Halloween 2014 (27.10. - 2.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. _.hela._

_.hela._ Pisálek fóra

Dik - dododo53
    Ach, jaj! ja som si prečítala správu o tom, že to nejde, ale som sa neodhlásila, aby akcia nabehla.:) a čakám, čakám, čakám a nič, až mi musí niekto povedať, že si hru reštartuj....:D

2. Astat.

Astat. Stálice fóra

Když se daří...
    Mě už dneska na farmě snad vybouchlo co mohlo.
    Ne že jsem sklidila jako první tu akční čtyřhodinovku - ještě sem tam na té ploše měla okurky - ccy 15 min do dozrání. Tak zlikviduju ty pole na kterých sem rozpěstovávala, nasadím střední, a samozřejmě dám superhnojivo - šup na okurky >:( cca 100 superhnojiva v tahu, abych měla okurky ne za 15 min, ale za 10!!!
    To mě dorazilo. Takže za hod sklízím, zasadím na noc a jdu se na to vyspat :wuerg:

3. stadole

stadole Aktivní autor

Děkuji za odpvěď. Taky to tak dělám,ale trochu mě zmáto ,že někdo pěstuje na 2/2 . Tu hvězdičku myslím tak,že píšu 2/2 a né 2 krát 2.....

4. haloween

haloween Pisálek fóra

Vždycky je lepší pěstovat na 2x2 políčkách a k tomu mít aktivovanou MJS.

5. marekluki1237

marekluki1237 Pisálek fóra

haloween
    nechtel jsi napsat ROZPESTOVAVAT na 2*2, pak samozdrejme nasadit mala policka

veselékopýtko tohle ocenil(a).
  6. jaji

jaji Vévoda fóra

Ahojte, přeji všem kdo se do akce pouští úspěch, já už jsem vyléčená :)))
    jsem na sebe hrdá, ode mě už RT dobrých půl roku nedostalo ani kačku, v klidu si sklízím a prodávám to co se mi chce, nikam se nehoním, kombajn jedu jen na to, co mám z úkolů a taky žiju. Když jsem si spočítala, kolik reálných prašulí jsem do hry dala, zhrozila jsem se!!!! Byla to už měsíční výplata a to jí nemám sakra malou.... brrr, už ani kačku a akce tohoto typu už jdou mimo mě... mějte se hezky, jdu prodávat hnůj a králíky :))))))))))

evainfo, rampusak a matička3 tohle ocenili.
  7. evca190

evca190 Vážený autor

Teď mi volala tchýně že na Baha chtěla předělat malá pole na velká pole... tak to udělala a příjde na hlavní louku a tam všechna pole osetá akčníma rostlinama v háji.. :wuerg: tak by mě zajímalo jak se k tomu vyjádří podpora.. :p superhnojivo pryč, všechny akční pryč... docela mám strach teď ta pole předělávat... :music:

veselékopýtko, Mersi7 a Lyzarka tohle ocenili.
  8. liliana3211

liliana3211 Perspektivní autor

to je čo za hra neda sa zasadiť, nič kašlem na to je 8 hodin a nič nefungujme

9. opicevpeci93

opicevpeci93 Pisálek fóra

nešlo by rozsvítit na hlavní louce?

10. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

• Prosím, zdrž se vulgarit. Přečti si pravidla fóra a dodržuj je. Děkuji.
    Tak to nemáte na mne.
    Jsem *** nevím jak jinak se titulovat ještě. Tak jsem rozpěstovala na velkých polích s vrtulkama a vším hnojivem co šlo. Sklidila jsem. Hodila jsem dvoupole, vrtulky, superhnojivo. na 90 polí. Vytočilo mne dítě, rozčílila jsem se a šla jsem dodat jednopole a hádejte co jsem udělala? To neuhádnete......vyhodila jsem všechna zasetá dvou pole, takže 45 a 45 akčních rostlin v tahu, a teď čekám na nových 5 a 5. Já se fakt zblázním. Nojsem hold blbá, no.

Naposledy upraveno moderátorem: 27/10/14
    veselékopýtko, Mersi7 a evca190 tohle ocenili.
  11. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak už jsem přešel na pole 1*1. Dám tam jednu otočku muchomůrky zářivé a jednu otočku žravého vína a to bude pro dnešek vše ;). Tím bych měl mít dost plodin, abych mohl zítra začít plnohodnotně pěstovat :p.

alexandrakerulova00 a tenista99 tohle ocenili.
  12. form22

form22 Rádoby autor

Hrnkajda:Nic si z toho nedělej,jsem na tom podobně:))

13. janahumlik

janahumlik Zelenáč fóra

ahoj, ráda bych splnila všechny úkoly z beden. Jaké věci (marmelády atd.) mám sníst, abych co nejvíce vydělala? díky za rady.

14. Astat.

Astat. Stálice fóra

janahumlik Když počteš pár stran z5 tak najdeš co kdo poztrácel za marmošky a jiný "doplňky stravy" dej si MJS a pidi pole ;)

veselékopýtko a Mersi7 tohle ocenili.
  15. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek ;) Kruci, tady to zase žije a já o to přišla xD Nejsem překvapená, byla bych překvapená, kdyby vše začalo včas, jak má a všechno fungovalo. Tak jdu rozpěstovávat, košík kupovat nebudu, RT mi visí ještě košík od minule, takže další košík koupím, až mi rozkvetou hrábě xD a jestli při rozpěstování se mi sklidí pole i s akčními rostlinami, tak nekoupím ani kombajn na další měsíc. JJ jak se do lesa volá, až se ucho utrhne xD xD xD a s tím jejich mazlíkem se můžou jít taky vyfotit. Poslední dobou jsou s tím vytahování peněz z našich kapes nenápadní, jako tarantule na piškotovém dortu. Takže ať vám to padá ;)

16. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak i když akce začala trošku později tak zatim to odsejpa dnes ještě jednu otočku dám. :)

Amalka1070 tohle ocenil(a).
  17. OndrÁšek2010

OndrÁšek2010 Zelenáč fóra

co je to prosím MJS?

18. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Pokud máš aktivovanou MJS, tak pěstovat na polích 2*2 se nevyplatí. MJS (mrkvovo jablečná směs) dává +2 plodiny z každého pole, a proto čím víc polí, tím víckrát dostaneš +2 plodiny navíc. A proto jsou výhodnější pole 1*1. Vím, že jsem opět mimo téma, ale nechat tu takovou odpověď mně prostě nedá.

Jinak bude rozpěstováno tak, že dlouhá plodina vyjde na všechny plochy, zasadím a pro dnešek končím.

19. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

hmmm ja si chtela taky rozpestovat na nocni sazeni - ale ja blbec si superpohnojila les, kde jsem jeste mela spoustu pidipoli s rajcaty :-( a tim se s SH dostala na nulu, takze rozpestovat uz jsem nestihla. Tak mi snad ta jedna sklizen z baha nebude chybet, jinak jsem se vesla :)

evca190 tohle ocenil(a).
  20. m2707

m2707 Znalec fóra

Jak tak tady koukám,tak jste všichni rozhozeni začátkem akce tak moc,že dáváte hnojivo tam, kam nepatří, odstraňujete již vypěstované akční:) Lidi, vzpamatujte se:)) Klídek,pohodička,ono to nějak dopadne. Dala jsem si polárkový dort se šlehačkou na obalení nervů a už pěstuji na všech plochách. O půlnoci sklidím,zasadím a šup do hajan. Tak se také nestresujte:))) Hezkou hru a dobrou noc :)

gemin1, Iwuska a evca190 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.