Halloween 2014 (27.10. - 2.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babina51

babina51 Veterán fóra

Ráno jsem akci zdárně dokončila.Sazeničky mám na ploše doufám že z nich vyroste něco k užitku.Stáje dám až sklidím lískáče.Těším se zase na koně nebo lišky.:pxD:(:D FA92 BAHA216 P,M5 K,SPA4

D.NIKKA tohle ocenil(a).
  2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Akcia u mňa tiež dokončená,ale z tajných nečakám žiaden zázrak,lebo na mojej farme vládnu čarodejnice.Ďakujem susedom za darčeky ktoré mi posielali.

alexandrakerulova00, anvan a D.NIKKA tohle ocenili.
  3. -Ivanička-

-Ivanička- Rádoby autor

RT zkouší, co jde a co vydržíme...vždy byly plodiny na pěstování, tak do 25 tis. Teď to prubli a dali jich 31 tis a pokud se tu budou objevovat příspěvky, jak akce byla na pohodu a někdo dokonce již, že má akci splněnou za dva dny, tak nebudeme dlouho čekat a šoupnou tam akční plodiny třeba v množství 40-50 tis. Každý nemá na to, aby si kupoval SH a balíčky a dost hráčů chodí, na celý den, do práce. A také by rádi akce dokončili. Já dokončím dnes a to jen proto, že mě již nehoní čas a jiné povinnosti, mimo domácnosti a dovolím si tu pohodlnost, že si kupuji měsíční pomocníky. Jinak by se akce těžko zvládala, bez vykoukaných očí a zánětu ruky, při klikání na minipole.
    Hrrrrr.... a teď všichni do mě..........

Naposledy upraveno: 31/10/14
  4. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Já s tebou bohužel souhlasím,nemám hotovo a budu ráda když akci dokončím,kupuju si jenom pomocníky a protože jsem celý den v práci a nemám nikoho kdo by za mě sklidil jsem na tom tak jak jsem.A v noci fakt vstávat nebudu i když se mi akce moc líbí.

jahudka81, -Ivanička- a nanyblacks tohle ocenili.
  5. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Ahoj, včera jsem akci dokončila a dnes jsem se dívala, co jsem dostala z toho zázraku stájí a ono zase nic moc. Ani jedna novinka.
    Oranžové pštrosy a včely a mývala. Ještě jdu hodit sazenice na Baha, ale neočekávám od toho nic.
    A ještě pár věcí se včera začarovalo a to neustále se mi měnily moruše, jednou za citróny a pak i za stáje.:D

fany2020 tohle ocenil(a).
  6. LukasBonni3

LukasBonni3 Pisálek fóra

Souhlasím s -Ivanička-. Já mám hotové teprve dvě bedýnky, protože mám kromě hry na starosti i reálný život a práci. Navíc už RT nedávám ani korunu, tak vše klikám ručně, a to pak opravdu akce jde splnit jen se zánětem karpálního kanálu v ruce. Pokaždé tu někdo napíše, že akce je "na pohodu", a RT pak počet akčních rostlin v příští akci opět zvýší. Jenže on je v tom malý háček. Ti, kteří akci neplní už předem, protože je jim jasné, že tolik kytek nemají šanci napěstovat, to sem většinou nenapíší. A taky ti, kteří akci plní a nestíhají, už nemají čas se o tom tady dlouze vypisovat. Takže to vypadá, že každá akce je jednoduchá a lehce splnitelná, když sem píší jen ti, co ji mají za pomoci nejrůznějších věcí, na které většina ostatních nemá reálné peníze, hotovou za polovinu doby určené k jejímu plnění...
    PS. Navíc opět blbne farma. Místo hlavní farmy se mi podařilo kombajnem, který jsem si večer aktivoval z úkolu, sklidit mýtinu. Naštěstí mám zatím všude stejnou plodinu, tak to tak nevadilo, ale kdybych náhodou potřeboval něco nechat na ploše, tak se budu jen a jen divit tak, jako jsem se divil, když jsem klikal na kombajn a na hlavní farmě jsem přesto pořád měl dozráté žravé víno, protože jsem netušil, že to sklidilo mýtinu. O tom, že jsem večer na mýtině sklidil, zasadil víno, a za hodinu opět zjistil, že tam nemám ani sklizenou předchozí várku muchomůrek, natož nově zasazeno, se asi ani nemá cenu bavit, že? Už se mi to tak stávalo na začátku akce. A už je to tu zas... Hodlá s tím RT něco dělat, nebo to takto bude fungovat dál? Takhle se akce plnit nedá. Obzvláště když to opakovaně člověk sází ručně.

7. ssans

ssans Pisálek fóra

Pachtíme se ve dne v noci,
    těšíme se na odměny.
    Farmeramy jsme otroci,
    zanedbáme i své ženy.

Copak padne ze sazenic?
    Za floreny urychlíme!
    A z novinek zase nic,
    a to o nich stále sníme.

Tak rychle ty stáje zkusit !
    Štěstí na nás jistě padne.
    Vztek již v sobě nelze dusit!!
    Nové stáje taky žádné.
    :D

8. jandak

jandak Rádoby autor

Ahoky ,tak já teprve dělám 7- bedničku . Uvidím jestli tuto soutěž stihnu, myslím si ,ale že je času ještě dost. Všem kdo splnili velká gratulace a my co ještě nemáme držím hooodně moc palečků. ;)

9. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já ještě dvě otočky muchomůrky a budu mít taky hotovo,měla bych už včera,ale dávala jsem na noc dlouhodobky,kvůli vypadávátkům,pomohlo to,už jich mám dost navíc.SH ani zuzino nekupuju,mám jen co si vypěstuju z obrstromů,pomocníky si šetřím z úkolů nebo kupony na takovéto akce,většinou klikám ručně,ale jenom chlívky a to se dá zvládnout.Klikat celou akci ručně na 1x1,to bych se na to asi vy..kašlala.Zítra mě dojede mrkvovka,tak dám farmu do pořádku a zase budeme čekat na další akci.Hezkou hru a ještě hezčí nadcházející víkend.;):)

10. evca190

evca190 Vážený autor

Ráno jsem odtajnila ty tajemné stáje :wuerg: No ještě že jsem tak klidná a vyrovnaná :p

vraní úkryt žlutý
    kozí mlékárna žlutá
    králíkárna oranžová

11. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Dobré ráno. Jsem lvl 86 a už mám také hotovo super pohodově s mrkvovkou.Stonek aktivovaný,stáje na poli uvidím jaké bude překvapení co se z nich vyklube. Mým sousedům dík za ektoplazmu a všem ostatním farmářům přeji dokončení akce.Těším se na další a tou bude děsivka

:D;)

12. Radoslav-Vrabel

Radoslav-Vrabel Rádoby autor

Ja asi akciu nedokončím celú.S TS mi vyrástli xxl pitahaya a xl mandarínka.A z párty lístkov som si vytočil 20 x SH a ružovú výrobňu pštrosích vajec tak som spokojný.Ešte sa ale pokúsim o nemožné.

alexandrakerulova00, mousicka a Ria30. tohle ocenili.
  13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pěkný den všem farmářům :) tak ještě 3400 zářících houbiček a akce splněna ( ze začátku SH a pak jenom na vodě)... no hlavně chci napsat, že na párty lístky (6x zuzi, 4x sup. hnojivo a BZ) ... no vážně docela trapné :eek: nebo smutné? ..... starší hráči si snad taky zaslouží nějaké překvapeníčko ... no doufám, že v kině najdu ještě jednou formulář ... asi bych si tam ulevila xD no na TS ani nemyslím .... kdyby tam byla jediná "žabka kuňkalka" možná bych zjihla :p
    tak přeji všem ať se daří ;)
    ještě chci poděkovat za hodně příspěvků všem mým sousedům,držte se a hlavně mi neutíkejte :) ... za měsíc se protočilo asi osm farmářů ...

jahudka81 tohle ocenil(a).
  14. mousicka

mousicka Guest

Ahojte drakobyk a LukasBonni3,

Mne funguje všetko ako má a nieje ani hlásený žiadny problém,ak stále máte problémy so zobrazením a hrou, skúste prosím spraviť Všetko pre bezproblémový chod hry. Prajem skoré vyriešenie a peknú hru.

15. ezzra

ezzra Hrabě fóra

ahojte,,tak som to aj ja zdarne dokoncila aj ked som v to nedufala,,ale fajn..akcia hotova..a s TM...ma rano pobavilo...oranz.kone,,,oranz.kravy,,,zlta hluzovna....heh...vyhry skvele...ale co aspon dobry pocit...prajem krasny vikend:inlove:a na baha granatovnik, a tusim ze kakaovnik xl..

D.NIKKA a mousicka tohle ocenili.
  16. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Tak to je pravda LukasBonni3 , akci taky neudělám celu nemám šanci když člověk maká od rána do večera a nemá pomocníka ty kteří píšu že to je pohoda tak u toho sedí to já nemužu co udělám udělám ale nemělo by tu písat za 3 dny kdy akce začne že maju hotovo.

jahudka81 a -Ivanička- tohle ocenili.
  17. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

takze a u mna akcia ukoncena,z tajomneho stmievania sa mi zatmilo pred ocami - dvakrat lisky a striharen angorakov zlta, no co uz mohlo byt aj horsie :p
    teraz este dopestovat co treba
    tym co este nemaju hotovo drzim palceky nech sa im podari
    farmari zelam vam krasny vikend :)

18. luba9

luba9 Perspektivní autor

Tak akcia komplet ukončená, z TS 2xpistáciovník (už ich mám 6ks). A všetkým farmárom, ktorý ešte pestujú prajem šťastné ukončenie akcie.

mousicka tohle ocenil(a).
  19. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Šest bedýnek otevřených, na sedmé se pracuje - snad to stihnu. Kdo mi poradí, kde se dá sehnat SH strom?

20. čokýna68

čokýna68 Pisálek fóra

Jupí, radost veliká. Z TS mám rohovník a delonix královská. :)

mousicka tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.