Halloween 2014 (27.10. - 2.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hroudov

hroudov Vévoda fóra

:mad:Tak zase nejsou vypadávátka, jak je to možné , že vše ostatní mám a tohle prostě nejde??????? a není to poprvé, jak je možné, že někomu to padá a jinému ne, hlavně mi nikdo netvrďte, že je to o štěstí

2. malinkami

malinkami Velmistr fóra

Ahojky lumat85, ty neděláš akci? Proč? Řádek se ti nehodí? :p
    Padátek máš dost a času je taky ještě hodně...

Mersi7 tohle ocenil(a).
  3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Padatek je mraky, ale pres noc nevstavam, takze pro 6 hodinovky se nevyplati je delat... ale tesne by to melo vyjit napestovat, jenze nesmi byt vypadky a to je problem...

Vypadavat ma 134 lebek/den, v tuto chvili ma byt 277 ([3.ukol]+52 ) nebo chybet 523, mam 643 (chybi 157 ), mam 80% hotovo.
    Stav vina : idealne 5283 kusu (2550/den, [4.ukol]+33 kusu ), mam 7181 z 15300 (46% ).
    Stav zarivek : idealne 5455 kusu (2634/den ), mam 3037 z 15800 (19% ).
    Zatim uplynulo 34% casu, zbyva 94 hodin.

4. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dnes toho stíhám poměrně hodně a mám to hezky rozpěstováno od každého :). Jelikož ektoplazma padá skvěle, tak dnes přes noc půjdou zářivky. Zítra budu chtít dodělat to žravé víno a potom uvidím podle počtu zářivek kolik bude potřeba na dodělání ;). Momentálně mám na baha žravé víno, na ostatních plochách svítí zářivky :).

žravé víno: 13 296 / 15 300 ( chybí 2004 ) + zaseto na baha
    muchomůrka zářivka: 4567 / 15 800 ( chybí 11 233 ) + zaseto na hlavní louce, divoké louce a mýtině
    ektoplazma: 602 / 800 ( chybí 198 )

5. lumat85

lumat85 Osvícený autor

malinkami: já ti ani nevím, nějak mě ty akce s pěstováním už neba. je to pořád dokola. A hlavně odmítám bourat lesní, kde mám jen sekvoje. A divošku kde mám růžovky. Řádek by se hodil.....tak já na to kouknu a uvidím. 8)

Tak řádek je v 7 úkolu- tak to teda né, to se mě fakt nechce

tomokoco tohle ocenil(a).
  6. švestinka

švestinka Velmistr fóra

pro lumat 86 a malinkami: nejen že stonek je v 7. bedně - ale aby fungoval, pořebuje všechny tři dekorky z této akce, tedy i tu z 8. bedny....

pro hroudov a další komu to nepadá : Já se sice taky snažím co to dá, ale přes všechny možné řemeslné produkty včetně MJS, zatím pěstuju do páté bedny, a kromě plodin mi to vázne i na vypadávátkách..... je to tím, že - naštěstí - mám práci. Ta mě živí, farma je hra.

7. mituli

mituli Polobůh fóra

ja mam hotove tri bedny,pribejva to velmi pomalu,tady je nadherne,teda na horach,vypadavatka v poho,ale rostlinky nic moc,sazenice opet nezklamaly,vse v uschovne,--granat a to druhy ani nevim--jak jinak ,

Lyzarka a tomokoco tohle ocenili.
  8. koudyova

koudyova Rádoby autor

• Dopustila ses provinění proti VOP. Vezmi na vědomí, že v tomto případě může být uzavřen i tvůj herní účet.Přečti si pravidla fóra.
    ještě že mám takové hodnérodiče, dneska jsem pootevřela 6 bedýnku - chybí vypadávátka. Já sklidím a zasadím ráno, kolem poledního máma, já odpoledne, v noci táta :). Rodinný podnik a jak to pěkně jede :)

9. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Tentokrát to odsejpá tak nějak pomalu --- ale jsem v zelených číslech, tak je to ok:

víno: Mám 10432. Ideální stav 5401. Plním na 193.1% Celkově hotovo 68.2%
    muchomůra: Mám 8104. Ideální stav 5577. Plním na 145.3% Celkově hotovo 51.3%
    plazma: Mám 550. Ideální stav 282. Plním na 195% Celkově hotovo 68.8%

tomokoco a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  10. D.NIKKA

D.NIKKA Rádoby autor

ahojte moje výhry za párty lístky z akcie :) nič moc, ale zázraky som za takto získané lístky nečakala :) :)

Naposledy upraveno: 29/10/14
  11. malinkami

malinkami Velmistr fóra

D.Nikka ahojky, no to tedy opravdu koukám o_O

D.NIKKA tohle ocenil(a).
  12. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

no tak já měla šteští víc, za párty lísky z této akce mě padla ninja včelka :) a dokonce se mě na kole objevil i růžový pštrosí chlívek, což jsem koukala, ale nevytočila..
    jinak zatím to jde, jsem před šestou bedýnkou, uvidí se kolik budu mít elánu to dokončit, páč mě do rána dojde kombajn :/ a moc času nemám...

ps: a k tomu kombajnu, pro mě, která sklízí ručně, je to ta nejlepší odměna hned po sazeničkách :) to pak jde jak pomásle :))

Lyzarka a babioli tohle ocenili.
  13. -jednohubka-

-jednohubka- Pisálek fóra

hele, proč se Mája Koudyova dopustila porušení pravidel? Vždyť má jenom jednu farmu? A že jí máma pomůže? To je nějaký nesmysl. Jinak já jedu poho pole, vůbec to nehrotím a jsem u druhé bedničky. Těším se na ráno na baha tajemničky. Snad padne něco co potřebuju.

14. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Dobrý večer všem,tak já otevřela 6 bedýnku,doufám,že se mě podaří napěstovat všechno(jestli se něco nepo....kazí),na noc dávám dlouhodobky,padá to z nich trochu líp,tak uvidím,do konce ještě času dost.Hezkou hru a dobrou noc.:)

15. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dnes se pěstovalo skvěle, protože byl čas a tím pádem jsem toho stihl poměrně hodně ;). Na noc jsem dal zářivky ať není v noci tma a ať rychleji přibývají, když ta ektoplazma padá tak skvěle :D. Žravé víno by mělo být zítra už hotové, chybí jen pár kousků :).

žravé víno: 13 996 / 15 300 ( chybí 1304 )
    muchomůrka zářivka: 6096 / 15 800 ( chybí 9704 ) + zaseto na všech plochách
    ektoplazma: 638 / 800 ( chybí 162 )

evca190 tohle ocenil(a).
  16. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Na začátku akce a teď jsem si pomohla s SH, ale rostliny jsou napěstovány, úkol splním až zítra, stejně neočekávám od tajemných sazenic nic závratného a tak nemusím být zklamaná hned u ranního "kafete".

-jednohubka-
    rodinné podnikání na farmě není přípustné, farmář se tady musí udřít sám. A pokud si přeci jenom zjedná nějakou výpomoc, aby plnil dodávky, tak to nesmí vykřikovat do svého okolí.;)

17. malinkami

malinkami Velmistr fóra

Dobré ráno všem. Lyžařko, moc pěkné, jsem v těsném závesu :music:
    [​IMG] a všude mám zářivku
    Takže po sklizni ještě malinko připěstuji a mám taky hotovo...
    Ovšem padátka máš oproti mě bezkonkurenční...
    To bude tím mým nezdařeným startem asio_O:D
    Všem ostatním akci zdar...

Mersi7, marcelina0007 a Lyzarka tohle ocenili.
  18. silviec

silviec Mistr fóra

tak jsem se probudila, sklidila a tez hotovo, vypadavatka mne tak rychle opravdu snad nikdy nepadala- zadna extra priprava ,zatím dany dlouhodobky, baha do normalu, vecer prekopu na obr stromy , SH se bude hodit,prekvapeni z TS dam později, at si tu nadheru co dostanu uziji)) a ted hrr do real práce, hezky den vsem

Naposledy upraveno: 30/10/14
    malinkami a Lyzarka tohle ocenili.
  19. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po brzké ranní sklizni zářivek se u mě stav docela vylepšil. Dnes už nebude tolik času na akci, ale snad stihnu 2 otočky zářivek, ať se to s nimi pohne ;).

žravé víno: 13 996 / 15 300 ( chybí 1304 )
    muchomůrka zářivka: 8325 / 15 800 ( chybí 7475 ) + zaseto na všech plochách
    ektoplazma: 673 / 800 ( chybí 127 )

malinkami tohle ocenil(a).
  20. Heisy

Heisy Pisálek fóra

Dobré ránko, jak je to s tím kombajnem? já teď ráno dodala, aktualizovala, i odhlásila/přihlásila, ale kombajn stále není aktivní.

...kombajn není sescí stroj :-D

Naposledy upraveno: 30/10/14
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.