Halloween 2014 (27.10. - 2.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Koukám někdo už má hotovo,já mám splněno zatím 6 bedýnek.Zítra večer snad bude dopěstováno,vypadávátka budu muset dohnat.Z tajemniček pistácie a kokos xl-tomu říkám odměna.Asi si postavím pistáciovou baharamu,už nevím co s nima,klidně je můžu házet kancům místo bukvic.Hodila by se nějaká pistáciová zmrzka nebo likérek.
    Hezký večer ;)

skalara.v a -Kuteno- tohle ocenili.
  2. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Tak cca za dvě hoďky sklidím zářivý prašivky a budu mít dopěstováno, dokonce i navíc a budu čekat jen na lebkouny.
    Těch mi chybí do 7. bedny 27 (ty vypadnou z večerní sklizně) a 8. bedna bude vypáčena zítra.
    Z tajemných sazenic Kumquat XL a Kokos XXL :( tak snad ze stájí bude překvápko, i když při mé smůle.....

3. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Tak já jsem plnila jen první dva úkoly, ke zbytku jsem nějak nebyla schopná se donutit. Z tajemnic na Baha mám nevím kolikátou juvii a pak překvápko týdne (nemůžu napsat měsíce, páč na mě při šlechtění vyskočil ze základu zlatý i šarmantní osel, málem jsem tomu neuvěřila) - delonix. Že bych nevědomky provedla RT něco dobrého? :) To je vlastně fuk, hlavně že se nad mou farmou konečně smilovali a občas upustí něco pěkného.

4. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Zatím vše podle plánu. Chybí 3 otočky zářivky a 1 otočka vína. Vypadávátka neřeším - ty prostě napadají (aktuálně chybí 76). Pro ty co si stěžují, že nepadají - musíte něco změnit a vyzkoušet něco jiného. Mně každou akci napadá kolem 175 v průměru denně. Přeji všem příjemnou hru a splňte si co jste si předsevzali

evca190 tohle ocenil(a).
  5. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

pro michalka59
    jak ti závidím sousedko u mě orel 17 náctý - prase oranž 25tý no a jako bonus kachník oranž 3tí:mad:
    no chápete to farmáři:(

6. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Tak u mě chybí zářivý prašivky asi 1100 a mám konec což do rána bude , ale měla jsem opravdu obavu z vypadávání ektoplazmy ,ale i ta jde a tak zítra u mě konec a jinak s baha sazenic XXL pitahaya a XL papája , no což mohlo být hůř ;)

7. Chemlon.

Chemlon. Rádoby autor

Tak sem se vrhla na pěstování vína, že bych mohla plnit ty úkoly znovu, kolik ho mám. No jo, to je tak, když si to někdo nespočítá :D Takže už mi chybí jen muchomůrky a plazma o_O snad stihne napadat. Jinak ze sazeniček Delonix a mango XL.

8. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Vše splněno a odevzdáno.Pohodová akce.Teď už jen odpočinek.
    Mějte se fajn....

9. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahoj, tak ještě jedna otočka žravého, a budu to mít také komplet. Pak už jen schází nějaká vypadávátka, ale hodím tam dlouhodobky, a zítra snad budou všechny :) Jinak překvapily sazenice na Baha z téhle akce. Kiwi XL radost sice neudělal, ale Papouščí strom už je jiný kalibr :) Ještě jsem ho neměla, když při TS sazenice nekupuju, takže u mě vyvolal velké nadšení :) Dnes se mi vůbec nějak vede. Konečně se mi podařilo nasbírat zlaté banány, a otevřela jsem si Hrozen moře, takže už jen moringu a vše důležité mám na Baha otevřené :) Zdravím, a všem, co ještě akční hodně štestí, aby to také stihli :)

evca190 a Iwuska tohle ocenili.
  10. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak chybí 48 plazmy a ráno sklidím poslední várku...už teď mám hrůzu co odtajním :eek:

kometak96 tohle ocenil(a).
  11. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak dnes jsem dokončil žravé víno a ektoplazmu :). Na zítřek mám v plánu dorazit zářivky a to bude vše. Farmu už jsem trošku přestavěl, na hlavní louce pole a na divokou louku jsem dal obrovské stromy, především SH stromy, abych si doplnil zásoby, které se hodně ztenčily :p. Na mýtině a na baha mám přes noc zářivky, zítra odpoledne to tam pak ještě jednou otočím a večer už by měly být zářivky komplet hotové a tím i celá akce ;).

žravé víno: 15 388 / 15 300 ( chybí 0 )
    muchomůrka zářivka: 14 018 / 15 800 ( chybí 1782 ) + zaseto na mýtině a na baha
    ektoplazma: 812 / 800 ( chybí 0 )

Naposledy upraveno: 30/10/14
    evca190, malinkami a silviec tohle ocenili.
  12. gazela52

gazela52 Aktivní autor

• Nevytváraj nám tu OT, prečítaj si prosím pravidlá fóra a dodržuj ich. Ďakujem
    Pajda 361
    Moc prosím ,ne aby jste, ale abyste. Úplně to tahá za uši.

13. šperková

šperková Pisálek fóra

no já dodělávám bedýnku č. 6 nemám ektoplazmu kdyby někdo mohl poslat předem děkuji :)

14. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

tak jsem to mela tak hezky spocitane, jak ted dopestuji - a pak zapomnela spapat mrkvovku... nevadi, jedem dal, casu dost :))) (a to jsem se nijak nehonila, i kdyz jsem zbourala co se dalo, takhle plnou farmu poli jsem snad jeste nemela... a premyslim, jestli bude v utery fakt desivka, to ani nema cenu zase stavet, ale cukraky potrebuju... ach jo :))) )

gazela52: diky, ze to nerikam/nepisu jen ja :) ja si troufla upozornit na aby jsme :)

skalara.v a malinkami tohle ocenili.
  15. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek ;) tak mně chybí ještě jedna bedýnka a bude hotovo. Zajímavá debata se tu konala a já to zase prošvihla xD Miluji pravidla a zvláště ty, která se musí dodržovat pouze jednou stranou.
    Takže zpátky ke strojům, držet pusu a krok, se vším souhlasit a hlavně si nestěžovat, nebo nedej bože vyjadřovat nesouhlas. Už chybí jenom pravomoc poručit větru a dešti..... dneska asi neusnu xD xD xD

16. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak aj ja uz hlasim hotovo a kto roby nech mu to pada

17. anvan

anvan Dozorce fóra

Konečně splněno vše a farma vrácena do původního stavu. Odměny v akci průměrné, ale ty tajemné sazenice a chlívky si příště fakt odpušťte, je to opravdu nefér, když každý za stejnou práci dostane něco jiného. U mě dnes odtajněny stáje (jelikož jsem netrpělivá tak opět za floreny) a vyskočili na mě lišky, mývali, a znovu lišky. Ještě že je ta lišta bezedná a dá se to tam rvát donekonečna...jen nějak potom ztrácím tu motivaci...

18. MetjůTaj

MetjůTaj Rádoby autor

zbývá 58 hod a mám jen 176 extoplazmy + zaseto všude zářivka

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

akce splněna v poho ;):)

F 94 - B 206 - trh BC - 10/2010

20. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Tak akce na pohodu, opět bych přivítala nějakou adrenalinovější akci

víno: Mám 15562. Ideální stav 9287. Plním na 167.6% Celkově hotovo 101.7%
    muchomůra: Mám 16039. Ideální stav 9591. Plním na 167.2% Celkově hotovo 101.5%
    plazma: Mám 882. Ideální stav 486. Plním na 181.5% Celkově hotovo 110.2%

.ober. a kometak96 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.