Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) jsem došla z práce později a už bojuji o pátou plochu, která mi otevře třetí vílí domeček ... asi ráno :p a potom pojedu měsíční koření pro rychlejší postup ke stonečku, který je pro mě prioritní a pak uvidím co se zbytkem úkolu v družstvu. Zatím jen 21 ze 100 ... nic moc, ale vynechala jsem asi pět sklizní a to je znát, tak snad to přes víkend trochu napravím :D. Všem pěkný večer a ty nelepší odměny ;) ..

2. Levlef

Levlef Baron fóra

@matlafous123 no tak musí teď nějak ty nový plochy využít ne? :) Děsivka každý týden :D

mamaz: myslím, žes Lyžařku špatně pochopil - zvládla první dva stromy tak, aby je na plochu dala jeste pri Desivce, a ten třetí "bude čekat v liště do další děsivky" tedy bude čekat až bude děsivka a bude ho moct zasadit. Stejně jako my všichni osttaní :)

3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Proč JÁ ? Řeknětemi proč ??
    Nechci recepisy, já chci xxl stromy, SK a chlívky !! Tož ale už ......

4. Levlef

Levlef Baron fóra

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Produkt. To má, chudák, z toho rozčílení ;)
    Bezejmenný - kolikátá už ? Mám dojem, že máš zásobu tak do příštích Vánoc :p

Naposledy upraveno: 27/10/17
  6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Neměním, to je práce navíc... :p A pořád doufám... :D Statistika věda je 8) Ale přijde mi to hloupé... Těm milým, co nejsou sousedé a pošlou, pošlu vždycky nějak taky...

Helena1313, zejdy66 a matlafous123 tohle ocenili.
  7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Skali : jo no. Zásobu mám fakt na takových 20 děsivek.

A pardon, nejsou to recepty ale produkty.

8. makak-magot

makak-magot Stará škola

Hrachologie dává krejcary, BZ dává Melounologie :) Řádky se daly koupit 18. do 21. 7. 2017.

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

48 pohádek a potřebuji 7 sklizní žárovek i koření na splnění úkolů, tj 3 dny práce - jsou 4 dny do konce akce, to snad zvládnu sklízet budu ještě asi 18x domečky po 6 pohádkách. I kdybych měla výluku, tak to půjde ;):)

Matlafous123 - řádky se ti nabídnou k prodeji, pokud jsi je již nekoupila, je o tom hláška v Ofi ke koupi nových řádků :) Tak oprava, tam se nabízí v Ofi jiný řádek z 6/17

evainfo, Helena1313 a matlafous123 tohle ocenili.
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

No, tak hurá, oba domčeky by byly ve čtyřce. Ale jinak je to bída teda.
    [​IMG] Snad to teď poleze trochu rychlejc.
    Odměny....no...vcelku o ničem. Ale teď mi šoupli jedny temné světluše, tak to beru jako pokrok ;)

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

makak-magot, evoku57: Diky moc za info (i nezname farmarce za sovicku)... Ja jsem z toho popravde trochu levlef xD, pac radky teda nekupuju, takze ho urcite nemam (navic dekorky se vali v bedne), ale ted uz ho na stonku nevidim (a v jine nabidce taky nemam), takze i kdybych musela, tak ho nemam jak koupit :music:;) No, to je fuk, ale dekuju :)

Popinave vocicko je doma (dlouho se v bedne neohreje, kdyz mame dalsi desivku 10.11.), za hodku sklizim, posunu se na 55/100. Uz to zacina byt takove veselejsi ;)

12. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, zatím pěstuju na 4 plochách. Jde to opravdu pomalu. Z odměn kromě krejcarů a postupových bodů 1x houbová maska a 1x domov pro kočičí víly.

13. malinkami

malinkami Velmistr fóra

brej večír :music:
    ...musím taky napsat...bo tu u toho sedím skoro celý den, (díky práci mám mírný deficit) a téměř se nehýbu z místa -.-
    ale koukám, že nejsem sama xD ..což mě velmi těší :pdíky Skali a evainfo, hned se cítím lépe xD
    u mě zatím takto [​IMG] tydle akce se táhnou jak sopel...o_O

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja zase ako minule iba grajciare,BS,pár hnojív.Zatiaľ 0 stajní,0 stromčekov.Zajtra dám variť tej čarodejnici vývary či čo to klohníxDxD.Tretí stromček už je v lište a dve dekorky na ploche.Čo si ináč môžem priať?Mal by som jedno keby sa to nevlieklo,ale nejde.

15. stěby

stěby Polobůh fóra

Tak koukám jak jojo, že jsem na tom najednou docela dobře: [​IMG]
    Do pondělí přidám 48 vílobodů, v pondělí lážo plážo odpolední sklizeň a stonek bude na haluzi. Teď se to povleče, než v Družstvu napěstuju zbylé jedužárovky na druhý a třetí stromek, ve zbylém čase pak pojedu koření na dekorky.

A s "dárky" od víl se radši nechlubím, těmi blivajzy bych možná potěšil i Bezejmenného -.- - cizí neštěstí zmenší to vlastní;).

16. .liska-eliska

.liska-eliska Aktivní autor

Tak já přidám svoje komplikace, ať taky potěším: právě jsem se dozvěděla, že mi v neděli a v pondělí nepůjde internet.
    Stromy z úkolu budou všechny. Dekorka navíc z úkolu taky nějaká. Za hodinu bude stonek 59/100, ale jak to dopadne, to je ve hvězdách.

Tak trochu doufám, že to s tím prodloužením času v časomíře myslí vážně (nyní 97 hod).
    Jedu na 3 plochy, 2 domky max.level.
    Ale koš jim nekoupím, kdepak.

Edit: Blbina, pardon, stonek bude 57/100

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Takže já to v porovnání s ostatními tradičně flákám a potom budu bečet... mám 31/100. Mno, ale už mne nerozptyluje zahraniční návštěva s prací ani práce, mám čas... to musí vyjít ;)

18. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Hlásím stav 50/100, zaseto na všech plochách a všechny domečky v max.levlu. Naprosto netuším jestli stihnu, ale pevně doufám, že jo. Hlavně chci stonek. Děsivé stromky mám z Tajemniček, takže o ty až tak nejde, ten Sarkofágovej co mi chyběl byl v úkolu hned zkraje, takže ten mám a zbytek buď bude nebo nebude, hlavní je stonek.

19. Levlef

Levlef Baron fóra

@matlafous123 prej "já jsem z toho popravde trochu levlef" :D tak tys to zabila, myslim ze budu do noci cistit monitor :D :D

blby zarovky dozrajou az za pul hodiny, no to uz si na ne pockam a zasadim houby, aby to do rana dalo na dalsi knizku.

20. Preceja

Preceja Mistr fóra

Hm, tak koukám na ten seznam a přemýšlím, jak mi mohlo z chaloupky vypadnout 15 farmářských mincí. :eek:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.