Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Levlef

Levlef Baron fóra

to byl takovy kalup, až sa mi zobáčik z teho zahnul. já sova hlúpá, kdybych v noci udělala ještě jednu otočku, tak jsem ty blbý čičivíly měla všechny. A mně to nechutí!

chjo, o šest minut :(( to naštve a hodně no. Tak příště třeba. teď čekám na žárovky a snad aspoň si vytáhnu ten okatej strom, sice ho není kam dát, no ale lišta to jistí.

zejdy66, Helena1313 a kiki2305 tohle ocenili.
  2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Bezejmenný, predsa v náhode xD;), tiež dostávam väčšinou BS a grajciare v diétnych množstvách, a už aj groše a rovnako, dala naraz chalupa vytunená na max. aj tá biedna[​IMG] a posledná biedna dala [​IMG]

je pravda, že z tej veľkej som dostala jablko xxl, vzácne ponožky(25 ks) aj grajciare (350tis.) a aj 15 grošov, ešte neviem, ako sa rozhodnem, či budem vylepšovať, alebo radšej urýchľovať, zatiaľ pestujem bylinky, a že im to trvá:sleepy:
    mám aj svetlušky z najmenšej a príšeru neviem z ktorej;)

3. Levlef

Levlef Baron fóra

z domku lvl 4 - 15SK, to už je pěkný. Z domku lvl 2 - 26900BZ, no co už no :)))

taaak, okatej strom konečně v liště, chybí mi ke spokojenosti dopěstovat 385 žárovek na marshmallow strom z úkolu a budu happy

4. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Moje strategie zdá se poněkud padlá na hlavu xD Rozšířila jsem pole do pětky, až jsem z toho neměla na osm políček co zasadit, ani po přičtení od každého po pěti kusech xD
    Domky velikosti 3, 2, 1 a pokrok 52, tudíž jsem za polovinou, jupíí xD

5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Já se nakonec před koncem děsivky rozhodla splnit stříbrný a zlatý 4. úkol této akce a získala sarkofágový strom a strom rudého oka. Na ten marschmallovnových duchů bylo málo žárovek, takže ten na další děsivku bude čekat v liště. Ale vytunila jsem i ten druhý domek na maximum, žádný rozdíl mezi 3 a 4. stupněm nějak v odměnách nevidím.....
    Teď mám na ploše žárovky a pak se zas budu rozhodovat, jestli je budu střádat do úkolu nebo rozšíření plochy. Se třema domkama by ty body přibývaly o třetinu rychleji, na druhou stranu, než napěstuji žárovky na to rozšíření a pak zas to koření na vytunění alespoň na 2-3. stupeň, to chvíli potrvá a mezitím zas přibudou body ze stávajících dvou vílích domků, takže to třeba bude i zbytečné. Nyní mám 41/100.

Je to zdlouhavé, plocha malá, plodiny ne zrovna s nejkratší dobou růstu, ale určitým způsobem tato akce má své kouzlo. Nelze si pomoci ničím jiným než vodou a hnojem a trpelivě čekat na další malý přírůstek plodin do stodoly. A pak se zas rozhodovat co dál. Není to jen taková ta sprostá hrrr pěstovačka s vypadávátkama. Vlastně pokud se rozhodnu další plochu neaktivovat, tak snad už ty duchy nepotřebuji, pokud tedy nebudu chtít urychlovat. Ale to by zas bylo plodin .... A zdá se mně, že u mě je celá akce jako "Vědro má ve dne díru ...." [​IMG][​IMG][​IMG]

6. Levlef

Levlef Baron fóra

Já už si to dám do podpisu, ne?
    "Když jsi de*il, tak si zatleskej"

Lyžarko, ehm, první úkol už mám splněněj skoro od začátku akce a co myslíš, všimla jsem si odměny v podobě sargofágovýho stromu? Ne. Zasadila jsem sargofágový strom? .... hauuuuuuuuuuuu

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Levlef xD ty fakt dokazes perlit, to ti povim ;)

Y_n_O a Levlef tohle ocenili.
  8. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Tak tahle akce mě nebaví vůbec.

papulice, marketka47 a mirbel46 tohle ocenili.
  9. Levlef

Levlef Baron fóra

@matlafous123 tvl tak důležitý věci mají napsat souvisle, do tří vět a červeně :) se v tom pak trácim no. Zaměřila jsem se na okatej strom a vůbec si nevšimla, že mi v liště visí mumiovník no :)

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som si myslel že len ja som zmätkár,ale vidím že nás je o troška viac.Žiarovky som mal otočiť 1 x ale zbrklo som ich nahádzal do úlohy až boli tam tak mi chýbalo do splnenia 60 ks ešte že mi 10 zostalo a tie som zasadil.Bude mi chýbať 10 ks ale 5 som dostal a ešte dostanem.Teraz musím sadiť to korenie a už som sa poučil 10 x meraj a raz strihaj.Čo už narobím?

11. Levlef

Levlef Baron fóra

kuteno kliiiid, na zmatky jsem tu prebornik :D zarovky pres den, koreni na noc, domecky si mezitim rostou samy. naopak na noc zasadim koreni a prebytek nacpu do ukolu, aby byl stav ve stodole nula a RT hezky navalilo 5 ks zdarma :D

12. ladystep

ladystep Zelenáč fóra

Když nasyslím dalších 8 ks dechu, tak mám jenom 98 ks koření. No není to pech? Na vylepšení dalšího domečku musím čekat. :(

maribeja, MatysekKamilek a sisinka tohle ocenili.
  13. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Sběr domků byl pro tentokrát v celku ucházející :p

14. olčaML

olčaML Vážený autor

Nevím, ale moc tomu nerozumím i po dvou dnech akce , co pěstovat první ,jestli rozšiřovat plochy nebo házet do úkolu . Zdá se mi , že pořád pěstuji a není to nikde moc vidět.:music:

maribeja a tydýtková tohle ocenili.
  15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Levlef ja som kliďas ako by povedal Ander z KošícxDxD.Ale nahnevá to keď bude chýbať 1 deň a ešte sa to vlečie ako slimák.

Naposledy upraveno: 27/10/17
  16. iDavis

iDavis Baron fóra

Zostáva mi posledný zber do odomknutia piatej časti plochy. Zatiaľ mám jeden domček na max. a druhý na prvom stupni, no už dnes večer zasadím to korenie a pôjde to rýchlejšie. :) Bodov mám zatiaľ 33/100.

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Poprve, co po me ta umnoukana letavice hodila neco jineho nez hnojivo, kr, mince, kolace, kytky, TBZ a BZ.
    Btw zaregistrovali jste radek na stonku Hrachologie? Vkladaji se do nej davkovace. Me to probliklo a nez jsem stacila zareagovat, tak jsem presla na jinou plochu a pak byl fuc, ale daval snad 20 tis. BZ nebo co to bylo o_O

EDIT: A dalsi desivka a OaD 10.-12.11.? o_O Nevychazim z udivu....

Naposledy upraveno: 27/10/17
  18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Po večerním sběru domků budu mít 52 postupových bodů. Na sobotu vyjde 5 a v neděli jen 3 sběry a bude stonek. Napěstovat do zbytků úkolů už nebude problém. Jedu stále 4 plochy, 3 koření a 1 žárovky. Jediná odměna co za něco stála byl třpytivý XXL. Brokolicový koláč už nemohu ani vidět, dostala jsem už 4, jinak převážně BZ.
    Zítra dorazím žárovky a pak už jen koření na dekorky z úkolu.

Lyzarka, kaolín11 a Janina0971 tohle ocenili.
  19. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Lyzarka - ahoj, v každém případě si udělej ten třetí strom, pokud o něj stojíš! Žádné další už nebude, úkol je časový! Já už ho mám a cením si ho víc, než další plochu. Mám ho, aspoň doufám, v inventáři a na hřbitov půjde až při příští děsivce. Ale jinak o něj přijdeš. Hezkou hru.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatím pohádka na 57/100.:)Tak přemejšlím jestli má cenu vůbec otvírat pátou plochu?!? Možná,kdybych měl přívětivější náhodný číslo, tak bych se vůbec nerozmejšlel.:music:
    Z lepších odměn dorazil konečně chlívek příšer.:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.