DANKA722 tohle ocenili.
  13. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Už od začátku akce se tu psalo, že pro získání stonku stačí pouze 3 plochy (to jsou 2 domky) a co nejdřív upgradovat domky aby ti dávaly 3 body každý. To pak přibývá jinak než když máš domky jen základní a každý dá jen 1 bod.

Jestli máš velká nebo malá políčka je na téhle ploše skoro jedno. Počet rostlinek dostaneš stejný ať máš políčka jaká chceš. Velká se vyplatí "jen" kvůli menší spotřebě vody a hnoje. (pozor - na ostatních plochách se vyplatí malá, protože tam působí MJS - ale tady ne).

Lyzarka a lase2 tohle ocenili.
  14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Preperko, stačí akorát mně k tomu musela nakopnout "svatá trojce" tři plochy a dva domky, jak jednoduché:)

Danka, takový krásný stromeček, ale proč mně jako sadaři cpou nějaké kočkyxD

15. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

aha ,děkuji preperko za ojasnění,nepochopila jsem to,nevadí je to jen hra

Prepperka tohle ocenil(a).
  16. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, krásny stromček som dostala k príšere, aby bolo na krmivo :D, len pekne odklikávaj vílie úkryty, on tam je ešte nejaký schovaný;).

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mám 20 bodíků ke stonku:) a 700 kytek k 5. stašiúkolu:(, nicméně dva dny k dobru. To dáme, ne?

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

To dáš s přehledem pechfóglinko :music: u mě už jen žárovky do 4 úkolu na 3,5 sklizně

evainfo a davidson00 tohle ocenili.
  19. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Nejde mi to, asi stonek nebude :((

evainfo a davidson00 tohle ocenili.
  20. alenal

alenal Stálice fóra

Já jsem si to taky hezky naplánovala, jenže člověk míní počasí mění, ale snad dneska dokončím, nebo nejpozději zítra ráno.

evainfo, Pitrýsek47 a davidson00 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.