Halloween 2014 (27.10. - 2.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak akce dokončena a 3 tajemné chlívky na ploše, samozřejmě jsem to nevydržela jeden u rychlila a z něj vypadly lišky , kterých mám požehnaně.

Lyzarka tohle ocenil(a).
  2. sirchose

sirchose Analytik fóra

Já nevím co všichni šílíte,vždyť neuběhla ještě ani polovina času,tak to napadá pokud tedy nebudete točit mrkev

3. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

já mám hotové 4 bedýnky. Pokud jsem dobře počítala tak mi ještě chybí 11700 muchomůrek a 8117 vína a 375 vypadávátek (o ty strach nemám), ale ten zbytek mi nahání hrůzu (došlo mi superhnojivo a o výhodné koupi nikde ani slovo). z baha sazeniček mi vypadla juvie a kiwi XL, takže docela jsem spokojena.

4. haloween

haloween Pisálek fóra

A já už budu mít 7. úkol... tralalá tralalá

5. hroudov

hroudov Vévoda fóra

nevím nevím, vše dopěstuji, ale ty vypadávátka asi skáčou k sousedovi,takže celou hru zabalím a kašlu na ni, je to ztráta času-.-

6. Filipov

Filipov Pilný autor

... a já mám teprve 6.bedýnku :cry:

7. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak překvapivě jsem měl chvilku času a dostal jsem se sem i v poledne, takže jsem zasadil zářivky. Budu je sklízet něco kolem 17:30 hod., potom otočím žravé víno, kde bude potřeba a na zbytek farmy opět zářivky ;).

žravé víno: 13 996 / 15 300 ( chybí 1304 )
    muchomůrka zářivka: 10 554 / 15 800 ( chybí 5246 ) + zaseto na všech plochách
    ektoplazma: 722 / 800 ( chybí 78 )

alexandrakerulova00 a evca190 tohle ocenili.
  8. evca190

evca190 Vážený autor

Tak já čekám na posledních 500 ks muchomůrky a mám hotovo ;) Vypadávátka mám už teď navíc asi 53 ks ;) Sklidím poslední akční kvítí a farma jde do normálního provozu :) Takže na celou jednu plochu šup šup stromy na superhnojivo, bude v listopadu potřeba :music: Všem co akci dodělávají přeji hodně vypadávátek a nevzdávejte to ;)

9. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

ze dvou TS na Baha nic moc: Pistácie a Kumquat xl ,tak snad se něco lepšího urodí ze stájí... až se k nim dopěstuju :)

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  10. stibovam

stibovam Pilný autor

Tak opět problém.Při sázení kombajnem se sází samo proso a na baharamě maniok.Právě jsem 5x zbourala pole a znova se zasadil Maniok,to už si připadám jako blázen.K čemu platím kombajn?Začalo to včera a dnes je to daleko horší.Navíc vypadává každou chvíli celá farma.

11. Astat.

Astat. Stálice fóra

7 úkol mám dodaný až na ektoplazmu - prostě nepadá, nemám...
    napěstováno do posledního budu mít zítra
    tak snad mi to dopadá :music:

stibovam kdyby jen kombajn tak si pískám - právě se mi nechce načíst farma a jedinkrát co se mi z poslední hodiny načetla, tak pomalá a neustále zamrzala...

Naposledy upraveno: 30/10/14
  12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ekto mam fakt dost, vlasne uz moc, takze jak si pres noc date dlouhodobky, tak toho napada jako vzdycky - tahle akce neni nijak omezena na vypadavani...
    Ale mam dost vysazenych obrstromu, vyroben a normalnich stromu, coz je videt na tom, ze k 5 bedynce jeste daleko...

Vypadavat ma 134 lebek/den, v tuto chvili ma byt 403 ([4.ukol]+103 ) nebo chybet 397, mam 935 (chybi 0 ), mam 116% hotovo.
    Stav vina : idealne 7705 kusu (2550/den, [5.ukol]+455 kusu ), mam 10342 z 15300 (67% ).
    Stav zarivek : idealne 7957 kusu (2634/den ), mam 6203 z 15800 (39% ).
    Zatim uplynulo 50% casu, zbyva 71 hodin.

13. davidson00

davidson00 Baron fóra

stibovam
    zdravím, dej si akční kvítí do oblíbených a budeš mít po starostech, mě se to také stávalo a na fóru se o tom mluvilo, od té doby to dělám pokaždé, také už mám napěstováno a čekám na vypadávátka, příjemnou strašidelnou hru

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, osud je zásadně nespravedlivá veličina. Už tak jsem byla mítrně podměrečná - když v tom se mi skřípl nervík a já musela na kapačky do špitálu, čímž mi utekly tři sklizně. Může mi někdo vysvětlit, proč je připojení k internetu kontraindikací léčby skřípnutého sedacího nervu? Vrchní prchni mi zakázala hrát...

15. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky,já jsem udělala jenom dva úkoly a to mi stačí.Z tajemniček na Baha mám 1xRohovník,který ještě nemám,a tak mám z něj velkou radost a 1x Hvězdný strom,ten už mám čtvrtý,ale nevadí,třeba bude na výměnu,přeji všem hodně úspěchu ve hře.

16. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Ze stájí se mi vypadly lišky, oranžové kachny a žabičky, za ty jsem ráda ,jinak nic moc.

17. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem také odtajnila tajemné stáje a jaké to překvapení na mě čekalo? Nejdřív výběh pro kočky, pak znova výběh pro kočky a třetím překvapením bylo obydlí pro mývala. Takže stáje nepřekvapily a nepotěšily.
    A z tajemných sazenic se po odkrytí objevila Delonix královská a kumquat XXL. Tak jsem zaběhla do obchodu, zjistila, že kumquat XXL se pořídí za 175 FL a tak s takovým lepším pocitem, že se objevilo alespoň něco, za co chce RT reálný peníz, jsem ten kumquat přešoupla do lišty stejně jako Delonix královskou.
    Tím pro mě tato akce úplně skončila. A protože jsem vybrala při této akci i nějaké to SH, jehož zásoby je třeba doplnit, dala jsem na všechny 3 plochy obr stromy, které tam zůstanou do úterní děsivé noci.
    Všem přeji hodně zdaru při dokončování této akce. :)

Mersi7, evca190 a tomokoco tohle ocenili.
  18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja už vínečka mám dosť ešte 2 x zasadím tie hríbiky a chýba 8 vypadávatiek a budem mať hotovo.Som zvedavý čo mi nadelia v tajných stajniach.Ale nečakám žiadne zázraky ako aj v sadeniciach vyliahnu sa mi také ktorých mám v lište naukladané a čakajú na expres vláčik.Ja mám v akciách vždy smolu nikdy mi nepadlo to čo nemám a teraz to bude podobne.

19. kacaba57

kacaba57 Rádoby autor

Ahoj všem, hlásím, že mám hotovo. Na baha mandarinka xl, pandánová palma xl, tajemné stáje kočka, křeček, krůtník oranžový. No nic moc, všechno do lišty. Přeju všem hodně úspěchů.

20. .ober.

.ober. Zelenáč fóra

• Prosím, nevytvážej nám zde OT, prostuduj a dodržuj pravidla fóra. Děkuji.
    Ahoj Lyzarko,

tak jsem se zděsil Tvojí informací o děsivce příští týden, ale kouknu do kalendáře a opravdu je tam,
    a zase šlechtění kukaček :-(
    (asi RT hodně vynáší prodej SK - tak tu jejich taktiku chápu)
    ale dost mě pobavila akce dožínky v listopadu :)))))))

ještě bych tady rád poděkoval všem hráčům, kteří do hry sypou hodně peněz, díky vám mohu hrát FARMERAMU zadarmo,
    takže DÍKY

.ober.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.