Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Levlef, doben: Udrzujte bezpecne odstupy... cert vi, jestli to neni prenosny i po bezdratech 8)

2. Levlef

Levlef Baron fóra

Matlafousku no právě! Do toho už znova nejdu, jedině kdyby někdo stál vedle mně a hlídal následující dvě hodiny, co dělám. Krátká zajímavá videa mají určitě nějaký podprahový vzkazy :)

No, na noc zasazený houby, teda pardon koření - přebytek narvaný do úkolu, aby bylo ve stodole 0 a tedy do rána jsem si zdarma vydělala 5 ks :) dobrou

Naposledy upraveno: 26/10/17
  3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mám 16bodů... Dobrou noc všem.

evainfo, bursuk59 a davidson00 tohle ocenili.
  4. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Dobré ráno všem.
    Díky postěžování na neaktivitu sousedů s posíláním dárků se mi ozvalo několik stejně postižených, takže se asi brzy zařadím mezi ty, co smutní nad nízkou hranicí 7 ks při posílání dárků a usínají s černým svědomím dlužníka. Děkuju. Netušila jsem, jak je fórum mocná zbraň.
    Ta padátka nás trápí hlavně na začátku, každý chceme co nejrychleji vytunit domky, ať se to pohne kupředu. Později už jich tolik netřeba, jen tady opravdu hraje roli čas a ti, kdo nemůžou sklízet několikrát denně jsou v nevýhodě.
    Pěstuju na 3 plochách, 2 domečky mám na levlu 4 a 3, takže za 5 bodů postup každé 4 hodiny směrem ke stonku. Na hřbitově už rostou 2 nové strašidelné stromy. Ten třetí vysadím až příště, dnešní plánované 4 sklizně žárovek dají na splnění úkolu až po skončení děsivky.
    Pak už pojedu jen koření. Když budou vycházet pravidelné intervaly na sklízení domečků, tak už jen pro družstvo a druhou sadu dekorek. Kdo o ně nestojí (jako Doben), může urychlovat a vylepšovat domky, ať to má rychleji odbyté nebo dohoní nucené prostoje.
    Nebylo by špatné, kdyby akce probíhali na speciální ploše častěji (nebo pravidelně). Líbí se mi, že na farmě a Baha si můžu pěstovat, co sama chci.

5. milteska

milteska Expert fóra

tak jsem to včera asi zblbla-používala jsem spíš urychlovače Nějak mi uniklo,že za vylepšení bude více bodíků k postupu Zatím domečky na 3 a 1 level a chystám otevřít čtvrté pole Bodů 17-třeba to dám

6. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Kam já čučela?? Pořád jsem měla v mysli, že úkol v družstvu končí s děsivkou :oops:
    Tak to bych v tom případě měla dát, i když poslední stromek si nasadím až příště, ale to neva, hlavně že bude :music:

Zatím 22 bodů z vílích domečků, stále jen 3 plochy, domečky na 3 a 2 levlu

7. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, já zatím na velkých polích pěstuji žárovky a na malých mám koření, otevřela jsem čtvrtou plochu a určitě půjdu i do páté, abych měla větší sklizeň. Padátka nic moc, ale velký dík sousedům. Jára

Trepifajksl, evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Domky na 4 a 3, bodů 28, úkol 4/1 hotový, plochy 4. Pátou otevírat nebudu, sklizně budou bohatě stačit. Žárovky pěstuji už jen na 5 velkých polích, zbytek je koření. 5 od systému pravidelně dodávám do úkolu. Jde to nad očekávání dobře, nejspíš budou i dekorky navíc.

Druide, kde jsi? Držíš se svého plánu nebo jsi na základě praxe něco změnil?

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jsem na tom prakticky stejně, akorát mám jen 3 plochy a tedy zatím neuvažuji o těch dekorkách navíc. Na ně už bych asi nenapěstovala. Ale uvidím, teď je pro mě hlavním cílem (krom průběžné sklizně domečků) získat stromky z 3.úkolu. Co bude navíc, budu považovat za bonus :)

EDIT: Mmch, teprve teď jsem si všimla, že nám akci zase dali na 7 dní a ne na tu zkrácenou dobu, jak těch pár minulých. Díky :)

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

dobré ránko, ikdyž u nás děštivé... prozatím pěstují jen na třech plochách, chybí mi poslední strom z družstva, první dekorku už mám, a ke stonku už je splněno 25;)

11. Levlef

Levlef Baron fóra

Domeček 4 a 2, plochy 3, do úkolu v družstvu chybí 500 žárovek, což bych měla dát do konce akce na pohodu. Houby (koření) vždy na noc, přebytky do úkolu aby byly na nule, dalších 5 od systému opět hned do úkolu, takže po 5 sbírám i přes den :)
    víly dostaly 22 dárků, pokud se mi asi zítra povede s houbama zvládnout další level, je snad možná reálné dosáhnout i na stonek. uvidíme.

Bohužel se sousedy jsem na tom jako @krtekradek73 (čau sousede :), takže ty pajdátka přibývají strašně pomalu :(

12. libakos

libakos Polobůh fóra

Ono se sousedy to není jednoduché,sousedů bez premia mám 24 a o akci by chtěl dárek každý a tak při posílání 7 dárků lze jen sousedy střídat nebo posílat jen těm kteří posílají pravidelně i mimo akci.Nikdy se mi ale nestalo,že bych dostala 20 dárků:(Domeček na úrovni 4a2,plochy také zatím 3 ale věnuji se i děsivce a tam otevřena další plocha a splněné 2 další nové úkolyxD

13. Levlef

Levlef Baron fóra

@libakos já to chápu, že se nedostane na všechny, ale když ty pošleš 1 sousedovi 7 dárků za týden a on tobě ani jeden, je to prostě už poněkud ... no, nepříjemné. Když ani nevíš, jestli teda hraje nebo jak to je. Takže je čas asi sousedy vyměnit :D

uzrajou někdy ty žárovky? bych chtěla do konce děsivky zasadit aspoň jeden děsistrom

Y_n_O, evainfo a MatysekKamilek tohle ocenili.
  14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Vytuněno na 4/4.Stav je 45/100.Akorát já starej osel zasadil opět tu dlouhou,čímš sem si uzavřel možnost splnit úkol č4 před koncem děsivky!Achjooooo.o_O:p

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Obě chaloupky na 4 a teď už to půjde samo - 36 pohádek doma. Dnes rozšířím 4 plochu, pátou dělat nebudu, stačí, když to bude přibývat po 100, nemusím mít 125, za to je až moc dodávání baterek. To to raději dám do úkolů ;)

evainfo a kiki2305 tohle ocenili.
  16. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak já již otevřela 5 plochu, teď jdu tunit domečky, zatím 2+2+0 vytuněny, stav 38/100, také se přidávám s přidáním aspoň 2 padátek pro sousedy, ahoj

evainfo, MatysekKamilek a babicka72 tohle ocenili.
  17. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Leflef: Zdravím. ;) Ať za chvíli nemusíš nabídky odmítat. Já už mám teď plno a sním o tom, že se dárky stanou opravdu milou pomocí (neříkám hop, ale doufat už můžu.)

Zrovna překopávám dnešní strategii, protože žárovky bych měla zkraje večer, ale na otočku koření už by to nevyšlo (tak moc ponocovat zas nehodlám, v zájmu zachování duševního zdraví), takže po obědě budu dávat koření a nějaké žárovky zbudou na zítra - a jestli budu mít Marsch...ducha dnes nebo zítra je fuk, stejně ho zasadím až při příští bubunoci.
    Akorát jsem sklidila domečky a jsem na 33 - skoro třetina. Jde to jak psovi pastva.
    Naplno vytuněný domek mě obdaroval úžasnou a pro farmaření nesmírně přínosnou Krystalovou koulí, ten menší 350.000kr - to je skoro lepší, ne...xD

evainfo, Xenie6161 a babicka72 tohle ocenili.
  18. mamba54

mamba54 Stará škola

Ahojky, tak já jedu zatím na třech plochách, bylo mi líto dát tolik žárovek na novou plochu a raději plním úkoly v družstvu, abych měla nové stromy - už mi chybí jen ten poslední, domky mám na 4 levlu, tak doufám, že se s nimi docourám do cíle:);), až získám poslední stromek, tak možná rozšířím plochu, ale to ještě uvidím....strategie hry se pořád mění:pxD

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Otočím žiarovky ešte 1 x a budem ich mať dosť.Potom musím sadiť korenie.Neviem pokiaľ urobím,to netuší ani svätý.Ak neurobím celú čo sa mám roztrhať?Však sú to len maľovačky horšie by to bolo v reále;);).

20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ahoj, tak já do konce děsivky stihnu ještě dát druhý stromek, třetí až bude další děsivka. Domek mám jeden 4 a druhý 0 stupeň. Bodů 23. vleče se to... :(
    Dechů 27, + několik už použitých

Naposledy upraveno: 27/10/17
    evainfo a davidson00 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.