Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj evoku57,

zkus prosím použít aktualizaci stránky nebo F5 či případně hru restartuj. Na svém účtu tento problém bohužel nepozoruji.

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nestává se to pořád, ale když se to sekne, tak s tím nejde pracovat, jedině nejdřív sklidit farmu a pak vyzvednout dárky, ale to se přichází o drahocenné minuty na další sklizeň dárku, kdyby to aspoň mělo křížek na vypnutí. Stále znovu restartovat nebo se přihlašovat fakt nebaví

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně se to občas děje taky a taky mně nebaví restartovat.
    p.s.: Pajdulko, proč bohužel? Já bych olizovala i malíčky u noho, kdyby o bylo bohudík.xD

4. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Uvažuji, jestli má vůbec cenu otvírat všechna pole. Mám teď otevřené tři části a na úplné otevření potřebuji 730 žárovek, na stromy v družstvu 725. Vzala bych raději stromy. Domečky mám teď za 4 body, počítám ještě 21 sklizní a budou mi tedy scházet 4 body (mám teď 12 bodů). Jeden z domečků mám na 4., druhý na 1. stupni. Stačilo by tedy upgradovat druhý z domečků den před koncem akce na třetí stupeň. Na to potřebuji dva grimoáry, na které teď mám 1O9 koření a 2 dechy. To by mělo vyjít i bez dalšího rozšiřování, ne? Možná nebudu mít na všechny dekorace z družstva ale ty bych oželela, stejně jako dárky z třetího domečku.

Naposledy upraveno: 26/10/17
  5. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Xenie6161: O tom rozšiřování přemýšlím už od včerejšího večera... zda to má význam a ve finále to bude ku prospěchu? Prioritou je stonek... k tomu se v pohodě dostanu se dvěma domky. Pak komplet úkol v družstvu a to jestli budu mít vše otevřeno je mi jedno. Už otevření 4. části chce 290 plodin.... získám 25 políček... tj. jenom aby se dorovnala investice a začalo to být výhodou 12 sklizní a o 5. části už vůbec nemluvím....... možná špatně počítám, ale já 5. určitě dělat nebudu.... možná až na konci pokud bude vše hotovo. A o 4. ještě popřemýšlím....

6. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Casey27: díky za reakci. Já jsem někdy zbrklá a něco přehlédnu. Když ale takhle uvažuješ i ty, jdu si vyzvednout z družstva sarkofágovou hrušku. Do konce děsivky pár plodů bude.

7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

O stejném uvažuji od rána. Ovšem dechy jsou jen ze sklizní a za celých 18 hodin vypadly jen 4. Tím pádem nebudu mít na grimoáry a po jednom či dvou bodech těch celkových 100 nenasbírám. Takže 4. otevřu určitě pro jakousi "jistotu" padátek večer.
    Když z delší kytky na velkých padly jen 3 dechy, tak dnes na noc je dám na malá. A třeba nám RT navýší vypadávání jako v nedávné akci. I když - možná už mnohým došla trpělivost a začali nakupovat košíky.

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Možná by bylo tedy nejvýhodnější pěstovat tu delší rostlinu a plně si upgradovat dva domečky a pak kdyžtak pěstovat na rozšíření ploch? nebo rovnou na dokončení družstva? je nevýhoda, že třetí domek je až v 5, kdyby byl ve 4 tak ji otevřu co nejdříve

9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Xenie6161: Nikde nemáš záruku, že já ne ... taky se můžu splést ,-) Ale počty jsou jednoduché.... počet sklizní do konce akce co zvládneš x co máš z jedné sklizně domků.... jen bych asi ten upgrade domku na 3. stup. udělal dříve.... nikdy nevíš co se... ať je rezerva ,-)

10. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Ahoj všem,
    tak u nás to včera vypadalo asi takhle : Maminko, my to nechápeme. Z toho si nic nedělejte, já taky ne, pročtu to a uvidíme.
    Teď ráno: tak co mami, už to chápeš? No, vcelku jo, ale zřejmě to opět nestihneme, bo to nepadá. Tak máme zase vzít kameny??? Minule to pomohlo :-D
    Moc moc děkujeme sousedům a přátelům za dárečky. Co stihneme, stihneme, co ne, nevadí. Otevřena teprve teď ráno třetí plocha. Akce u nás začínají jít pomalu do kopru. Tu minulou jsme také nedaly, protože nebyl přístup k pc, teď sice přístup je a snažíme se, ale nějak se zatím nedaří. Je tedy teprve začátek, ale vzhledem k tomu, že jsou prázdniny a máme volnou sobotu, tak si budeme užívat nějaký výlet ;)
    Všem držíme palečky, ať zvládnete to, co chcete a přejeme hodně dechu ;)
    M+m+m+m

11. herda21

herda21 Expert fóra

Tak vám nevím...Grafika je překrásná, přímo volá ke splnění, ale akce mi přijde podivná. Tedy já v tom mám chaos - připouštím, že to může být i mou nechutí k promýšlení strategie hry, protože raději přemýšlím o filosofii života...Navíc jsem začala později a vzhledem k tomu, že nejen farmeramou živ je člověk (mluvím samozřejmě za sebe), tuším, že mám pramalou šanci doplahočit se ke zdárnému konci, neboť nemohu ani využít tu trošku urychlovadel, kterými disponuji.
    Nezamlouvá se mi zasílání dárků - mám totiž štěstí na skvělé sousedy, takže sedm možností dárkování je pro mne málo, proto mnohdy posílám i za floreny, ale tady to nejde. Hned po půlnoci jsem svou kvótu sedmi vyčerpala a teď jen bezmocně přihlížím, že mi tady přistávají dárky, které mohu oplatit opět až po půlnoci a to opět jen části mých sousedů. Proč?
    Tahle akce mi osobně přijde jako "přivoň si, pokochej se", ale nech si zajít chuť. Samozřejmě, že fandím všem těm nadšencům, jak tak sleduji diskuze, je jich přehršel a já rozhodně nepatřím k nepřejícníkům a závistivcům, proto jim přeji "zdar a slávu" :)
    Jak jsem již zmínila, jsou to mé pocity, takže mne, prosím, nekamenujte :))) Přívětivé a sluníčkové dny :)

12. jitikw

jitikw Perspektivní autor

Dobré ráno. Na noc jsem měla 2 plochy žárovek a 1 plochu koření (mám velké pole doplněné malýma). Vypadlo 5 dechů. Mám zatím 2 chaloupky na 2. stupni, a z obou vydali krejcary - asi daně. Ale už jsem si polepšila a nadopovala jeden domek na 3. level, tak snad začne padat i něco jiného než body a prašule. Tyto náhodné odměny mi málokdy přinesou něco vzácného o_O... ale stále doufámmmm :)

13. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Casey27: upgradovat budu hned jak budu mít dost koření a dechů. Musím odejít a hodí se tak zasít delší koření, pár ho bude scházet ale to nejspíš přihodím hned k dalšímu setí (jak říkáš pro jistotu) a pak budu jen čekat na padátka.
    krakoramaja: mně zatím vypadávají ze sklizně 4 dechy, tak počítám, že zítra budu moct vylepšovat druhý domeček na třetí stupeň. A to i kdyby se situace obrátila a mně padal jeden a tobě třeba čtyři dechy. Vždyť sousedé také určitě něco pošlou.

evainfo tohle ocenil(a).
  14. Lida7373

Lida7373 Stará škola

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Myslím, že si měl někdo dát práci s tím jak překládá to co dává jako první návod k akci.....jakoby to vypadlo z překladače a nikdo to už dál moc neupravoval.....proč to je tak nepřehledně napsané?

A to není poprvé. Je to tak ob akci.

Takže si člověk musel najít hodinu a prokousat se diskuzí, přispěvovatelů... co s čím se vlastně dělá.

Protože z popisu někoho kdo to měl udělat pořádně, to není jasné. A přitom to někdo asi sepisoval a už to hrál...ještě něž to začalo, proč nedělá pořádně svojí práci je mi záhadou.

Casey27, díky moc , že to tak dobře popisuješ. Bohužel né každý ten dar.

Naposledy upraveno moderátorem: 26/10/17
    evainfo a myš59 tohle ocenili.
  15. myš59

myš59 Vévoda fóra

hezké ránko, tady na sev.Moravě zataženo...jsem na třetí ploše, dnes otevřu čtvrtou a pokusím se pomalu dodělat úkoly v družstvu, jinak díky za návod na první stránce ,jak pěstovat a co je prioritní,...dnes nad ránem jsem se nějak sama probudila na sklízen bez budíka;)

Lyzarka, evainfo a -Kuteno- tohle ocenili.
  16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Lida7373: Ahoj, vždyť je to na první straně napsáno jako po lopatě ,-))) chce si to v klidu přečíst a zkombinovat s akcí na ploše, proklikat, nespěchat....
    a dej si oba příspěvky do jednoho ,-)

To víš, kolem motorkáře dobré myšlenky je sviští.
    Ale taky se na nějaké vylepšení a postup přijde až během hry.

Strom sarka farka (sarkofágový) roste už jeden den.

17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Lida7373: Ahoj, reaguji později... nemohl jsem na forum... nedá mně to se nevyjádřit k tvé kritice popisu akce. Podle mě je akce popsaná dostatečně a určitě vytvoření návodu dalo hodně práce. Osobně bych to nedělal ani za zlatý prase ,-) Je popsáno co a jak funguje, k čemu který prvek slouží, co je potřeba plnit a jaké jsou odměny.... prostě je tam vše důležité. Mmch kdybych to napsal já, tak to bude skoro stejné, jen rozdíl v některých slovech... možná by jsi to pochopila ty a zase někdo jiný by psal, že to nechápe ,-) A upřímně.... já bych tu pak bouchal hlavou o stůl a křičel " co je na tom nepochopitelný" ,-) Pokud se jedná o popis postupu, taktiky... co plnit dříva co později nebo zda rozšiřovat nebo ne, jestli prvně to nebo ono.... to už je na každém hráči. Záleží to na prioritách co chce získat, na jeho časových možnostech atd.... Možná blbý přirovnání, ale když budeš hrát obyčejný člobrdo, tak je taky v návodu jasně daný co můžeš a co ne... jednoduše pravidla. Ale pokud hodíš šestku, tak je jen na tobě zda potáhneš figurkou 1 nebo 2 a nebo si nasadíš třetí.... rozhodneš se sama za sebe dle aktuální situace co se ti zdá nejlepší ,-)

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky,
    tak já jsem také uvažovala zda bylo dříve vejce či slepice...
    a můj postoj je takovýto...
    ještě tři sklizně krátké na otevření čtvrté plochy
    to jest dnes 20:15
    mmt mám 24/100 vyzdobeno
    do té doby bude 32/100
    (jeden domek na max, druhý v 1. upnutí)
    přes noc otočím 2x dlouhou, ráno vyměním za knihy
    a budu sklízet 6 dárků
    což bude 40/100 před upnutím druhého domku na max.
    pak mě čeká 5 sklizní krátké což je cca 19 hodin, dejme tomu pozítří ráno
    v té době bych měla být 76/100
    kolem a kolem, v sobotu ráno mám plochu na max a v sobotu večer mám domky na max.
    a v neděli se vrhnu na družstvo ;)

evainfo a Prepperka tohle ocenili.
  19. Levlef

Levlef Baron fóra

@evoku57 mně to dělá taky, viz obrázek. Blokuje to všechny plochy, farmu, baha, město - a nejde se toho zbavit
    @pajda361 to pomůže na 3 minuty, resp do doby než se člověk kolem domku zase projde :/

akce je dost zamotaná, před spuštěním jsem návod nechápala vůbec, po spuštění taky ne, teď už jsem se trochu rozkoukala. Chce to číst a ne svádět vlastní lenost na chyby překladače :)

evainfo, Kolomajzník a matlafous123 tohle ocenili.
  20. novafarmicka

novafarmicka Rádoby autor

Ahoj. Mám možná hloupý dotaz...ale zeptám se....po rozpěstování stále sadite 2x2...anebo 1x1......Děkuji za vysvětlení.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.