Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Dakujem Matlafous, som si tak myslela....Takze, ako by povedal Pajda, nehori.....fakt nehori, i kdyz, mozna velbloudi...xDxDxD

2. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Zdravím všechny, tak u mě to nepůjde, ani omylem. Chaloupky 3/3, otevřeny teprve 3 plochy.....
    Měsíc dvanáctek + soboty, tudíž poslední akce vůbec nestíhám a tentokrát to nemám, ani jak a čím dohnat :( Koše nekupuji, tak stonek taky nebude..tak alespoň nějaký stromek, nebo dekorka a bude vyřízeno ;).

3. burds

burds Titán fóra

Já stonek takes nezvládnu ale ten úkol s dekorkami a stzromky stihnu.Tak alespoň něco.Pokud to někdo stihne tak mu blahopřeji.Podle mne je to nesplnitelné.V noci vstávat kvůli sklízení nebudu takový závislák ještě nejsem.

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Tak a ted jsem tedy za jelito ja, pac ukol 4/5 jsem prave dokoncila a chvili se radovala ze vsech stromku, nez mi doslo, ze jsem si zapomela prednapestovat koreni na dekorky, takze jedu jen s 5 seminky ze systemu :cry: Boze, za co? :music::D

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

No, já to čumákovala asi do dvou do noci, budíka jsem si naštelovala naivně na 6:30 :eek: Jestli zvonil, netuším, ale probudila jsem se asi v půl desáté xD Spánkový deficit z pracovních dnů vykonal své a můj naplánovaný harmonogram se poněkud zhroutil. No, já se z toho nezhroutím, však ono to nějak dopadne... Kousek jsem zase popolezla. Jestli to stihnu, je ve hvězdách o_O

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Matlafous: ,-)) psa by možná nevyhnal, ale pitrýska ano ,-)) byl jsem na zahradě a jdu strašit na strašidelnou stezku v reálu, ono nestačí, že straším tady ,-))
    3 plochy, dva domky (4,1), v družstvu ještě jeden straši strom, na řádek to nevidím, není čas není .... ,-)

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

matlafous: Za blbost, sousedko, za blbost. Nebo ho nějak se..hněteš. (tohle jsem v téhle složité šachovo-bridžové hře udělala od začátku akce u dvakrát).

8. lase2

lase2 Magnát fóra

Mě se zase - také již podruhé - podařilo všechno koření vykšeftovat za knížky, a samozřejmě si nenechat na osetí plochy. Navíc jsem měla i nějaké prostoje, takže aktuálně mám otevřeny všechny plochy, domky 4/4/3 a v družstvu mně ještě čekají komplet poslední dva úkoly které chci dotáhnout. Stromky sice nutně nepotřebuji, při tajemničkách jsem pustila chlup a mám je všechny, ale přeci jen je chci vyzobat, jeden nikdy neví kdy se budou hodit. No a dekorky chci do parku na bubu ploše, takže není zbytí, chřipka nechřipka asi budu muset máknout. Jinak postup na stonek mám 67/100 :)

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pohádka 94/100.:) Nakonec mně to nedalo a otevřel sem i pátou plochu. Očekávám samozřejmě jen ty nejvzácnější odměny!:eek:xD

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47 Jdes nakupovat? xD (to je ta nejvetsi strasidelna stezka.... promotat se obchodakem)
    -pechfógl- Ja vim, ja vim... jen nevim, proc musim byt tak ehm neinteligentni :music:

79/100 a divna zvirata se slitovala a dala trpytivy strom (bude se hodit - na dalsi rozsireni bubuplochy uz chybi jen 599 kouli). 8)

11. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

A já jsem si odskočila mezi asistencemi domů na rychlý kafe,
    než pomažu zase do terénu a mezitím...
    ano mezitím jest dokonáno...
    stonek doma, jeden strom a jedna dekorka také a teď už lážo plážo
    doklikám těch pár kousků na dokončení úkolů z družstva​

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Skali, nestahuj sukni, brod je ještě daleko, [​IMG] , ale není nad to pořádně si přispat, já si tento luxus vychutnávám, až na výjimky, každý denxD

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

matlafous - mně pouhých 588 :D

Jinak akce skoro hotová, zítra odpoledne bude stonek. Dva stromy už mám, třetí být nemusí, mám 3. Za chvíli vyberu dekorku z 5., no a pak už napěstovat jen na ty dvě. Pro jistotu udělám pár urychlovadel, co kdyby při tom avizovaném povětří nastaly nějaké komplikace, ať to pak časově doženu.
    V noci také spím. Poslední sběr kolem 22 hod., ranní kolem 6. Když vstanu později nebo naopak večer už jdu spát dřív, tak to přes den časově srovnám.

14. .liska-eliska

.liska-eliska Pisálek fóra

Ach, hodný holky :inlove:

15. maminka78

maminka78 Stálice fóra

já jsem na tom jako Borůvka,pěstuju jako divá,ale posun téměř nulový:cry:

16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

pro ty jenž to vzdávají, jen malá úvaha. Pokud rychle vytuníte 2 domečky na 4. stupeň, tak při zbývajících 78 hodinách akce dáte 114 postupových bodů (78/4=19,5 , 19x6= 114). Kytky lze, tedy krom vytunění domků, obětovat do úkolů, ale to Vám fakt teď v rychlosti nespočítám.

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pohádkovou knížku mám dočtenou po stranu 43... Ale mám doma dva strašistromky, na třetí chybí pár žárovek. Potom budu pěstovat koření na dekorky do pátého úkolu a občas něco podstrčím bábě do kotle, ať se hne i ten druhý domeček, první je na čtvrté úrovni, ale ten druhý jen v polovině. Když to nedočtu až na konec, neposesouvám se z toho, ale mohlo by to vyjít. Nemám ráda otevřené konce... 8)

18. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

pajda361,mozes to,prosim ta,vysvetlit trosku polopatickejsie
    asi patrim k tym,co dnes nerozmyslaju :cry:
    na akych polickach je teda najlepsie pestovat

19. MarianoGirl

MarianoGirl Rádoby autor

Ja by som sa chcela poďakovať všetkým šikovným ľuďom na fóre, vďaka ktorým zbytočne nepchám rastlinky do otvorenia 5. plochy, ale radšej sa sústredím na úlohy - vôbec by mi to nebolo napadlo. Veľká vďaka za zdieľanie každej vašej stratégie! ;)
    Domčeky mám dva, oba na 4. úrovni, rozprávku 54/100 - už si len musím vypočítať, či budem musieť v noci vstávať, aby som akciu dokončila :)

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

HM já jsem taky trubka plochy mám všechny jen do úkolu budu muset zase rozpěstovat jedovatou žárovku mám celých 6 ks jináč 65/100 a zejtra jdu do práce tak uvidíme;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.