Hadí oči na pískovišti (12.9. - 18.9.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ano, dávám stejné kostky do lišty, hodně krát mi už pak víc stejných při dvou dalších pokusech nepadly, hodně mi padaly jenom dvojičky
    a tím pádem jsem musela mít 128 pokusů, abych ty chlívky dostala.

modro.ocko22 a Vanda tohle ocenili.
  2. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

fany2020, tak asi na tých 128 pokusoch môžeš byť spokojná;)

fany2020 tohle ocenil(a).
  3. minnie30

minnie30 Stálice fóra

tak ja som takto skončila: 186 hier- 24 180bodov , už som zasadila dlhodobku, chýba mi 6 vyskakovátok, aby som odohrala ešte jednu hru, ale ja som nadmieru spokojná, piccolo nie sú štedré ku mne, z posledných 48 som mala 3x Jack, žiadna nasprejovaná kvetinka, 2x čarovný klobúk, ostatok bodkovaný slnečník, škrečkolabky, svetelný festival, a iné takéto pochúťky, teda pre mňa nič-moc :)

sovicka64, Dave Lister a lacrima tohle ocenili.
  4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Před chvilkou jsem se taky dobelhala do konce pravé strany. Stonek už jsem nějaký ten den měla, ale pravá strana, to je něco úplně jiného. Tentokrát mi kostky přišly přiškrcené. Na dokončení celé pravé strany jsem potřebovala 197 her a průměr na hru byl pouhých 127 bodů. Dohledala jsem si minulé kostky, tam jsem k dokončení potřebovala o 8 her méně s průměrem 132,8.

Tentokrát to nepadalo a nepadalo. Fluše mi chybí 3, a to 3, 4, 6. Poslední (čtyřková) čtveřice mi padla až někdy ve 150. hře. Měla jsem málo SK abych mohla točit tulidomek na padátka, takže jsem musela několikrát pozuzit plochu stromů, pokaždé vypadlo okolo 30 šťastných kostek. Ponožek mi zbylo 80.

Vypadá to jako stěžování si, že nejsem spokojená. Ale opak je pravdou. Jsem maximálně spokojená. Byl to boj, ale stálo to za to. Ty odměny jsou epické. Aspoň pro mě. Nejvíc jsem chtěla Citróna, ty jsem měla dva, takže do třetice všeho dobrého jsem tohoto nutně potřebovala. K tomu kvesal, kterého jsem ještě neměla vůbec. Stejně tak update ocelota, oražový byl pro mne první. Goliáš byl už druhý, ale hodí se taky. A tolik SK, kterého jsem na začátku akce měla tuze málo. A pikolky. A bedničky. A to mne ještě čeká odtajnit tajemno a ty pikolky.

Takže šlo to ztuha, hodně to drhlo, musela jsem použít svoje bonusy a hodně plánovat, počítat a snažit se, ale mám radost že se to podařilo a nejen že mám všechno co jsem chtěla, ale i jsem dojela do konce. Chvílemi, jak mi kostky nešly na ruku, jsem se už bála že akci nedokončím. O to větší radost teď mám, že to dopadlo.

5. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, tak teď dokončeno. Když mi zbývalo nějakých 70 pokusů, tak mi chyběl trojkový fleš. A pořád ne a ne padnout. Zkoušel jsem psí kusy. Běhal kolem počítače, přemlouval, dělal smutný oči a nakonec 5 pokusů před koncem to tam padlo xD. Sice o nic nejde, odměny jsem měl už všechny, ale bylo to napínavý jestli jo nebo ne :). Zajímavý že šestkový mi padl 4x.
    Odehráno 258 her.

Krámek co šlo, tak jsem vzal. Za mě dobrá akce se super odměnama.

Ať vás síla provází na všech cestách

6. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Hezký večer, tak já tentokrát měla smůlu v kostkách jako hrom. Odehráno 205 her, bodový zisk 24 570 bodů. Jo, tomu se říká hodně smutný příběh. Zkrátka kostky nepadaly. Nepodařila se mi zahrát chybějící dvojková čtveřice a ani jeden ze tří chybějících flushů. Asi kdybych syslila plodiny a otočila tulidomek, tak jsem se mohla dopajdat alespoň do konce pravé strany. Ale to už je jedno. Já jsem ráda, že mám dalšího Citrona. Zbytek ať si RT nechá skladem. No a eurojackpot raději také zkoušet nebudu.

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Závěr:
    P stranu jsem dokončila někde u 180. hodu.
    Na to, abych ještě nakoupila, co jsem chtěla jsem pokračovala a doházela 230 hodů.
    A za celou dobu jsem nehodila dva Flushe (2 a 3).

Moc mi to ze začátku nepadalo...
    Ale jo, bylo to fajn.

8. Midori_88

Midori_88 Pisálek fóra

Tak i já mám nakonec obě strany kompletně splněny. :D Všechny kombinace se mi ale naházet nepodařilo, čelila jsem nečekaně silnému odporu ze strany dvojkového a pětkového flushe. Odehráno celkem 190 her, dvojkový flush nakonec padl někde na začátku poslední desítky her, pětkovému se úspěšně podařilo vzdorovat až do samotného konce, jelikož na další hry už nemám akční kytku.

Naposledy upraveno: 18/9/24
  9. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

182 her, kvesal a citron doma, chybí pětkovej fleš, nějakých 60 her se snažím a furt nic. To trošku rozladí ale jinak bezva hra.

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak odehráno 277 her, dvojkový fleš se neukázal. Co nadělám, je to o náhodě.
    Obchod vykoupený, jsem zvědavá, co z těch dvou natruc koupených podivuhodností na Baha vykoukne :)
    Gratuluji všem, kterým se podařilo zvládnout obě strany nebo se alespoň proházeli k odměnám, které si přáli získat :)

11. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

197 hier mi stacilo na obidve strany, este som hrala dalej ale aj tak sa mi nepodarila 2 a 6 vo farbe,nevadi hlavne ze som si zahadzala a vybrala odmeny kvezal dostal kamarata a goliase mam uz 3:music:
    bosorka makala do konca,ale na pravej strane sa dostala iba pre citrona ale ziskala kvezala,ktoreho nemala a golias ziskal kamarata ;) Super akcia :music:

12. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Akci jsem dohrála půl hodiny před koncem. Na posledních 5 odměn jsem potřebovala 24 her. Kostky jako by byly začarované, vůbec to nevycházelo, samé dvojice a párkrát i nic, což se mi před tím nestalo ani jednou. Musela jsem na poslední sklizeň aktivovat dost bonusů, abych hru dokončila.