Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Jo, je to prča. První sklizeň ze dvou ploch s 1x1 vydechla jedenkráte. Teď druhá ze směsi polí na třech plochách ani nevzdechla. Nula nula nic. No nic, jdu si dáchnout. Snad nezdechnu. Ať žije legenda 30/30.
    A odměny tedy bída, bída.
    Aspoň že kombajn jede zatím ukázkově a vaše problémy mě míjí. Snad vám to zítra půjde už taky v pohodě.

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

nikkicze Heureka, konecne nekdo, komu to dneska mysli, pac ja to nebyla xD Diky ;)

3. janmil

janmil Perspektivní autor

díky pomohlo to

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

janmil - to jsem ráda ;)

mituli, manech72 a vilm4 tohle ocenili.
  5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Další sklizeň = 0 padátech.
    Tak nic no.

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Chtěla bych zas po dlouhé době poprosit modiky, zda by nenahlásili, aby akční dárky byly na první či třetí pozici v řádku. Pokud jsou na druhé pozici, nejdou odesílat z aktivovaného seznamu přátel jeden dárek za druhým, ale vždy se musí nejdříve zapnout seznam, nalistovat přítele, poslat dárek a takto to 7x zopakovat. Pokud si ale na dárek na první či třetí pozici kliknu 2x, protože na ten dárek vidím a můžu 2x za sebou kliknout, tak už jen listuji v seznamu a posílám jeden dárek za druhým. Teď už je to třetí akci za sebou, že je akční dárek na druhé pozici a na první dekorace, kterou málo kdo posílá. Děkuji

7. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

evoku,
    jen malá oprava - ti co mají premium si to zopakují 15 x (ne jen 5 x či 7 x)

jinak:
    z domků mi padlo 5 ks superkrmiv a 5 kusů vrtulek, ale v tabulce odměn je uvedeno 7 kusů

dodatek: 5 kusů ponožek - tabulka uvádí 7 kusů

Naposledy upraveno: 28/10/17
  8. upirka42

upirka42 Pisálek fóra

Tři plochy a taky nic nevypadlo:cry:.
    Trošku jsem si zlepšila náladu, podařilo se mi rozšířit houbový les, víly mlsalky jsem krmila SK.
    Všem pěknou hru!

9. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Zavřete oči-odcházím.Jdu si číst,ještě se pomodlím ke svaté trojici-slootr,bropyk,druid-a uvidím ráno.

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Na modlení se zatím nechystám, než poberu co vlastně a v jakém pořadí po mně chtějí a jak to za pár hodin zaonačit,tak bude po akci a na modlení už bude pozdě...zatím jsem si z družstva otevřela nové plochy a zbytek nechám v rukách svaté trojce, někdo se přece musí postarat i pozemské statkyxD

11. coneznam

coneznam Osvícený autor

Takže drazí přátelé, posílejte, posílejte, posílejte, nespadlo snad nic. Něco z úkolů, ale nevím, nevím, jak to bude dál. Měli by otevřít kohoutky, jinak se ke stonku nedohrabeme:(

evainfo a zejdy66 tohle ocenili.
  12. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Jak tak koukám, tak takový zmatek v akci tu snad ještě v životě nebyl:music:

papulice a GordonSargent tohle ocenili.
  13. coneznam

coneznam Osvícený autor

Asi si budeme muset déchat sami...

14. lase2

lase2 Magnát fóra

ještě že mi moji drazí sousedé dostatečně "dýchají za krk", jinak bych ty padátka nemohla ani cítit :D :D

15. Preceja

Preceja Mistr fóra

Nevím, čtu to už potřetí a pořád to nechápu, nechám to na nějakou časnější hodinu, zatím budu pozorovat víly, ty jsou opravdu moc hezké.

evainfo a zejdy66 tohle ocenili.
  16. var

var Pisálek fóra

prosím o radu...marně hledám kde najdu strašidelnou vrbu,děkuji

17. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Sklizeno, zasazeno a mám dojem, že ani noční vstávání to nějak moc neurychlí :wuerg:xD Do otevření čtvrté plochy chybí 183 kusů. Jo a vypadl 3x dech, ale to mi je vlastně na nic, když nemám kytky na to, aby z toho kočka něco umotala -.-

18. lase2

lase2 Magnát fóra

var : dá se zakoupit za plodiny u Jacka v obchodě, ale nemá tedy nic společného s pohádkou, patří do děsivky ;)

evainfo a maribeja tohle ocenili.
  19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Další sklizeň = 1 padátko (jůůůůů)
    + sklizeň domku

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Stále svítí hláška o dárcích ze sklizeného domku a nejde pod ním ručně krmit a sázet na ostatních plochách, nijak to nejde vypnout

maribeja a 8Lucca8 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.