Hadí oči na pískovišti (12.9. - 18.9.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Nové výběhy v odměnách moc potěšily, super motivace plnit i bonusovou část.

Jinak u mně bylo potřeba 201 her na splnění pravé strany.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Prozatím odehráno 244 her, dvojky a pětky pořád odolávají. Jedno pozitivum to má - už mi chybí jen poslední hra na druhý výběh Silbersee. Ten nejdražší už kupovat nebudu, Kvesala mám z odměn.

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak mám kvesela:p;)

4. Pumpička

Pumpička Pilný autor

Poprvé jsem splnil pravou stranu. 204 her.

5. akyraa

akyraa Aktivní autor

já se na to... zbyli mi oči pro pláč, a šedý stromek, na zkoumání odměn jsem se nepodívala, takže stonek mám, nemám kostky a sošky do stonku taky ne, za penízky jsem si koupila odměny, takže do žádné akce dlouho nepolezu:(

6. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

akyraa
    Ahoj. Ještě bych neházela flintu do žita. Né všichni touží mít aktivovaný stonek. Taky jsem jednou sháněla dekorace do stonku, které bylo při akci možné získat pouze po jednom kuse. Při OaD jsem dala takovou nabídku, že se mi podařilo všechny dekorace do stonku sehnat :)

P.S. Tohle se opravdu moc nepovedlo, většinou se dekorace získávají vlevo, plněním her. Takže ten kdo moc nečetl má smůlu :eek:

7. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Po pravdě nechápu, jak může hráč minout ty dekorace?
    Vždyť při vstupu do obchodu se otevře vždy nejprve ta stránka s dekoracemi potřebnými do stonku - i kdybych ji chtěl "přeskočit", nejprve bych se jal zjišťovat, k čemu mi ty dekorace jsou (a zjistil bych, že je otřebuji do stonku)...
    No v v souvislosti s tím, že ne každý chce ten stonek, bych si příliš nadějí nečinil - BZ navíc z dekorací chce asi každý...

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Přesně tak, taky nechápu. Hra není automat a stereotyp. Jestliže jsou dekorace 5x na jedné straně, tak tam nemusí být po šesté.
    To je závěr, do další akce nepolezu, právě proto, abys měla podruhé radost, tak bys lézt měla akyraa ;), za zkoušku to stojí, pokud pujdou obchodovat, z vedlejších farem by někdo mohl postrádat, když si ji koupil a ke stonku se nedostal.

9. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, tak později, ale přece ;). Pravá strana také komplet hotová :).

10. Y_n_O

Odehraných 255 her, dvojky a pětky padnou maximálně čtyři :-( Co už, budu ještě chvíli pěstovat, třeba se to nakonec podaří :)

11. WildJets

WildJets Vycházející hvězda fóra

Tak pětkový flush pokořen na hře 260, ještě dodrndám těch 17 her na dovybrání obchodu a konec :D

Naposledy upraveno: 17/9/24
  12. hroudov

hroudov Vévoda fóra

já jsem chtěla kvesela, toho mám, ještě něco dozobu a jsem spokojená ;)

13. jana151049

jana151049 Veterán fóra

U nás skoro celý den internet,tak kam dolezu,tam dolezu.Jinak z taj.stájí opět velké zklamání.

14. Y_n_O

I když se mi nedaří pokořit ty dva poslední flushe, s výsledkem odtajnění stájí, pikolek i stromů jsem velice spokojená. Na farmě mám díky tajemnu a posledním akcím jak všechna zvířata, tak stromy - včera vyrostla jedle bělokorá. Na Baha mi ze zvířat nechybí nic, kapybary se vyklubaly dokonce dvě, kvesala mám z akce. Ze stromů chybí jen poddužák, včera vyrostl longan, dnes mu přibylo pár kamarádů a vyrostly i dva tungovníky. Z pikolek dvakrát kouzelný klobouk, pogo, kytice, festival světla a věčný lov pokladů. Co chtít víc?
    Mno, krom těch posledních dvou flushů asi nic :)

15. akyraa

akyraa Aktivní autor

• Nevkládej více příspěvků bezprostředně za sebou. Pokud potřebuješ ještě něco doplnit, použij u již napsaného příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    bohužel právě proto nemám dekorace do stonku, je to takový zvyk, že jsem to prostě nekontrolovala* povzdech

Stačí jednoduchý zvyk, prostě vědět že dekorace získáte ze hry, za odměnové mince byli až do teď pro ty, co dekorace chtěli získat dvakrát

Ano nepozornost se vymstila:) většinou mám dost zabíračku nakrmit to stádo na farmě, co je věčně hladové, nedělám všechny akce, na tuhle jsem se vyloženě třepala. OaD zkusím :)
    ***sloučeny příspěvky - multipost

Naposledy upraveno moderátorem: 17/9/24
  16. 14087

14087 Dozorce fóra

Vykousnu JC a končím.. 4-5 flush ne a ne a celkově mi to šlo jak při zácpě 175 odehraných

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

akyraa: Zdravím, stane se i mistr tesař se utne, ale vše má řešení a zvlášť ve virtuální hře to není žádná tragédie. Jsou to jenom malované obrázky a odměny, které budou třeba při jiných akcích. Naštve to, ale buď získáš dekorace při OD nebo bude řádek šedivý, co na tom? Není to poprvé, že nebyly dekorace ze hry, ale jen při nákupu.
    Každý má jiný systém ve hře, chováš zvěř, neděláš všechny akce.... já to mám obráceně.

18. Y_n_O

Při pokusu č. 267 konečně pokořen pětkový flush xD
    Jenže v zápalu boje s náhodným číslem jsem zapomněla zasít a pomlela všechnu Hráčskou slávu xD Tudíž rozpěstovávám, snad do konce akce ještě něco sklidím, pomelu a odhážu a padne i těch pět dvojek :)

19. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, z posledních sil jsem se dobelhala alespoň k vytouženým chlívkům, které mi chyběly, flush mi nepadl ani jeden, dnes jsem doháněla 100% z kola štěstí(konečně) a ještě jsem přidala 100% ze své zásoby, všem kdo ještě maká přeji zdárné dokončení.

20. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

fany2020, ani jeden flush? to sa mi nezdá, nerobíš s kockami nejakú chybu? odkladáš si ich dolu do lišty, predtým, ako hodíš druhý alebo tretíkrát? [​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.