Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ano - přehlédl jsi informaci na 1. straně diskuze. MJS ani jiné věci na této ploše nepůsobí. Můžeš používat pouze vodu a bobky (hnůj)

myš59, fany2020 a vilm4 tohle ocenili.
  3. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Tak jsem si ve městě aktivoval mozkové sušenky,no snad mi to napříště pomůže

myš59 a vilm4 tohle ocenili.
  4. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

-----------------------------------------------------------------
    Mea culpa, mea maxima culpa...... nějak jsem se rozvášnil a napsal jsem 100, ale skutečně má být jenom 50. Děkuji za upozornění. Tímto se omlouvám, příště si dám větší pozor. ;):)

EDIT: Pro gazela52 - na akční ploše míchá kočka Kadabra něco zeleného v kotli, když na ni klepneš a dáš jí příslušné suroviny, tak Ti určitě umíchá grimoár anebo kouzelné jídlo.

5. sváťa44

sváťa44 Pisálek fóra

Nevíte někdo, zda se dá napěstovat temné hnojivo pro půlnoční duby ? Děkuji.

vilm4 a myš59 tohle ocenili.
  6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ví někdo co znamená tohle ?
    Buď neumím číst, nebo hledat ale nemůžu najít žádnou informaci (domek jsem sklidil už 2x a levly má 4 takže hvězdička nemůže označovat ani počet sklizení ani levl)

7. babako

babako Expert fóra

Ano máte pravdu - Temná grafika je naprosto luxusní..:)

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nedá, není matroš a bylo vyměněno a bodíky a krejcáre.

vilm4, Trepifajksl a myš59 tohle ocenili.
  9. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Bezejmenný - pro srovnání můj domek, ale nějak netuším co, kde, proč, jak xD

10. Levlef

Levlef Baron fóra

fjuuu... někam něco siju, dodávám, zvyšuju, ale proč a jak, to je mi stále záhadou.
    takže začnu blond otázkami a třeba se někdo slituje ...

jako první dotaz - sakra jak počítáte ty výnosy z polí? mám všude 1x1, ale co čtu, je to pěkná blbost, ale při jiných akcích se vylatí, pomoooc co mám dát na kouzelnou plochu? 2x2?1x2???

vilm4, myš59 a dasa1143 tohle ocenili.
  11. matlafous123

Levlef Vynos je bez MJS stejny pri 1x1 i 2x2, ale kdyz das kytky na 2x2 zbyde ti vic osiva na rychlejsi rozsireni dalsi plochy a usetris hnuj.

Pouzita vsechna urychlovadla a grimoary.

EDIT: Sklizeni v pohode, nic se neseka. Jedine co me zlobi, ze mi zustava info z viliho domecku viset na vsech plochach.

Naposledy upraveno: 25/10/17
  12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Twinulka : už se chytám.
    Ty máš domek na vyšším levlu a dostáváš 3 odměny na sklizeň. Já mám domek v základu a dostávám jen jednu odměnu.

Dobrý, stačí si jen poskočit a ono to sepne.

13. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj jak a kam se odevzdávají jedovaté žárovky? Prosí odpovězte mi. Zatím se mi akce nelíbí. V návodu je napsáno odevzdát. Nevím kam jak.!!

14. LadyAmazonka

LadyAmazonka Zelenáč fóra

Ahoj taky vám funguje špatně klikání? Od začátku akce musím mezi sklizněmi dvou polí vždy počkat...cca 2s

Zoufálkov, vilm4 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Dorča34 - Za jedovaté žárovky otvíráš další části plochy

A také budeš žárovky potřebovat do úkolu v družstvu

vilm4, myš59 a evainfo tohle ocenili.
  16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Bezejmenný: Ta tabulka co jsem hodil je bez záruky..... jen dle grafiky, jak se mně měnil domek. Ještě mě napadá, že ty hvězdy není počet dárků, ale "kategorie" dárků.... běžná, méně častá, vzácná.... takže by byl jeden dárek z určené kat. V kolečku v levo je posun v akci...o kolik pozic tě to hodí při sklizení.

EDIT Bezejmenný: To aby si se nenudil ,-) A taky kdyby to byla varianta číslo 2, tak by si mohl rejpat a prudit, že jsem tě uvedl v omyl ,-)

EDIT2: Tak to budou asi opravdu nějaké "kategorie" nebo co já vím? A jsem tam kde ty ,-) ... vyzkoušeno a dárek jeden. Tabulku jsem smazal, ať nikoho neplete.

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Casey : proč, proč mi bouráš moje ideální vysvětlení ? PROČ ?? Máš ze sebe radost ?

Takže nevím co to je a jsem i nadále zmatený a úplně ztracený.

18. matlafous123

sváťa44 Jestli ti zustaly v bedne pulnocni duby, tak je zahod - jsou z minule akce a jedna se nejspis o chybu.

vilm4, myš59 a DANKA722 tohle ocenili.
  19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, mám duby na ploše, nestačil jsem je odstranit a teď rostou ,-)))

20. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Taky jsem je zapomněla uklidit dokonce dala punčošky a zuzi a rostou,doba je za v23.54 a počet 12ks, tak uvidíme co bude dál;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.