Halloween 2014 (27.10. - 2.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. disla

disla Pisálek fóra

Ahoj, neví někdo je-li v 1bedýnce pouze kombajn jak napsáno, nebo všichni pomocníci jak je napsáno v sumáři "co obdržíme" pod úvodním pokecem. Dík

2. evca190

evca190 Vážený autor

Napěstováno mám 2055 žravého vína a 713 mochomůrek (+ zaseto na všech pidipolích na celé farmě).
    Vypadávátek mám 267.
    A jde se do hajan ;) Zítra je taky den :p Tak ať se vám daří farmáři ;)

3. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Také mám rozpěstováno na všech plochách a jdu do peřin...opravdu to stálo za to:D
    Muchomůrka zářivá:652+zaseto na všech plochách
    Žravé víno:720
    Ektoplazma:75

Naposledy upraveno: 28/10/14
  4. surio

surio Pisálek fóra

Odměny k smíchu, neúčastním se.

5. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

Tak pokud se nepletu, tak v první bedýnce se změnila odměna ze všech pomocníků na 24 hodin na kombajn na 24 hodin, což mě teda vůbec nepotěšilo :(. Jinak teprve rozpěstovávám a zatím jsem se nerozhodla, zda akci budu plnit celou nebo ne, uvidíme uvidíme.

6. mituli

mituli Polobůh fóra

tak rozpestovano,ted tam hodim ty delsi a sup do kanafasu,toho zelenyho blivajzu mam 104,tak snad to pujde dobrou peknou noc vsem

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Koukam samy problemy, no snad to pomine... rozpestoval jsem na 2*2, pak jak bylo vic nez mam jsem hodil zase 1*1... slo by i 2*1 efektivne, ale na ve kytky s rozdilnym casem nemam naladu si s tim slozite hrat...

8. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

I když dnes akce začínala opozděně, tak jsem toho stihl poměrně hodně a jsem s dneškem docela spokojený :). Stihl jsem rozpěstovat a to je hlavní ;). Přes noc jsem dal růže a na baha muchomůrku zářivou. Zítra budu přes den otáčet žravé víno a delší zářivky nechám na další dny :p.

žravé víno: 1274 / 15 300 ( chybí 14 026 )
    muchomůrka zářivka: 1090 / 15 800 ( chybí 14 710 ) + zaseto na baha
    ektoplazma: 172 / 800 ( chybí 628 )

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak já teprve rozpěstovávám, neb mám odpolku. A jsem ráda, ušetřila jsem si rozčilování ;) Naprosto chápu všechny vaše emoce. Košíky taky nekoupím a co dám, to dám...Ceny jsou lákavé. Hlavně tajemnice. A při mém štěstí to zas budou nějaké skvosty do lišty :wuerg: Nu což, určitě nebudu sama, že o_O Tak ať se všem daří, ať to frčí, ať to lítá :music:

švestinka a evca190 tohle ocenili.
  10. Pálice76

Pálice76 Zelenáč fóra

MJS je mrkvovo-jablečná směs. Dá ti větší zisk +2 z každého políčka. Z políčka 1/1 4, z políčka 2/2 7. Trvá 18:00 hodin. Mužeš si jí prodloužit pinkie pie koláčem.

11. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

disla
    v prvej debničke je iba kombajn, čo je fakt pomoc-.-

12. *-farmerka*-

*-farmerka*- Rádoby autor

Já tu strašidelnou kytku snědla a nefunguje to

13. Sirovodik

Sirovodik Rádoby autor

Jak to tu čtu, tak jsem měla kliku, že jsem včera dorazila domů až ve 22.30, tudíž start akce bez jediného problému xD

jamibe1 a mousicka tohle ocenili.
  14. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak dvě bedny jsou doma jupí :)

F 94 - B 206 - trh BC - 10/2010

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  15. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

Tak rozpěstováno a hurá do toho.

16. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Dobré ráno, tak já mám také rozpěstováno, farma předělána na 1*1 a jelikož se dodávají na střídačku víno a houba, tak jsem na dvě plochy dala víno a na dvě plochy houby. Alespoň teď přes den. Na noc to srovnám a dám jen houby.
    Zatím: první bedýnka ektoplazmy udělána + 128 navíc
    víno: dvě plochy osety +510 ks
    houba: dvě plochy osety + 1803 ks

17. Astat.

Astat. Stálice fóra

Tak po včerejším dramatu jsem se na to ráno vrhla - a zasadila seno místo akčních... :sleepy: No tak snad už bude líp. Muchomůrka 446 + zaseto, Víno 975 + zaseto, a plazmy 175.
    Halloween pro mě opravdu děsivý xD

18. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak po sklizni růží se stav ektoplazmy výrazně zlepšil a už jsem na přijatelném stavu :). Momentálně mám všude zaseto žravé víno. Kdyby to šlo podle plánu, tak bych měl dnes stihnout 4 otočky a to by bylo super ;). Zářivky budu zatím dávat jen na noc a až bude hotové všechno žravé víno, tak se vrhnu na zářivky i přes den.

žravé víno: 531 / 15 300 ( chybí 14 769 ) + zaseto na všech plochách
    muchomůrka zářivka: 1790 / 15 800 ( chybí 14 010 )
    ektoplazma: 262 / 800 ( chybí 538 )

evca190 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  19. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

ohnivy hrib - 2 222
    skrtiace vyhonky - 1 089
    ektoplazma - 270
    zasadene ohnive hriby na hlavnej luke a na divej luke , na baha zasadene skrtiace vyhonky , na rubanisku su obrie stromy,burat nebudem
    myslim,ze to ide celkom slusne ;)

Mersi7 tohle ocenil(a).
  20. Monča***

Monča*** Komisař fóra

*-farmerka*-jojo.modička psala,že fungovat nebude.jsou to prostě akční a strašidelná kytka je jen na úplňkové.škoda teď jí,žes jí snědla.
    Jinak ektoplazmy mám 168 a za chvilku bude první bedýnka hotová.Mám na dvou plochách víno a na dvou muchomůrku.Už bez hnoje,jen vodu.Obr stromy a baha nebourám,tam pěstuju zhruba na polovině.

alexandrakerulova00 a mousicka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.