Halloween 2014 (27.10. - 2.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak nevim, ale mam pocit, ze nejak zaostavam... vcera jsem se divil, asi jsem dal obracene akcni kytky - dlouhy nemam ani na vsechna pole, ale to nevadi... uvidime zda budu muset vytrhat i vyrobny a obrstromy, protoze maly stromy a pul baha teda rozhodne ne, kdo to ma pak hledat a vracet zpet!
    Jeste ze to strasidlo vyskakuje dost dobre :)

Vypadavat ma 134 lebek/den, v tuto chvili ma byt 92 ([1.ukol]+17 ) nebo chybet 708, mam 295 (chybi 505 ), mam 36% hotovo.
    Stav vina : idealne 1756 kusu (2550/den, [0.ukol]+1756 kusu ), mam 1017 z 15300 (6% ).
    Stav zarivek : idealne 1814 kusu (2634/den ), mam 290 z 15800 (1% ).
    Zatim uplynulo 11% casu, zbyva 127 hodin.

Mersi7 tohle ocenil(a).
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

jaji: tak to Tě vážně obdivuji :inlove: já to nedokáži utnout a jsem na tom stejně :cry: no zkusím to a docela pěkně jsi mě šťouchla ....
    takže to budu zkoušet taky 8)

jaji a hruštinka69 tohle ocenili.
  3. haloween

haloween Pisálek fóra

• Nevytváraj nám tu OT. Prečítaj si a dodržuj pravidlá fóra. Ďakujem
    Já zatím do hry nedala ani kačku. Jsem v 90.levelu a v pohodě zvládám všechny úkoly....

4. jandak

jandak Rádoby autor

Tak já se tedy také přidávám jsem v 92. lev. a do hry také nevkládám peníze. Myslím si že to jde i bez peněz (je to jen hra) vždy jsem soutěže stíhala , ale je to pouze každého věc. Jinak můj stav :
    muchomůrka- 1281
    žravé víno -2193+ zaseto
    ektoplazma -162

5. silviec

silviec Mistr fóra

nejak mi asi unika smysl diskuze, nechapu co mají realne peníze spolecneho s plnenim ukolu?
    peníze jsou spis spojeny s výhodami , ulehcenim hry napr. kombajn-na to si sve prsty cenim, takze nyní jiz mam, pak koupeni rad do stonku a bonusu je spise prinos pro rychlejsi postup, nemaji vliv na ukoly, kosiky nejsou potřeba, mjs se koupi za virtualni menu, jako i všechny ostatní věci, TS -vse je tez na trhu a celkem k nicemu,
    jinak abych nebyla od tématu po raním probuzeni mam muchomurky 4000 a zravosti 5000+zaseto, vypadavatka litaji , jak o život 413
    hezkou hru a volny den, ja slavim az zítra))))

Pachmina a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  6. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Ahojky všem, tak první dva úkoly hotové a z baha TS mám: rohovníčka a pistácii, takže spokojenost.
    Vypadávky padají pěkně díky J.Citronům, Kouzelným stromům a hodným sousedům, kteří posílají dáreček.
    Mám jich 351 ks.
    Akcička se mi líbí, protože mám moc ráda stonek a vůbec nějaké dění na farmičce.
    Fajn hru. pá

KOKO5169 a malinkami tohle ocenili.
  7. slootr

slootr Baron fóra

Mám dotaz - jak to je s načasováním hry? Na ofi informacích fóra jsou dvě rozdílné informace. Jako obvykle zůstalo v obou popisech akce (FAQ při kliknutí v kalendáři, první strana diskuze) 14:00 hodin začátek i konec, v ofi je krátká a snadno přehlédnutelná zpráva o posunutí začátku i konce.

8. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

slootr vydrž, kdo ví, co se ještě může stát .... xD

9. mousicka

mousicka Guest

Ahoj slootr,
    ďakujeme za upozornenie,je to upravené na prvej strane diskusií. Peknú hru.

10. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

Další akce pro pracující, vypěstuj tisíce surovin bez přístupu na počítač.

Akci jsem začala, protože je svátek, ale je mi jasné, že to nemá cenu..

skalara.v, hruštinka69 a milda tohle ocenili.
  11. emkop

emkop Perspektivní autor

41000 akčních rostlin,to se nedá udělat ani s SH bo bych musela sedět jen u počítače.

milda a švestinka tohle ocenili.
  12. emkop

emkop Perspektivní autor

13. malinkami

malinkami Velmistr fóra

Mersi, vypadá to nadějně ;)
    Ty lebky padají docela dobře...
    u mě je takto [​IMG]
    a za cca 30 min. sklízím pusinky :music:ze všech ploch...
    Jsem v klidu:p

Naposledy upraveno: 28/10/14
    danda-vnovis, marcelina0007 a Mersi7 tohle ocenili.
  14. m2707

m2707 Znalec fóra

Emkomp- ale bez pidi to nestihneš žádnou akci- počítej-4 pidi pole s MSJ=16-4 na sadbu= 12
    velké pole s MSJ= 7-1na sadbu=6
    To se snad vyplatí předělat na pidi. A pokud máš kombajn,tak je to ve vteřině.

15. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

m2707 jdá se akce stihnout s dýňovou marmeládou, protože plodin mám něco málo přes 1000 a vypadávátek přes 100

16. evca190

evca190 Vážený autor

emkop akčních je potřeba "jen" 31000 :music: V tuto chvíli mám napěstováno cca 10 tisíc akčních kytiček ;)

Lyzarka a malinkami tohle ocenili.
  17. milda

milda Pisálek fóra

Tak já večer s nadšením rozpěstováno - a po kalkulaci času (pracuji a žiju i jinýma věcma než je farma), počtu plodin, počtu zvířat atd. ve srovnání s nabízenými odměnami - do této akce nejdu. Všem kdo se do toho dali přeju úspěšné plnění!

hruštinka69 tohle ocenil(a).
  18. Chemlon.

Chemlon. Rádoby autor

Tss, tak koukám na některé sprintery tady nemám :music:
    padátek 256
    Muchomůrka 2294
    víno 954 a zasazeno

19. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

Do akce jsem se pustila, ale reálné peníze do hry nedávám, taky nehodlám u toho sedět všechen volný čas, který je po práci vzácný - takže akci beru jako oživení stereotypu a splním co půjde, bez nervů.
    Když byl odložen start akce, sklidila jsem "nachystané" dlouhodobky a honem pěstovala chybějící zvířata do akce..... tak teď sice mám většinu zvířat připravenu, ale mám málo vypadávátek.... No, nejde mít vše, že.
    Všem prima hru!

jandak tohle ocenil(a).
  20. libik

libik Zelenáč fóra

tak teda nevim v ofi se pise ze vyhra jsou sici pomocnici na 24 h a me to pripsalo jen kombajn ma to nekdo taky asi je v ofi chyba ty samotny kobajny by meli zrusit je to na nic a jako vyhra smesny tak jinak plazma docela pada

janibu tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.