Hadí oči na pískovišti (12.9. - 18.9.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Dobré ránko tak zatím 93 her vpravo vybrána 56 odměna průměr je zatím 152,80 ale ten už půjde dolů asi:p:p

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Odehrála jsem jen základ, tj stonek a pikolku a dekorace do stonku:), odehrané všechny možnosti, tak to už teď půjde pomalu, nu což, hlavně že si zahraji, ale budu postupně, naráz by mne to přestalo bavit, je ještě spousta času, tak není kam spěchat

3. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

evoku57, odehrála jsi základ tj 70 her a máš všechny dekorace do stonku?

4. 14087

14087 Dozorce fóra

Levou mám vždycky :D
    Pravou nikdy nedodělá :D
    Ale pokračuji dál :)
    Gratulka hotovsonům :)

Naposledy upraveno: 14/9/24
  5. .macca.

.macca. Hrabě fóra

-družstvo- Na všechny dekorace je potřeba 73 her.

6. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Odehráno 87 her - jedna darovaná, ostatní ze šťastných kostek. Levá strana hotová, pravá strana - 12 550 bodů. Kytky mám na dalších 57 her. Třeba pravou stranu dám taky, i když průměr půjde hodně dolů. Chybí mi tři flushe a jedna čtveřice.

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

:DKonečně mám brouka Hurá:D
    Jinak stonek stonkuje a hraju pomalu dál.:p;)

8. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,stonek doma.

9. minnie30

minnie30 Stálice fóra

ahoj, tak zatiaľ mám odohratých 112 hier/15720, moc sa mi nedarí, ale nevadí. Mne by aj stačilo, kvezaly a druhé chrobáky goliáše som získala, ostatok bude len plus. Tak nech sa vám darí :)

10. WildJets

WildJets Pilný autor

Tentokrát jsem si řekla, že pokořím všechny kombinace, ale zatím mi stále utíká pětkový flush. Zatím odehráno 226 her, došly rostliny. Mám ale fůru šťastných kostek, tak znovu napěstuji a zkusím to dojet. V obchodě je ještě co vybrat, tak to není úplně vniveč :D 25000 bodů jsem dosáhla při hře číslo 206, ale od hry 100 jsem jela striktně na sbírání flushů, což průměr dosti snížilo, jinak bych měla hotovo cca na 185.

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak, to by bylo.
    Ale protože se mi zatím nepodařil dvojkový a pětkový flush, budu pěstovat, mlít a házet dál. To by bylo, aby to nebylo komplet xD A v obchodě je pořád ještě co kupovat...

12. stěby

stěby Hvězda fóra

Takže tak 8). Chybí jedničkový a trojkový flush, ještě budu chvíli vrhat ;).

13. Y_n_O

Také jsem čekala na odpověď... V původním příspěvku se objevily i pikolobedna i dekorace do řádku...

Naposledy upraveno: 15/9/24
    -Jara05-, lacrima a babina51 tohle ocenili.
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak už jsem taky doklopýtala do zdárného konce ;)

kostky.png

kombinace.png

15. Y_n_O

Ten dvojkový a pětkový flush je u mne zakletý xD No nic, postupně vykupuju obchod. Her 225.

16. lacrima

lacrima Titán fóra

V San Marinu jsem kdysi byla a Monte Carlo , skvostné centrum hazardu , taky navštívila :inlove:
    Úžasně nádherné místo v Monackém knížectví.

Nádherné vzpomínky, ale vůbec by mě tehdy nenapadlo , že jednou budu hrát kostky s Borstym a
    Hamounem Lasičkou na pískovišti. :D No a proč ne, že ? S pískovištěm se mi pojí taky určité vzpomínky.;)
    Tak a už si zpívám : [​IMG]" hrála, hrála , hrála , až je obehrála , shodila jsem je z mostku "
    Obehráno, dohráno , hotovo .... konec, ende , finito .

17. 14087

14087 Dozorce fóra

Bré ráno :).. konečně mám goliáše a taky kvesala tak můžu splnit úkoly :D

Ale jde mi to pomalu, kolo se na mě úplně vypr... otočilo zády.. tak jsem musela aktivovat jen Jacka, který na štěstí vypadl z jedné piccoly :p

18. burds

burds Titán fóra

Prvně jsem zvládla i celou pravou stranu.Chybí mi jen pětkový flush jinak to mám celé

19. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Nazdárek vespolek, po třídenním blackoutu se chci omluvit sousedům a přátelům za neposlání dárků, snad už to teď bude ok. Ještěže jsem akci splnila tak brzy (tady je taky jeden z důvodů a odpověď pro ty, kteří nechápou proč se akci snažím splnit tak brzy), jediné co mě na farmě mrzí, že mi utekly sladké výměny, ale v globále je to prkotina, navíc pár mi jich díky sousedům přibylo, za což jim mnohokráte děkuji:)
    Nás postihly okolnosti posledních dnů jen výpadkem proudu, ale je spousta lidiček, kteří takové štěstí neměli.... tak snad jste, milí farmáři, všichni v pořádku a kdo má nějaké trable s povodněmi, držím pěsti, aby jste to zvládli co nejlépe.... soucítím a držte se :inlove:

Naposledy upraveno: 16/9/24
  20. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Hotovo :)