Halloween 2014 (27.10. - 2.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Coolischec

Coolischec Perspektivní autor

Ahojky Taky hlásím hotovo. Ektoplazma nakonec vypadala a nyní mám 161 kousků navíc. Z chlívků se vyklubaly oranžové kravičky, oranžové koziny a žabky. Ty jsou moje druhé. Hlavně aby pro ně bylo někdy nějaké uplatnění. Těm co finišují přeji zdárné dokončení akce.

2. jandak

jandak Rádoby autor

Večer jsem zasadila tajemné sazeničky a dnes na mě vyskočil granátovník a juvie stepilá. ACH JO.
    :oops: Jsem tedy zvědavá na tajné stáje.

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak hurá, také hlásím (i přes počáteční obavy) hotvo:music:.
    Ale na druhé farmě ještě bojuju ( tam nemám pomocníky - tím myslím kombajn - eště abych nedostala banán :eek:)
    Plazma nepadá - ještě mi chybí cca 175 kousků a 8000 tlamiček ( ale to se dopěstuje). Jak tu někdo psal - změnit taktiku - já teda jedu na obou farmách vždycinky stejně. Sice o žďabíček jiný levl, ale ŽL 28%. Plodiny jasně že stejné, marmošky, koláče, mrkváče apod - stejné....A rozdíl už teď cca 200ks - to není zrovna málo a kolik to bude asi na konci akce. Tyhle náhodný čísla mě dost štvou. Pachtím se tam růčo fůčo jako blbec, tak jestli nedostanu aspoň žábu nebo ježka, tak seknu s vidlema a mažu do hospody a tvrdou měnu propiju. Tak a máš to, milý RT
    :p>:(

Tak a už jsem naštvaná - z TS mango a kiwi - v XL provedení - si mohli nechat :wuerg:

Naposledy upraveno: 1/11/14
    zemanka01, švestinka a lumat85 tohle ocenili.
  4. gozu

gozu Zelenáč fóra

Akci jsem včera dokončila. Z podivuhodných chlívku vyskočili nepodivuhodně oranžové prasata a hned 2x a myšky, z baha sazeniček 2x banánovník XL. Takže u mě se žádný zázrak nekonal, ostatním přeji větší štěstí.

sisinka tohle ocenil(a).
  5. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Tak bych měla dneska dokončit osmou bedničku. Snad mě stáje překvapí. (zatím to tak bylo)

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Hotovo ;) tak mi při raní sklizni dopadala poslední vypadávátka... jsem to nakonec zvládla!
    A ještě jsem špatně počítala, tak mám od každé akční kytky lehce přes 1.000 ks navíc 8) nj, kdo neví, kdy skončit, tak je to s ním těžké xD ...měla jsem několik prostojů (holt, když několikrát večer při ukládání s 2leťákem usnu... tak se ve spánku těžko sklízí a seje), ale musím projít stodolu, co všechno máme za odměny a případně vysadit TS atpod.

Všem kdo finišují, držím pěsti ;)

7. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Úkoly jsem splnila už včera večer, čekala na na strašidláky. Farmu už mám uklizenou, sazeničky nic moc - hvězdný strom a granátovka, přitom MOOC potřebuju pandán, ach jo. U stájí jsem se rozhodla, že je budu instalovat postupně. Jednak se budu mít na co těšit a třeba mi tato změna postupu přinese štěstí.
    Držím palce všem, co pilně pracují na naplnění bedniček.

8. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Dobre rano vsem:) Tak akce dokoncena vcera v pozdnich vecernich hodinach. Ze tri tajemnych chlevu mi vylezlo žlutá angorska vlna a 2x oranzový krutnik. Hooodne jsem se zasmala... a o Baha tajemnicich ani nemluvim:)

holčička a veselékopýtko tohle ocenili.
  9. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Akce dokončena,
    odměny rozebrány,
    dekorky již trůní v nebíčku

A takto sem dopadla s TS:
    Baha - hvězdný strom a juvie

Tajemné stáje - myš, červení pštrosi, včelky oranžové

Přeji všem ať se podaří též dokončit.

Ria30. tohle ocenil(a).
  10. bibif

bibif Rádoby autor

hotovo včera večer, z tajemných sazeniček kiwi a avokádo, obě XL, takže nic moc, ale ze stájí vypadl k mé velké radosti čáp (můj první) a k tomu ještě červený chovný rybník a oranžová králíkárna. Inu, mohlo být hůř.

skalara.v a Ria30. tohle ocenili.
  11. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak jsem odtajnil tajemné stáje a padly oranžové ovce, oranžové krávy a čapí hnízdo. To už jedno mám, tak se přidalo alespoň druhé, ale celkově to tajemno nedopadlo nějak extra a jak tady čtu, tak to nedopadlo nijak skvěle ani u ostatních, takže by mě zajímalo, kde je chyba ;).

Farma je přestavěná, skoro celá divoká louka je pokryta obrovskými stromy, takže i ektoplazma padá a padá :D.

žravé víno: 15 388 / 15 300 ( chybí 0 )
    muchomůrka zářivka: 16 433 / 15 800 ( chybí 0 )
    ektoplazma: 992 / 800 ( chybí 0 )

evca190 tohle ocenil(a).
  12. fialka40

fialka40 Pilný autor

Ahojte.
    Tak aj hlásim hotovo - zo stajní škrečky, mačky a huráááá ježkovia, tých som ešte nemala, takže fajn:). Párty lístky točím, až keď je niečo zaujímavé na kolese, takže zatiaľ sú v stodole a BAHA sadeničky som ešte tiež nedala. Ak vám z tajomstiev nič extra neprišlo, nezúfajte, veď ono to všetko skôr či neskôr príde ;). Kto ešte hráte, užívajte si to, veď takáto grafika v hre už asi zase dlho nebude a držím palce, aby ste všetko stihli :). Pekný dušičkový víkend!

evca190 a Ria30. tohle ocenili.
  13. m2707

m2707 Znalec fóra

Tajemné stáje nepřekvapily-myš,bobr,orel:-( A na Baha cesmína a rohovník-takže také nic moc. No nemohu mít všechno,i tak mám dost,když jsem to stihla:-DD

k.vitek a sisinka tohle ocenili.
  14. Simík21

Simík21 Znalec fóra

Dobré ráno ve spolek :) tak já ještě bojuju... bubáků mi chybí 82 a zářivky napěstovat 7298 ks :) to bych měla stihnout... jsem taky zvědavá jak to budu mít s tajemnem, ale ono se nakonec hodí všechno... kdyžtak aspoň do vláčku :p jen si tak říkám, že jestli těch plodin bude na pěstování i příště tolik, tak se na to už fakt vybodnu... ;)

15. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

já moc nestíhám
    snad dodělám alspon sedmou bedýnku.

16. WeneeWenee

WeneeWenee Rádoby autor

Ahoj,,mám napestované,ešte čakám na 19 vyskakovátiek,takže pohoda.Farmu mám už upratanú,to ma tiež veľmi teší,lebo nikdy sa mi to nechce dávať na poriadok ;).Potom napíšem,čo bude zo sadeničiek a zo stajní ;).Ahoj

17. pinkbabypink1

pinkbabypink1 Pisálek fóra

konalo se mile prekvapko, z TJ mne vylezla cervena kotlarna, pak orel a myval

Naposledy upraveno: 1/11/14
    k.vitek a skalara.v tohle ocenili.
  18. ssans

ssans Pisálek fóra

RT má asi slabou chvilku - ze sazenic 1x Delonix a ze stájí červení oslíci a oranžová kotlárna

k.vitek a veselékopýtko tohle ocenili.
  19. MomošekMomošek

MomošekMomošek Zelenáč fóra

ahoj, všem velká gratulace, u mě zatím chybí ektoplazmy tak snad napadají a snad pomůžou i sousedi, jinak rostlinky jsou vcelku doma, sazenice ještě nezasazeny, moc se těším. pokud by někdo postrádat dárek ...plazmu, předem moc děkuji pěknou hru

20. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Tak akce včera dokončena, farmička přebudovaná a ze stájí 2x Myš (mám jich 7) a Čapí hnízdo (moje třetí)
    Žádné překvápko se nekonalo, ale mohla jsem dopadnout i hůř....
    Těm co ještě plní přeji zdárné dokončení akce a pěkný den :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.