Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Tak to vypadá na docela slušnou akcičku a v kombinaci s děsivkou, jsem spokojen - něco podobného jsem si přál.;)xDxD Nevadí mi, že nepůjdou použít řemeslné produkty, ani SH, ZSH - prostě si vystačím s vodou a hnojem..... vždyť dříve to nebylo jinak ( tedy do doby než člověk získal recept na dýňovku). Díky moc slootr za perfektní návod, asi si ho trošku předělám podle obrazu svého - i vzhledem k tomu, že půjdou používat velká pole.
    Zase to půjde podle toho jak si kdo stanoví postup a priority a hlavně podle toho, jak moc nebude zapomínat. Ano, hraběnko z Matlafousova, máš pravdu jako vždy - na políčka Farmy půjde šípek ( bude se hodit do nějakého úkolu v družstvu) a na políčka Baharamy půjde zázvorovník a bude vystaráno.:)
    Odměny na náhodu, obecně náhodu nemám rád..... ale když už máme ten dýňový kalendář, tak to snad pro jednou (pro podruhé) přežiji.
    Takže přeji všem hodně zdaru a s chutí do toho a půl je hotovo a pak honem na strašidelné plochy.... tam bude o mnoho více práce.:)

2. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ještě jsem se pro akci nenadchla, přeci jen na pohádky už jsem velká holka a s farmařením to moc společného nemá. A také se připravuji na opuštění farmy koncem roku, tak absenci na akci beru jako takovou průpravu. Další důvod je ten, že se po téměř dvou letech farmaření nemíním vrátit do 2.lv, kde nemohu využít nic, co jsem postupováním v levlech a budováním řemesel získala. Bez BZ/TBZ se obejdu a kvůli chybějící jedné bedně denně plakat nebudu. A že nebudu mít třetí děsivý stromek (dva mám) mě netrápí, pokud vlivem zdražení stejně s farmou skončím.
    Ovšem pokud bych se pro ni ještě nadchla, tak určitě na ostatních plochách nebudu pěstovat to nejdelší, naopak všude budou papoušci a slepice s kukačkama kvůli hnoji. Ten vyletí do astronomických výšek vzhledem k tomu, že je to vedle vody jediné možné urychlovadlo. Naštěstí ho nebude tolik potřeba, polí je málo.

Edit: V 16:00 došlo k úpravě u stonku na 550x level, tak se mé nenadšení trochu přehouplo do plusu. Uvidím, jakou ne-náladu budu mít zítra ve 14 hod.

Naposledy upraveno: 24/10/17
  3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Mám důležitou otázku. U akčních plodin (na spešl ploše) nepůjdou použít řemeslnické produkty - TO ANI MJS ??
    Já jen jestli mám vůbec začít...

eli2006, vilm4 a bursuk59 tohle ocenili.
  4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Baroland,

jako vždy když se něco koná na akční ploše, tak ani teď nepůjdou.

5. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

zdá sa to zaujímavé uvidíme ako sa bude dariť

eli2006, vilm4 a bursuk59 tohle ocenili.
  6. Mkuře

Mkuře Vážený autor

:) Zítra až příjdu z práce, bude akce už rozjetá a teprve pak budu koumat, teď jsem si jen zjistila jestli nebude potřeba dodávat něco ze zásob co nemám.

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

pajdo -že nepůjdou sem se neptal,pouze oznamoval.

Má otázka zněla : Nebude zde platit ani MJS ?? - čili žádné + kusy navíc ?
    A co třeba 100% na KŠ , Prosím polopatě,víš,že jsem pomalejší než ostatní děti.

8. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Zase překombinovaná akce společně ještě s nočkou. Aby se jeden k tomu počítači nastěhoval. No uvidíme. Přeji všem, ať se daří

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Baroland: na této ploše prostě žádné bonusy nefungují, ani z řemesel, ani z kola, ani z denních dárku, řádků, dekorací a ani nevím na co jsem zapomněl :D

10. Baroland

Baroland Ikona fóra

Děkujííííí ....takže po jednom...a 1700 ...neuvěřitelné.

11. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Zdravim farmari, ja do akce urcite pujdu, bude to pro me sakra vyzva, neb posledne jsem akci na akcni plose nezvladla (uz si nevzpominam, jestli jsem neudelala akci, nebo úkol v druzstvu). Takze uvidíme, jak to pujde tentokrát. Sice jsem na "dovolene" (materske :-D ), ale u nas budou podzimni prázdniny, takze bude cela smecka doma :) Tzn., ze budu bojovat o kazdou minutu u pocitace, pokud se nesebereme a nepojedeme nekam do světa - podle počasí. Takze cim vic nad tim premyslim, tim vic mi pripada splneni akce jako nerealne :) Kazdopadne dekuji slootr za navod, urcite si z nej hodne vezmu ;)
    Tak akci zdar, at se vsem dari.

12. cassandravega

cassandravega Perspektivní autor

Zdravíčko vespolek :)
    tak nějak nepobírám rozrušení nad faktem, že na speciální ploše nebudou fungovat řemeslné produkty, SH ani ZUH.
    Akce s podobnými podmínkami už na speciální ploše byly: - Malí pomocníci; Uč se a rozvíjej se a Senzační barbecue takže zkušenosti bychom mít měli ;)

13. libakos

libakos Polobůh fóra

Akce super,ušetřím SH,MJS,vrtulky co bych chtěla víc:pAkci začnu ale hrotit to nebudu ,náhodné dárky u mě jsou většinou BZ ,BBZ a těch už mám dost,nikam nespěchám...

14. larelay

larelay Analytik fóra

Řadím se k těm pomaleji chápavějším :), ale snad jsem pobrala, i když ono stejně až se nakonec akce spustí, vše je jednodušší, než to z popisu vypadá, takže problém nakonec není.
    Docela se těším. Začíná to být trochu adrenalin zvládnout všechny plochy, do toho akce, obzvlášť, když to není klasická stereotypní pěstovačka s jednoduchým dodáváním. Grafika se mi líbí, fantasy jsem nehrála, takže pro mne oživení. Teď jen, aby vše šlapalo, jak má, a nebyl v tom nějaký zádrhel :(
    Odměny...když je řádek, jsem spokojená. Ostatní asi moc neřeším, při minulé "pohádce" jsem z náhodných odměn tuším kromě 2 dekorací nedostala nic zvláštního, největší terno byly dva párty lístky. Na druhou stranu, za rok si na nějakou vrbu asi ani nevzpomenu, takže mne to vůbec netrápí.
    Pěkný den všem.

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Táááák, pane jo. Mám tlamičku dokořán.
    Cassandravega - zkušenosti říkáš? O čem to hovoříš, kde, kdy a co že už tu bylo?
    :DxD
    Protože jsem tajemné děsivo :Dnekupoval a nějaké je za odměnu v úkolu,
    nezbývá než promazat mozkové závity, oprášit šedé buňky a hurá na akci.
    Zatím jsem si osvojil jen to, že mám na akční ploše pěstovat na polích 2x2 a pořád si to
    opakuji, abych to zítra nezmrvil, protože zvyk je víc než železná košile. Dál se uvidí nebo také ne.
    Obhospodařit tolik ploch najednou (to tu ještě nebylo i s rozšířenou děsivkou) ručně, to se asi samou radostí zblázním.
    Kupóny pomalu odcházejí a nové nepřicházejí.
    Co ty na to Pitrýsku?
    :DxD

16. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

slootr-díky za rozpis
    akce dobrá,opět lehce cvičně,zatím se mi to vyplatilo,a když to nevyjde-no a?

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Druid.Panoramix Sipek a zazvorovnik jsem zavrhla pote, co mi slootr vytrel voko MJS :D, ale co - farma holt bude produkovat bobky a anakondy budou mit co zrat, abych je do keramicke dilny mohla cpat. Jinak s tebou ale souhlasim - zacina se to priblizovat farmareni realnemu, kdy jeden nevi, kam driv skocit a kazdy krok 2x zvazit. Ovsem zitrejsi akce mela byt vypustena uz minuly tyden - to by byl teprve ten spravny cirkus Humberto xD

Naposledy upraveno: 24/10/17
  18. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Mohla bych tě poprosit o tvou úpravu? :) Děkuji za případnou reakci :)

vilm4 a eli2006 tohle ocenili.
  19. Emo-haunter™

Emo-haunter™ Perspektivní autor

No , musel jsem si to upřímně přečíst několikrát, než jsem se začal konečně plně orientovat, ale mělo by to jít bez problémů, když člověk promyslí správnou strategii. Stonek je velmi lákavý, o cenách ani nemluvě. Celkově velice zajímavá soutěž, na kterou se určitě většina z nás velmi těší :) Tak ať to všichni zmáknete!!! :)

20. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Dobré na této akci je, že nijak neomezuje produkci běžných komodit na Farmeramě i na Baha (to pro ty, kteří si neustále stěžují na nemožnost pěstování do zásoby) a že způsob pěstování jen pomocí vody a hnoje zvýhodňuje nás matadory snad jedině tím, že máme zpravidla dost krejcarů na nákup hnoje i při vysokých cenách (tedy je víceméně stejná startovní pozice pro všechny a navíc ušetříme SH a ZH).
    A opravdu hezká cena je skryta v tom řádku do stonku (přece jen 250 x level BZ je opravdu hodně - u mě např. momentálně 250 x 161 = 40250 BZ - a to se vyplatí!).

Trochu horší je, že budeme muset asi více zaměstnat mozkové závity, ale to může být spíše ku prospěchu (pravidelný trénink je prospěšný nejen pro svaly ale i pro tu věc mezi ušima ;)).

Ono se uvidí, jak nám to půjde...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.