Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Jsem hotová :) 1) Stále z rýmy (přijímám nějaké babské rady, jak přestat asi po měsíci smrkat) 2) Se stonkem. Oboje bez košíků, ovšem s obrovským ponocováním, vstáváním a sem tam s přehmatem :)

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

U nás se vždycky věřilo na čaj se slivovicí a medem :) I kdyby to nepomohlo, alespoň už Ti to pak nebude tolik vadit :D

3. slootr

slootr Baron fóra

Ahoj Twinu, končí to po těch 100 bodech, nebo jdou domečky sklízet a odměny dostávat dál?

edit: Díky, to zní nadějně :)

Naposledy upraveno: 28/10/17
  4. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

slootříku - to budu vědět za čtyři hodiny :) Tedy pokud si nevezmu za svou radu od kiki xD Ale myslím si, že to půjde dál, čas u domků běží, takže asi to ještě nějakou pecku v podobě odměny hodí :)

5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jelikož nejsem baba, tak ti nebudu radit.

----------------
    Jak mám chvilku, hned jsem na farmě a slkízím, klikám, dodávám a melu ty urychlovače a melu ty upgradovače a všechno a je toho moc a najednou koukám že mám skoro hotovo.
    UF.

Do posledního ůkolu moc zatím nedodávám a spíše se zaměřuju na urychlovače a upgrady. Času je dost.

6. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Neléčená rýma trvá týden, léčená 7 dní. Mě se doma osvědčil rýmovník, mám ho v místnosti kde spím, lístky mnu a potírám nos, když je nejhůř. Nejlepší je z něj čaj, moje dcera ho zbožňuje tak most že nestačí listy dorůstat. Dostala jsem ho pod stromeček od švagrové, a je to fajn kytička.;)

7. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Potešilo predĺženie akcie - popri behaní po cintorínoch sa musí farma trošku uskromniť a takto je šanca, že bude napokon aj stonka, aj splnená dočasná úloha a získané stromčeky i dekorky.

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hotovo od 18:15.:) Na akci jsem spotřeboval pouze urychlovače z úkolu.Košíky používám výhradně k houbaření!o_O Jinak dává to odměny i po stovce.Mně přinesly 300.000 BZ.To sem ale klikař.:cry:

9. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, stonek stonkuje, ke 100 pohádce přidal brokolicový koláč, košík jsem nekupovala, pokračuji v plnění úkolu 4 diamant a zítra 5 dekorky, přeji příjemnou neděli, dýně vydlabány a již svítí, prohlídnuty svatební fotky vnučky, krásný den

10. doben

doben Ikona fóra

U mě to momentálně vypadá takto. Mám splněno 84/100 a stromky už mám všechny, takže teď už jen dopěstuji koření na dekorky. Jsem rád, že jsem zůstal u čtyř částí a nerozšiřoval na pět, protože by se mi to akorát protáhlo. Kdyby z těch domků padaly více i ty lepší odměny, taky by se ten 3. domek vyplatil, ale takhle ne.

11. dasah53

dasah53 Rádoby autor

Bez hnojiv a bonusů si připadám jako by mi někdo svázal tkaničky a poslal na sprint 100 mo_O:p;)

12. kachnik10

kachnik10 Perspektivní autor

Super, potěšilo mě prodloužení akce. Výborná zpráva. Dotaz - na akčním poli funguje +2 z MJS nebo +2 z úpířího séra? Zkusila jsem den tak a druhý den druhé a moc rozdíl v tom nevidím, mám pocit, že ani jedno na to neplatí. Nebo jsem jen jelito na počty?

-Kuteno- už jsem se dočetla v komentářích hned na začátku, děkuji. Zbytečně jsem si to patlala. Do knedlíka.

megi1967, Helena1313 a davidson00 tohle ocenili.
  13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

kachnik10 nefunguje žiaden remeselnícky produkt.

14. stěby

stěby Hvězda fóra

To jsem ale máslo :cry:! Po sklizni jsem zasadil na jedné ploše, ostatní rostlinky narval do úkolu, abych mohl hamtat 5 ks ze systému, ale blbě si spočítal, že mi před spaním dozraje jen polovina nasazených. Takže 5 políček zůstane na noc ladem-.-. To štěstí, že mi systém aspoň jednu várku rostlinek dá dřív, mít asi nebudu o_O:oops:. Kdyby blbost nadnášela,...xD

Edit 22:35 - no nejsem já dítě štěstěny :inlove:? [​IMG]

15. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Twin, já se přimlouvám za Rýmovník, osvědčil se, ale za podpory dobré slivovičky budeš fit 1-2. :D
    Stromy už čekají v liště, teď honem dohnat domečky, zatím 55/100 snad to půjde.

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak též mám 55/100. A strašistromky doma... Jedu zatím na třech polích. Uvidím jak dál. Jestli dojedu dekorky a rozšírím políška na 3 domečky.

evainfo a megi1967 tohle ocenili.
  17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po stovce jsou ty odměny fakt lepší.Nyní 5x ponožka a 5x zatočení na kole. To jsou extra vzácné odměny a nesmírně si jich považuji.:cry:

18. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Odměna 101, 102, 103 :)

19. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak já teď odklikla zas dva víli domečky a dostala se na skore 89/100. Ale stále pěstuji, čtvrtý úkol s Jedovatými žárovkami už mám hotov a ve stodole jich zůstalo 21.
    Teď pěstuji Měsíční koření do 5.úkolu, přičemž stříbrný a zlatý je hotový a do diamantového teď plodiny rostou a z potřebných 400 ks je jich ve stodole pouze 35. Ale už vidím v dáli konec ......

A na odměny z vílých domečků - 2x chlívek pro fialovou příšeru a jinak bez komentáře. Ale na druhou stranu, kdyby se ty BZ, BBZ a vrtulky či SH sečetly, tak to taky nakonec něco dá. Budu na to koukat pozitivně, musím, protože pak bych byla skutečně blázen, kdybych kvůli něčemu na co nadávám, šla zas spát s tabletem na nočním stolku kvůli nočnímu sklízení.....[​IMG] [​IMG]

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

99/100 no tak stonek az zitra, nechci utracet za dalsi urychleni, protoze bych pak mozna nestihal ty odmeny z ukolu a ty jaksi jsou podstatnejsi, bodu z domecku bude jeste fura :)

Vypadavat ma 12 dechu/den, v tuto chvili ma byt 39 (nebo chybet 33 ), mam 135 (chybi 0 ), mam 187% hotovo.
    Stav zarovek : idealne 914 kusu (269/den ), mam 1192 z 1700 (70% ).
    Stav koreni : idealne 874 kusu (257/den ), mam 1051 z 1625 (64% ).
    Zatim uplynulo 53% casu, zbyva 70 hodin.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.