Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

U me uz se strategie nemeni - jedu na 3 plochach, postup 37/100, oba domecky vykuneny na max., sarkofagovy strom hnizdi na hrbitove, druhe mozkove susenky ve strasibaraku. Vrhla jsem se na zarivky kvuli oku a duchovi a koncit budu mesicnim korenim na zbyle dve dekorky a urychlovace a mezitim uz jen staci pravidelne sklizet domky.

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nechápu v čem přesně spočívá vylepšení domků, když i na levlu 3 a 4 mi neustále darují jen BZ a krejcary.

3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Já teď nevím kudy kam dál. V tuto chvíli mám 4 plochy a 2 domky jeden vytuněný na maximum a druhý o jeden stupeň níž. A teď váhám, jestli otevřít tu pátou plochu a mít ty domky tři a nebo nějaké žárovky naházet do úkolu a ještě před koncem děsivky dát na plochu ty 2 děsivý stromy (na strom z diamantovýho úkolu nedosáhnu), ale jestli mně těch 6 plodů za pomoci zuzany, které příští děsivku sklidím nějak pomůže ..... A nebo jestli jet jenom na 4 plochy se dvěma domkama a mít oba vytuněný na maximum a pěstovat do úkolu.

Musím vzít ještě potaz, že zas celou neděli nebudu. I když včera jsem myslela, že také budu mít docela velký prostor, ale nakonec se podařilo přesadit na benzínce a pak ještě jednou odpoledne při pozdním obědě.

4. Levlef

Levlef Baron fóra

@krtekradek73 zatím nic, nikdo mě za souseda nechce :D :D

@matlafous123 taky mám tři plochy, ale pohádek 22 ... někde jsem asi udělala chybu ve strategii :) domky mám 4 a 2, pěstuju žárovky na rudý oko a doufám i marshmellow strom, ale nevím nevím ...

@Bezejmenný tuníš kvůli bodům do hlavní části o stonek - na úrovni 1 a 2 ti dává 1 bod, na úrovni 3 už 2 body a na úrovni 4 ti dá 3 body. Celkem potřebuješ na stonek 100 bodů, tak je rozdíl, jestli při sklizni poskočíš o 2 nebo o 6 :)

5. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Bezejmenný, vylepšení je hlavně o posunu v plnění úkolu v liště na odměny a zdobení stromu.

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Levlef Pro me byl prioritou stonek tzn. nejdriv vykunit 2 baraky a prestat se jimi zabyvat, at pracuji (sbiraji dostatek bodu) beze me. Ted uz mi je staci 11x sklidit a muzu si volne pestovat na co chci.

EDIT: Ono je to ale cele hlavne o case. Nam se ted zasekl odber kulatiny, takze stojime a tim padem se motam jen kolem baraku s pristupem ke kompu kdykoliv je treba.

Naposledy upraveno: 27/10/17
  7. stěby

stěby Hvězda fóra

Mno, tak ledy se konečně trochu hnuly :). Od večera jedou 4 plochy, dnes budou oba vílodomky na max. Stonek stihnu v pondělí, do stovky se dokodrcám samosběrem - denně 24 bodů (zatím 28, 4 sklizně za den: dnes ještě 18, SO+NE+PO 3x 24, to mi ještě něco zbyde :D). Odpoledne rozjedu jedožárovky na strašistromy. Spěchat netřeba, bo už bude po děsivce. A když mě to bude bavit, nasadím o víkendu lunakoření na druhé dekorky...

8. Levlef

Levlef Baron fóra

Šakra potřebuju děsivku o dvě hodiny delší. na jednu další otočku koček, abych mohla otevřít další plochu hřbitova, osadit a nechat růst do příště. Už takhle mě štve, že strom svíce roste přes 160 hodin, takže sklizeň je možná jen jednou za dvě děsivky :(((

děkuji novým sousedům, krtekradek měl pravdu, už jsem dlužníkem :D do půlnoci musím být vzhůru a hned naposílat dárečky :))))

Naposledy upraveno: 27/10/17
    zejdy66 a matlafous123 tohle ocenili.
  9. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Levlef - dvě děsivky určitě ne. 160 hodin je 6 dnů a kousek :)

kiki2305 a babina51 tohle ocenili.
  10. Levlef

Levlef Baron fóra

krakor - no, treba minule jsem zasadila, ted ani nesklidim protoze zbyva 79 hodin do uzrani, takze az pri te dalsi - uznavam, mezi minulou a touto desivkou bylo jen par dni, ale i tak bude moznost sklidit max 1x za desivku :(

babina51 tohle ocenil(a).
  11. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Ahoj,nemám ráda akce kde je přímá úměra se splnitelností akce s nepřítomností v zaměstnání.Prostě tragédie.Jedna dvanáctka narušuje farmaření,tři už je házení klacků pod nohy.Normálně tady truchlím a RT je to dozajista buřt.Ani nechci číst co všechno už mají někteří farmáři hotové.Tak uvidím co stihnu,omalovánky jedny.....:p

12. doben

doben Ikona fóra

Momentálně mám odemčeny 4 části a 2 domky na vylepšené na 4. level. Body na stonek bych měl mít nasbírané v neděli večer, takže teďka už pěstuju na úkol do družstva, který bych mohl kompletně splnit také v neděli večer. Jsem zvědavý, jestli se mi to povede, ale mám kdyžtak celkem velkou časovou rezervu, takže do konce akce bych to měl stihnout v klidu.

13. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Pekny dnik vsetkym a aj vikend..no vonku to nevyzera vabne...tak tato rozpravka mi nejde veru..stale mam pocit ze stojim na jednom mieste teraz az budem otvarat 4 plochu,,pravdou je ze som to domotala s pestovanimxDale co uz,,,zase som spokojna otvorene obe plochy huboveho lesa...uz hodne dlho nechcem vidiet ziariace gule,slizske prisery a vobec nie tie vilimacaciexD
    prajem vam nech sa dari ,,co ja moc nedufam ze tuto akciu dam dokonca:wuerg::wuerg:

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Na desivku a jeji stromky kaslu, tam mi toho jeste chybi na otevreni plno, jedu na zamerne malo krmiva (tedy stromu) a tak jsem v tyhle akci jdu na vic ploch... mam 4/5 plochy, 4+3 level domecku a uvidime, +100 leze pomalu, ale mel bych stihat ji otevrit a pak pojede jen dlouha na domecky coz by melo jit rychleji a tim dohnat ztratu z ukolu, mam 36/100, ale pouzil jsem na vyutunenou urychlovatka...

Vypadavat ma 12 dechu/den, v tuto chvili ma byt 24 (nebo chybet 48 ), mam 84 (chybi 0 ), mam 116% hotovo.
    Stav zarovek : idealne 560 kusu (284/den ), mam 702 z 1700 (41% ).
    Stav koreni : idealne 535 kusu (271/den ), mam 606 z 1625 (37% ).
    Zatim uplynulo 32% casu, zbyva 96 hodin.

DANKA722 a davidson00 tohle ocenili.
  15. Levlef

Levlef Baron fóra

@marketka47 záleží na tobě a na tom, jakou máš strategii. Domky mají max level 4 a to znamená, že do hlavního úkolu o stonek ti dají při každém sklizení 3 body. V nižších levelech je to bodů méně. Takže můžeš rvát kytky do jídla, které zkrátí dobu, ale pořád budeš sbírat jen 1 bod - zatímco knížky ti barák posunou do dalšího levelu a dají o bod víc.
    Tzn teoreticky - můžeš pomocí jídla zkrátit na sklizeň za 1 hod, a budeš mít 4 body u domku na levelu 1
    s knížkama budeš mít za 4 hodiny 3 body u domku na levelu 4

teoreticky by se tak více vyplatilo jídlo, protože za 4 hodiny dá větší počet bodů, než vytuněný domek. OVŠEM! Teorie není praxe a tak díky nepadátkům a málo kytkám brzy nebudeš mít čím krmit a budeš čekat

Xenie6161, matlafous123 a zejdy66 tohle ocenili.
  16. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Ahoj farmáři, musím si postesknout.., tuhle akci nemám šanci splnit. Dělám dvanáctky a zrovinka se mi jich nahrnulo, dvě a jeden den volna, a zase...a zase...Více volna mám až koncem měsíce. Nechci už otravovat sousedku, má jistě svého dost a ještě řešit moje farmářské problémy.Takže mám holt smolíka.
    Začínala jsem později o jeden den, za jeden den-dnešek to nestrhám a pak prac. víkend. Pondělí volné a znova. takže prdlajz, no, co nadělám. Stonek nebude,
    Jak čtu, nejsem zdaleka sama, tak třeba doufat, že to snad někdy vezme RT v potaz.
    Přeji krásný den.., i když tady je tak hnusně, že to moje rozčarování z akce ještě krásně podtrhuje..LF

sisinka, evainfo a davidson00 tohle ocenili.
  17. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Děkuji,za vysvětlení

evainfo a Levlef tohle ocenili.
  18. jitikw

jitikw Perspektivní autor

Já mám otevřeny 4 plochy a 2 domečky na lvl.3, taktéž 3body jako 4.lvl . Výše u mě nemá smysl jít, pořád dostávám ponožky nebo krejcary. Ušetřené koření pak umíchám do jídla. Ale teda jde to pomalu..o_O
    Ještě si pohrávám s myšlenkou otevřít i 5.plochu a tím odemknout poslední chýši, třeba mi pak konečně vypadne něco lepšího....

DANKA722 a davidson00 tohle ocenili.
  19. mithrandilka77

mithrandilka77 Aktivní autor

Ahoj, podle časomíry ve hře to vypadá, že byla akce prodloužena o 8 hodin do 31.10. 22:00.

DANKA722 tohle ocenil(a).
  20. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

po příští sklizni otvírám 5 plochu a hned 3. domek vytuním na 4.level.V děsivce staré úkoly splněny a v novém to podstatné k otevření 2 sekcí plochy.Jde to dobře,ale času to sežere hodně,ještě že nemusím chodit do práce

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.