Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Zkusil jste někdo na akční plochu dát pidipole? A pokud ano, projevilo se to nějak na pajdátkách? U mne je to s nimi dost bídné, ze žárovek vypadne tak 1-2, z koření mi ráno vypadly 4. Mám ale kvůli úspoře osiva hlavně velká pole, jen na okrajích doplněno o ta menší.
    Pravděpodobnost by nahrávala spíš pidipolím, ale už jsem se přesvědčila, že ne vždy to opravdu funguje, tak se pídím po zkušenostech ostatních :p
    Díky.

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

lida7373: víš lidi co to dělali nad tím zadarmo strávili několik hodin, pokud se ti nelíbí jak to píšou můžeš si to s nimi klidně vyměnit. Asi jim doporučím příště jen opsat podklady od RT a nad akcí více nedumat.

3. slootr

slootr Baron fóra

Mno, ta třetí plocha trvá. Momentálně sklidím 104 kytek, 29 potřebuju na osetí. To je výnos 75 kytek ze sklizně. Chybí mi ještě 94 na otevření čtvrté plochy, to bude jedna sklizeň cca v poledne a jedna cca v půl čtvrté. No a pak to teda bude mazec. Sklizeň bude 135, na osetí 38, výnos ze sklizně 97. Takže na odemčení poslední plochy potřebuju min 4 sklizně, když z té poslední neoseju všechno. Dneska bych měl stihnout po otevření čtvrté plochy dvě otočky, jedna bude na noc, takže zítra kolem oběda by mělo být poodemykané.

Pak se vrhnu na tu dlouhou. To bude celkem cajk, protože celá akční plocha znamená sklidit 171 kytek, na osetí 44, výnos ze sklizně je 127. Snad to počítám dobře. Potřebuju 550, 400 mám, takže dvě otočky a hotovson.

Pak už pojedu na úkol a na urychlovadla (jestli budou pajdátka) a kvůli vyskakovadlům.

Pajdátka jsou tentokrát noční můra. Mám jich 31 a to je fakt málo. Z toho 11 odměna z úkolu, 8 dárky od sousedů. Takže mi jich od začátku vypadlo neuvěřitelných 12. Potřebuju min. 72. Tak to nevim, jak to napadá. Na druhou stranu už se sklízejí ty domky aspoň za bodík, tak toho pak nebude potřeba tolik.

edit: Jeden domek už mám na nejvyšší stupeň, druhý je na prvním a třetí je ještě zamčený.

Ono to nějak pude :)

Naposledy upraveno: 26/10/17
  4. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

S těmi dechy by měli něco udělat. Od začátku akce mám 11 z úkolu, 5 dárků a 7 ze sklizně. Z té poslední nebylo třeba nic. A že bych se mohla spolehnout na dárky, to fakt ne, nemám tak aktivní sousedy, prakticky nikdy nedostanu ani tolik dárků, kolik sama posílám. Takže trápení nad nemožností oplátky dárku neznám.
    Taky jsem se rozhodla neotvírat plochy 4 a 5. Ale záleží, jestli je možnost pravidelné sklizně. Dnes to mám trochu rozházené kvůli zubaři, takže se do těch časů moc nenapasuju. Uvidíme další dny. Stonek a úkol v družstvu bych měla ráda splněný, ale ne za každou cenu. Co je v mé moci, udělám, co je dílem náhody nebo nepředvídatelných okolností, financemi rozhodně kompenzovat nebudu. To by pro mne nebyl úspěch, koupit výhru dovede každý.

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Hezke dopoledne vsem chaotikum ;) S rozsirovanim jsem zatim skoncila (tri plochy staci), ted prijde na radu tuning druheho domecku naplno, pak zacnu pestovat na stromky a urychlovace (pul na pul, pac padatka budou zdrzovat) a nakonec na dekorky. Jde to pomalu, ale jde to.... jeste ze je ta grafika tak pekna a je na co koukat ;)

6. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj novafarmicka,
    na výnos nemá tentokrát velikost polí vliv. Výhoda velkých je v úspoře vody a hnojiva, nejistá výhoda malých polí je ve vypadávátkách.

7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak stále pěstuji na 3 plochách a teď na celý den odjíždíme, takže na 3 plochách zůstanu hodně dlouho...., pokud se mně někde nepodaří na tabletu přesadit. A vůbec nějak to tak pytlíkuji, s chybama, ale teď už je nenapravím. Řádek stihnu, to se nebojím, ale je to strašně zdlouhavé ......
    Vílí domky mám 2, na levlu 3 a tady jsem právě udělala chybu, že místo na vytunění domků jsem část plodin použila na výrobu urychlovadla. Ale v odměně jsem získala fialovou příšeru, nadšení se nekonalo, mám jich už celkem 12 a plocha je omezená a také musím něco napěstovat, nějaký strom, nějakou kočku, nějakou světluchu ..... Ale stále lepší než KR a BZ.

8. Levlef

Levlef Baron fóra

@krtekradek73 jsme na tom stejne, poslala jsem pozvanku

po pročtení komentů otevřu jen třetí plochu a na zbytek kašlu, raději plodiny vrazím do urychlovačů a do zbytku úkolu, teda pokud budou alespoň minimálně padat padátka, zatím je to extrémní bída s nouzí, ze dvou otevřených ploch po ranní sklizni celý jeden kus .... takže na to se fakt spoléhat nedá. Bohužel se tím tahle akce řadí k dalším do kategorie "padátka + náhoda = nesmyslná akce" a to mi bere náladu i chuť vůbec s akcí ztrácet čas :(

9. Esnyr

Esnyr Aktivní autor

To z otevřením 4 a 5 sekce jsem zrovna včera probíral z manželkou - je chytřejší než já a nestydím se ji ptát na všechny možné matematicko logické věci - a ona mi v podstatě řekla že jako pracující člověk na stonek nedosáhnu (nemám šanci ani kdybych měl k dispozici všechny 3 domky) a je pro mě z jasných důvodů lepší splnit 4 a 5 úkol kvůli odměnám.
    Takže pojedu na 3 sekcích a ty další 2 ani nebudu otvírat.

PS : ještě obrázek :)

10. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

tak můj postřeh :) změnila jsem pole na pidi pole (1x1) a výnos z jedné sklizně 3 dechy života :) sice nebudu moct dodávat jen tak do úkolů ale měla bych sklidit o něco malinko více a hnůj i vodu neřeším zatím mám dost :) tak uvidíme jak to bude dál :) zatím mám otevřené jen 3 plochy a domečky jeden na plno a druhý jen v 1 ale snad se to pohne :)

maribeja, kiki2305 a zejdy66 tohle ocenili.
  11. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Možná jsem vedle jako jedle, ale nebylo lepší dát pidipole, když bylo potřeba velké množství padátek? Tam je pak počet polí limitující. Ale tady mi nevypadne zdaleka z každého pole kus. Ale třeba se moje úvahy ubírají špatným směrem, protože rozhodně nejsem statistik, který sleduje a zapisuje vliv čehokoliv na padání.

evainfo tohle ocenil(a).
  12. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Taky jedu na třech plochách, pěstuju hlavně na úkol - chci ty nové stromky,ale i tak si nejsem jistá, zda na ně dosáhnu, zbytek akce budu řešit až skončí děsivka

13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

u mňa zatiaľ osiate 4 plochy a idem bojovať s otvorením piatej, nechce sa mi "namáhať" a presne prepočítavať, ono to musí vyjsť8):D
    využíjem aj +5 zo systému, tuná to bude znať:p
    padátka sa zdá, že padajú málo, ale kým napestujem k nim bylinky do kotlíka, bude ich dosť

14. emoušek

emoušek Rádoby autor

Tak a máme tu opět výpadek. Nějak se mi nedaří přihlásit. >:(

edit: tak naštěstí jen 10ti minutový, furt lepší, než když včera nešlo pořádně sklízet.

15. dadulcek

dadulcek Rádoby autor

Opäť sa nedá prihlásiť..
    504 Gateway Time-out

spuntka, maribeja a Zoufálkov tohle ocenili.
  16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Mně se dnes od rána opakovaně nedařilo přihlásit na forum. Ale nevím, jestli problém není někde úplně jinde, protože stejně tak mi zlobí e-mail.

MatysekKamilek a maribeja tohle ocenili.
  17. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo 21 pohádek.Jedu na 4 pole a 2 domečky na 4 level.Žárovky jsem dal do družstva na rudé oko.Mám všechny nové sazeničky ;)

maribeja, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  18. Imoen1

Imoen1 Pisálek fóra

Tak já mám hotovo 19 pohádek, zatím funguji na třech plochách a moc to nepadá, dva domečky - jeden na 4, druhý na 1

19. Levlef

Levlef Baron fóra

9 pohádek a třetí plocha konečně otevřená, teď už jen točit a točit do zblbnutí akční a uvidíme.

MatysekKamilek, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  20. libakos

libakos Polobůh fóra

Ze třech ploch 1x2 a pár1x1 vypadl 1 kousek...........to nadávám a jinak nic nezmůžu.Na jednu plochu jsem zkusila dát pidi tak uvidím , ještě že je mi jedno jestli to dodělám nebo ne.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.