Halloween 2014 (27.10. - 2.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stavitelpyramid

stavitelpyramid Pisálek fóra

Dobré ráno, vážená hráčko Lyžařko a moderátore této sekce, nemohu souhlasit s vaším názorem a zablokováním Máji. Je nezletilá a tedy hraje se souhlasem svých rodičů - dle VOP jsou za ní právně zodpovědní oni a tedy mají plné právo se jí do hry vměšovat. Podle mého si moderátor chybně vyložil znění VOP, u nezletilých a mladistvých tu platí zcela jiný případ výkladu. To jen tak podle mého.

Akce na mých polích v plném proudu, škoda, že moji sousedi nějak zapomínají, že mne mají a neposílají akční dáreček. Jsem nízký level a tak vypadávátka jsou nedostatkové zboží. Protože zatím nemám napěstováno, nemohu dát dlouhodobky a pomoci si tak ke zvýšení. No uvidíme, obávám se, že celou akci nedám.

jamibe1, Julinka11 a marcelina0007 tohle ocenili.
  2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Stavitelpyramid,

rodičům je umožněno hru kontrolovat, ne se do ní vměšovat.

3. Coolischec

Coolischec Perspektivní autor

Ahojky. Tak jsem se po ránu hezky pobavila. Jen tak dál. Jinak 5.bedýnka splněna, na noc dány růže, takže stav ektoplazmy trochu poskočil. Ještě 4 otočky houby a už jenom čekání na vypadávátka. S nimi mám problémy při každé akci, snad dopadají.

4. WeneeWenee

WeneeWenee Rádoby autor

Ahoj,tak ja začínam byť fakt naštvaná,teda vlastne už som,pretože stále stojím na piatej úlohe kvôli vypadávatkam :(.
    Fakt od veci...

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Takže akce zdárně dokončena!:) Farma uvedena do klidového režimu, tj na zisk SH na další akce.8)

D.NIKKA, mousicka a veselékopýtko tohle ocenili.
  6. veselékopýtko

veselékopýtko Aktivní autor

Padátka nic moc tedy, bývá to větší rachot - mám doposud jen 366 kousků ( příprava před byla, cukiňák, mrkváč, ŽL 28%). Kombajn z družstva a teď z bedýnky. Až dojede, to budu skučet jak meluzína...To se nebude chtít... Ale stonek mě láká. Uvidíme...Snad to dopadne....
    Ale já jsem vyplašená vždycky, asi proto, že čtu ty příspěvky "starších", co jsou už po první sklizni tam, co já až druhý den
    xDGratulka těm, co to mají již za sebou ;)

Lyzarka a Květa54 tohle ocenili.
  7. danielaloblova

danielaloblova Rádoby autor

Hezké ráno!
    Do kompletu 8. bedýnky čekám na poslední muchomůrky. Pochytám "vyskakovátka" a je hotovo. Akce v pohodě, ale ty počty kusů opět šílené >:(
    Přeji všem ať se zadaří a akci dokončí! :D

D.NIKKA tohle ocenil(a).
  8. panzerkoby

panzerkoby Rádoby autor

Ahoj, myslím si, že množství vypadávátek ovlivňuje živoucí legenda na stromě Moudrosti. Stačí si ji aktivovat, i když nemáte poháry zcela ukončené. Sama jsem se o tom přesvědčila. :)

9. sisinka

sisinka Pilný autor

stojím na vypadávátkách, jinak mi chybí asi tisícovka žravého vína a 2 000 zářivek, měla bych to stihnout. Zasadím ještě jednou zářivky a až přijdu z práce tak dám dlouhodobky, ať se pohnu.

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě mi chybí 125 vypadavátek a bude hotovo;)

F 94 - B 206 - trh BC - 10/2010

D.NIKKA tohle ocenil(a).
  11. 1wolf999

1wolf999 Perspektivní autor

v 11 sklidím poslední zářivky, pak poslední otočku vína. Budu čekat na vypadávátka, zatím jich mám pouze 496 :p

12. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já ještě 1a půl otočky zářivky a mám hotovo. Mohla jsem být hotová dřív, ale nekoukla jsem se kolik mám čeho dopěstovat a automaticky jsem dala žravé víno všude, byť už ho mám ,to, kolik potřebuji do bedýnek ,napěstováno.Nevadí, za chvíli sklidím a dám zářivku. No a večer uvedu farmu na všech plochách do původního stavu:music:....na vypadávátka si budu muset ještě počkat...ale během zítřka dopadají..eventuelně o den déle.
    Tak všem hezkou hru a s ty... ty ...ty na Máju jsem si vzpomněla na dávnou dobu, kdy taky vyhrožovali zavíráním, kdo nebude poslouchat...dnes jiní vyhrožují zablokováním účtu...dejte jí pokoj, má radost , že hraje a dětsky se podělila o to, jak jí to jde a jak to zvládá.Tohle je hra ,do které investujeme my, hráči a díky tomu, že hrajeme , tahle hra existuje a ti co nás omezují , z toho mají jen zisky.8):D

Naposledy upraveno: 31/10/14
  13. emoušek

emoušek Rádoby autor

Celkem to narůstá, i vypadávátek je dosti. A to jsem lesní mýtinu se zvířaty neboural. Jen škoda, že v odměnách jen kombajn, ale co už...

muchomůrka: Mám 8400. Ideální stav 7094. Plním na 118,4% Hotovo 53,2%
    víno: Mám 9200. Ideální stav 6870. Plním na 133,9% Hotovo 60,1%
    vypadávátka: Mám 565. Ideální stav 359. Plním na 157,4% Hotovo 70,6%

14. hrobinh

hrobinh Perspektivní autor

Ahoj farmáři, jako vždy když nevyskakují vypadávky jsem sem zalezl, abych zjistil jak jsou na tom ostatní. Někteří velmi dobře, těm blahopřeji. Ostatní neztrácejte naději. Já si před začátkem akce doplnil floreny(bohužel ne za virtuální peníze, ale vydělané) a před druhou hodinou si aktivoval kombajny. Měly klid tři hodinky, což je to škoda. Chyba RT? Kdepak. Blbost má, je to nedočkavost a připravenost. MJS neřeším, mám jí dost a je na dlouho, ale taky zbytečně běžela tři hodiny. Dopěstováno budu mít ráno, zatím ale visím na páté bedýnce(díky vypadávkám). Nic z toho mě ale neštve tolik, jako když Máje pomáhají rodiče s farmou a má z toho hned zle. Tuny akčních rostlin si dítě nemůže napěstovat samo! V noci by mělo spát, občas zaskočit do školy atd. V tom, že rodiče jí pomáhají fakt nevidím nic špatného, spíše naopak. Pravidla hry by se měli zřejmě malinko přizpůsobit pravidlům lidskosti. Je to jen můj názor, nemusíte s ním souhlasit.

15. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Hezké dopoledne!
    Do večera budu mít napěstováno a pak zase obrstromy a doplňování zásob. Zbylá vypadávátka pak snad dopadají volným pádem.
    Jinak mi je trochu smutno z honu na školačku za porušení pravidel. Ta jsou samozřejmě proto, aby se plnila. Nicméně modík je proti ní natolik v převaze, že si může dovolit nadhled a měl by působit ze své pozice spíš výchovně. Poučit, trochu bububu, ale dělat fatální rozhodnutí asi není na místě. Nechci revoltovat a podrývat jeho autoritu, ale dítě není právník a neudělalo to schválně. Pak nevím, ale mám pocit, že je i něco na názoru hráče "stavitelpyramid".
    Přeji všem hezkou hru, modíkům trochu smířlivosti a dětem, aby vydržely a ze strachu nepřestaly hrát. Hra by měla být v prvé řadě zábavou, zrovna tak naše příspěvky. Podělit se o zkušenosti, pomoci začátečníkům, usměrnit neukázněné hráče.
    Toť můj názor, nic ve zlém.

16. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

proc propadate depresi, ze nestihate nebo ze vam chybi asi stovka vypadavatek? vzdyt jsme teprve v pulce akce...
    nesmite se nechat zmast nekterymi farmari tady, obcas mam pocit, ze tu probiha skryta soutez, kdo bude za vetsiho machra, ze uz ma hotovo :))
    pokud si nejste uplne jisti, stahnete si farmscot a zjistite, jak na tom jste doopravdy v plneni akce - a ne v predhaneni se :)))

ja mam asi 11000 vin, 6000 zarivek a neplasim, i kdyz vim, ze treba v sobotu skoro vubec nebudu.
    Proste se to stihne :)))

babioli, althea18 a mousicka tohle ocenili.
  17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Vážení hráči,

zde není debata o pravidlech fóra a už vůbec ne o VOP, prosím tedy aby jste zanechali komentářů k udělení trestu. Moderátor nemá možnost zjistit věk hráče a pokud by prominul porušení pravidel jednomu hráči a druhému dle stejného článku trest udělil, tak jak mu pravidla ukládají, budete se tu dohadovat o protekci a vyvolených, kteří smějí porušovat nejen pravidla fóra, ale i VOP a o těch, kteří jsou dle stejného pravidla trestáni.

18. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak poslední otočka a je napěstováno, chybí mi pouze 5 vypadávátek a akce je ukončena. Všem držím palce, ať vám to padá.

Lyzarka a mousicka tohle ocenili.
  19. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

jde to dobře,5-tá bedýnka hotová.i přes krpu co jsem včera dopoledne udělala.Sklidila jsem vše krom bahy,s tím,že tam mám akční 6h-ovku a doplnila ji do úkolu.Zbylo mi jen 10ks a jdu sklidit Bahu.Nj,ale koukám jak puk,já tam večer omylem nedala akční,ale skořiciiii :).Tak jsem musela znovu rozpěstovat,ale i tak stíhám.
    Vypadávátek mám + 216,tak budou ještě i přebývat na konci akce,vzhledem k tomu,že je teprve v půlce

Naposledy upraveno: 30/10/14
    mousicka tohle ocenil(a).
  20. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Ahoj,tak já asi udělám jen první bedýnku,protože mám tento týden v práci 5 dvanáctek bez přístupu na net,ach jo,stonek mě bude mrzet.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.