Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. romana1975

romana1975 Zelenáč fóra

po splnění úkolu č.4 se mi v inventáři nezobrazuje sarkofágový strom,pouze rudé oko,což je hodně divné a doufám že mě o něho neokradou!!!!

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  2. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

petaM2001 - mě to pobavilo hned při prvním přečtení. Spíš tam měla být pomlčka ve smyslu "až" než lomítko ve smyslu "nebo". Střední bych tedy tipovala na splnění buď řádku do stonku nebo úkolu, těžkou pak na obojí.

3. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Vichroidní počasí mi zrušilo net,tak jsem tu až teď,pak mám něco napěstovat,ale já to nehrotím,jedu jako vždy piáááánko;)

4. satelit

satelit Hvězda fóra

Nějak víly polevily xD

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

[​IMG][​IMG][​IMG]
    Řádek ve stonku je aktivní od rána, teď jsem dojela poslední diamantový v posledním úkole, takže i ty tři dekorky navíc jsou v parku.
    To vše na 4 plochách se 2 domečkama na 4. stupni.
    Krom koláčů, BZ, TBZ a krejcarů jsem 2x získala Bažinu sklizské příšery a 1x Domek pro kočičí víly.

A když akce jede dál, tak jsem zasela Jedovaté žárovky a pro svůj dobrý pocit otevřu ještě i tu poslední pátou plochu. Pak párkrát do konce akce ještě sklidím 3 domečky. A budu zvědavá rozdíl v odměnách mezi vytuněnými domky a tím posledním otevřeným s nízkým levlem.

Musím říct, že se mně akce celkem líbila, farma si jela svým životem, nic se nebouralo, nepřestavovalo, nedodávalo ze stodoly. To, že jsem v noci na tabletu sklidila bylo mé rozhodnutí, určitě bych se do cíle dostala i bez něj. Koše jsem nepořizovala. Jen by se mně víc líbilo, kdyby tak ty časy byly jednotné nebo násobné, tohle jiný čas jedné plodiny, pak druhé plodiny, to byl problém hlavně v začátku, kdy byly na ploše obě plodiny a pak jiný čas sklízení domečků.....

6. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Milé prodloužení až do 22 hodiny - tak to po práci ještě něco zvládnu. ;) Jinak zatím 85/100 a z úkolu v družstvu chybí už jen 5 zlatý a diamantový úkol.

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, zrestartuj hru. A pro lepší hledání použij vyhledávací okýnko
    Pokud bys ani po restartu strom nenašla, můžeš kontaktovat herní podporu.

Helena1313, zejdy66 a davidson00 tohle ocenili.
  8. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Tak stonek je doma a uz jen zbytek ukolu coz je v pohode ;)

9. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Vítám prodloužení, ale jde mi to pomalu. Zatim 41/100 a to nevím zda stonek zvladnu a proto se soustředuji na družsvo a snad to tam dokončím. Musela bych si vzít dovolenou a to už bych si připadala, že blázním a proto se uklidním a co stihnu to budu mít. Stonek mít či nemít to se ještě uvidí.

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.U nás stále vypínala a zapínala elektrika ako šalená pre ten vietor.Uvidím ako z akciou dopadnem,lebo zajtra budem mať A-čko.Tým pádom je stonka asi ako pieseň od Haberu je to vo hviezdach:sleepy::sleepy:.

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

-Kuteno-, s Haberou si zrejme spoločne zaspievame... xD Jsem to flákala a teď budu doufat :)

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) tak jsem ten stonek taky zvládla a snad dodělám i zbytek akce :p

13. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

RT pochopil můj problém s rýmou a nadělil mi xDxD

14. babi49

babi49 Pilný autor

Dobrý večer, úkoly na vílím stromě mám hotové dekorky mám, jak se dostanu ke stonku. Co musím ještě plnit?Díky

15. hroudov

hroudov Vévoda fóra

u nás dnes celý den nešla elektrika, takže 3 otočky minus, tak nevím jestli i při prodloužení akce vše zvládnu:cry:

evainfo, maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  16. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tak já už se taky blížím do cíle. Za 2 hoďky budu mít řádek. A pak se těším konečně na ty skvělé odměny. Za celou dobu jsem z těch lepších dostala jen chapadlovou vrbu kterou potřebuju nejméně - žádný kočičí domek, žádný třpytivý strom, žádnou bažinu slizáků. Ale nestěžuju si úplně, dostala jsem i nějaké SK a další "pomocníky v úrodě", což se hodí vždy.

Tentokrát jsem víc než jindy ocenila existenci tohoto fóra a lidiček co sem dávají svoje rady. Nějak se mi tentokrát nechtělo počítat ani promýšlet strategii (asi proto, že jsme se pustili do kompletní rekonstrukce ložnice a přilehlé šatny, což mi vycůclo veškeré moje organizační schopnosti a nadšení pro věc). Takže jsem byla moc ráda když jsem díky vám věděla, že mi k získání řádku bohatě postačí 3 plochy. Přesto jsem neodolala, přišlo mi prostě škoda aby 2 plochy a jeden domek ležely celou dobu ladem, a tak mám otevřeno vše a poslední domek vytuněný na 3. stupeň.

Teď už si v klídku pojedu jen pro odměny v úkolu. K tomu mám zase strategii co tu už pár lidí zmínilo - co nejvíc vycucat systém. Takže seju zhruba půl napůl, a zbylé rostlinky házím do úkolu, aby mi systém posílal 5 a 5 rostlinek co 5 hodin. Ono se to docela nasčítá. Jestli stihnu dokončit i poslední úkoly nevím (opět moje nechuť to počítat), ale marsmelouny i dekorku kdyžtak oželím.

Dlouhodobě mi tady ve hře chybí ukládání historie odměn a měn. Aspoň týden zpět. Stejně i v této akci. Jak ráda bych se podívala kolik jsem dostala BZ, TBZ, krejcarů a dalších věcí. Jindy si odměny poctivě píšu, takže na konci akce vím kolik mi čeho přibylo a tím jak se mi tak která akce vyplatila. Tentokrát jsem pustila i evidenci, takže nevím nic. Nejednalo se tu někdy o zapisování historie? Aspoň u akcí. Já jsem takovou diskuzi tady na fórku nezachytila. Nebo si ji nepamatuju. :music:

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, abys získala stonek, je třeba mít přečteno 100 pohádek - ukazatel musí vypadat takto

Body v pokroku získáváš sklízením vílích domečků na akční ploše.

V úkolu v družstvu získáš jen dekorace (resp. druhou sadu dekorací) a jiné odměny (děsivé stromy...)

Naposledy upraveno: 29/10/17
    pigi1313, malinkami a Helena1313 tohle ocenili.
  18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Urychlila jsem domečky o dvě hodiny, abych to zvládla odkliknout, než budu muset odejít a 15 min před odchodem vypadl na chvilku proud, ale net nešel ještě dlouho po tom, tak urychlení na dvě věci, nu což nadělám, řádek je i tak doma a teď jen dodělat poslední 4 úkol diamant, 5 diamant bude už ráno hotový, co pak budu sázet? asi nic, jen odklikávat domky i když ty dary nedary někdy ani za to nestojí
    :p

19. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

evoku - mohla bys ještě pěstovat na urychlovače, ať z těch domků vyždímeš co nejvíc. Je škoda nevyužít je na max. ;)

20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

riadok hotový, odmeny slušné

aj domček dáva sem-tam pekné darčeky:p [​IMG], zostala som pri jednom rozšírenom na max.
    + 2 malinké a varím čarovné jedlo, ak to vydržím, naklikám ho naraz na ten najväčší, to len budú darčeky:D,
    prídem sa pochváliť8).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.