Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

pinda-ada - musíš počkat na děsivku, až bude otevřený starý hřbitov (nově Měsíční svět), tam ho zasadíš. Jinam nejde.

2. -mironella-

-mironella- Pisálek fóra

ahojte :)
    u mňa je stav 55 dodaných rozprávok, všetky otvorené plochy a 3 domčeky lev. 3... uvidíme kam s tým dôjdem :)

prajem peknú hru

3. iDavis

iDavis Baron fóra

Aktuálny stav 43/100. Práve mi padla zatiaľ najlepšia odmena - bažina slizkej príšery, ktorá je moja prvá, takže veľmi sa z nej teším. :)

4. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Přeji krásnou sobotu.

Jedu na 4 plochách a tedy se 2 vílíma domečkama na 4. levlu. V současné době do splnění 4. úkolu chybí dodat 400 jedovatých žárovek, ve stodole jich mám 226 + pár osázených malých políček. Do pátého úkolu je třeba 725 měsíčního koření, mám 270 + zaseto.

A přestože poslední 2 dny je realita taková, že ulehám a zlevé strany mám svou drahou polovičku a z pravé strany tablet, abych v noci mohla jednou sklidit (stejně se probouzím, takže bez budíka, ale s prodlevou), je konec v pěstování v nedohlednu, těch plodin je třeba dost, plocha hodně omezená, plodiny relativně dlouhé a bez MJS .....

Ale s pokrokem v Halloweenské pohádce jsem celkem spokojená, tam jak se to přehouplo přes padesátku tak vidím, že už o další ploše nemá cenu uvažovat, že ten stonek dám jen se 2 vílíma domečkama a že ty plodiny na rozšíření a pak na upgrade vílího domečku radši strčím do úkolu.

5. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji klidný a pohodový sváteční den, tak akce běží zatím přesně podle plánu, jen jsem ho trošku upravil - začal jsem dodávat do úkolů, takže ve 4.mám stříbro i zlato a v 5. taky tak. 4 plochy stačí, domečky jedu zatím dva a splněno mám 38 úkolů. Takže to běží setrvačností dál a do 31.10.2017 do 14:00 bych to měl v pohodě stihnout.:):)
    Takže držím pěsti všem, kteří nehodili flintu do obilí a do akce se pustili, škoda, že děsivka skončila včera, mohla by pokračovat až do toho 31.10.2017.... líbil se mi ten zápřah dvou akcí najednou. ;)Doufám, že RT neustrne v polovině cesty a další akce bude ve 3 akčních prostorách, preferoval bych děsivkovou plochu - to abych konečně dorazil speciální děsivkové úkoly v družstvu, tuto speciální - krásně se tím protahují mozkové závity, protože bez různých vylepšení to je úplně jiná akce a chce to trošku jiný přístup a pak Baha - trošku se zanedbává a je tam teď spousta věcí v dílnách. Tak co, admini, zvedne RT moji hozenou rukavici? :)Kolegové a kolegyně, prosím nekamenovat - děkuji. ;)xDxD

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Druid.Panoramix Podivej se do kalendare akci na listopad - budes potesen, pac dalsi desivka je od 10.11. spolu s OaD ;)
    Btw me se dneska v noci zdalo, ze byla k soucasne probihajici akci prirazena od postupu 50/100 jeste jedna a ja ji zapomela zacit plnit o_O Vzbudila jsem se zpocena (i kdyz to bude spis tim teplem doma, pac vcera to bylo to same) a sla to ve 3 hod. kontrolovat xD

EDIT: Aktualne 73/100, takze jeste 5 otocek tzn. radek bude az zitra, ale za urychlovace to nestoji, dekorky v ukolu maji prednost.

Naposledy upraveno: 28/10/17
  7. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    tak já jsem změnil původní plán. Otevřel jsem jen 3 plochy, ale podařilo se mi udělat úkly, kde odměnami jsou děsivé stromy a dokonce jsem stihnul zasadit 2 tajemné duchy, takže při další děsivce na mně čekají 2 svíce, co to blabotám 2 třpytivé obyčejné :D. Domky dávají 3+1 a aktuálně mám 63/100 takže do konce akce to vyjde. Ještě pěstuji na druhé dekorky, aby byly na hřbitov - chybí ještě 3 otočky a pak pěstování pro urychlovadla. Ať všichni dosáhnou čeho chtějí.

8. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Zatím dodáno 53 grafika je dobrá jinak se to táhne jak smrad;););).

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mám dodaných 37 rozprávok.Konečne mi to dalo domčúrik kočičkovíl ktorý ma potešil.Aj keď stonka nebude nevadí nemusím mať všetko.Keby som to na začiatku nedovŕbil bol by som ďalej je to moja chyba a za nu sa platí.Koše kupovať nebudem aj keď som dnes nad tým rozmýšľal.

10. mituli

mituli Polobůh fóra

Je to nekonečný a v vstávat kůli tomu fak nene:(

11. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak u mna 63/100..ulohy stoja v hale 4,5..snad to doklepem dokonca aspon tej stonkyxDxD

nemohla by sa ta akcia predlzit aspon do 1.decembra???xDxD:wuerg:..nech sa vam dari vsetkym,ale s tejto akcie som happy

12. upirka42

upirka42 Pisálek fóra

Zatím hotovo 54 pohádek, jedu na 4 plochy a dva domky level 4 dávají 3+3, úkol v družstvu na poslední str. stromek zbývá dodat 300 jed žárovek.Odměny BZ a BBZ a str. řem. produkty, jsem doma se zlomeným na 3x kotníkem tak můžu během dne sklízet, v noci nevstávám. Všem pěknou hru;)

13. libakos

libakos Polobůh fóra

Venku mizerně, v telce nic moc .Říká se, co se vleče neuteče,v tomto případě bych i popoběhla kdyby bylo jak;)Už jsem upekla ,uvařeno na 2 dny(sama to nemůžu sníst),uklidila, pračka vyprala a co dál......Za půl hoďky sklidím :( a zas čekat ach jo.......

14. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak ono to pude - domečky 4/4/2

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

libakos a kto to prádlo povešá?To máš pravdu s tým že čo sa vlečie neutečie.Tá akcia sa ťahá ako sopeľxDxD.

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem ziskal koulickovy strom, tech ted neni dost, takze to potesi... 73/100 je pekny pokrok, vsak taky 4/4/2 domecky, vsechny plochy otevreny, no ale ukoly 4+5 pockaji nez bude naplno posledni domecek...

Vypadavat ma 12 dechu/den, v tuto chvili ma byt 37 (nebo chybet 35 ), mam 114 (chybi 0 ), mam 158% hotovo.
    Stav zarovek : idealne 852 kusu (284/den ), mam 1094 z 1700 (64% ).
    Stav koreni : idealne 814 kusu (271/den ), mam 758 z 1625 (46% ).
    Zatim uplynulo 50% casu, zbyva 71 hodin.

17. matlafous123

libakos Tahle akce je naprosto idealni pro brblaly k doplnovani zasob na farme.... ne, ze bych se mezi ne radila, ale psa by ven nevyhnal a uz mam taky vsechno hotove, tak si tocim psenici (dopoledne mi z obyc listku padlo +1 na 6 hod.) a prodavam a to cekani na kytky, domecky a chudak dite vracejici se po 2 dnech pesky 10 km ze srubu, je snesitelnejsi :D
    Btw kdo by se nudil a ma zajem: s pristi desivkou je tu i OaD a pajda nam umoznil vytvorit vlakno pujcovny, tak muzete promenit dlouhou chvili prispenim nazoru ;)

18. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Ahojte, chcem sa opytat, vyskusal uz niekto z Vas dnesny bonus od Kubika? Ci nahodou neplati aj na akcnu plochu....Predpokladam, ze asi nie, ale co ak by nahodou...vsakze...:p

Zatial precitanych 85/100 rozpravok, otvorenych vsetkych 5 ploch, dva domceky vytunene na maximum, treti som uz nechala v zaklade. Takze stonka by dnes hadam mohla padnut. A pestujem uz len do uloh v druzstve. Ale fakt sa to vlecie....:sleepy:

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo ;)

20. matlafous123

duna.duna1 Neplati - vyzvedla jsem ho rano a sla to samozrejme hned zkusit .-)

EDIT: xD Jj, naprosto presna definice ;)

-Kuteno-, kiki2305 a duna.duna1 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.