Hadí oči na pískovišti (12.9. - 18.9.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. stěby

stěby Hvězda fóra

Odehráno 100 her, kvesal už poletuje na Baha. Průměr na hru se rapidně snižuje (136,6). Jdu si pro goliáše a Citróna :D.

2. libakos

libakos Polobůh fóra

Zdravím,tak jsem to uhodla,200 her a byla to u mě dřinaxD .Jde to i dál ,padají mince ale tajemno tam už nechámxD

3. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

[​IMG] Ahoj, tak já prozatím takto ;). Pomaloučku, polehoučku spoléhám, že dojdu na komplet ukončení :). Kdy, čert ví, ale do středy to snad bude :). Hotovsonům posílám gratulaci a kdo hraje .... tak ať se vám daří ;).
    Všem přeji, pokud možno, klidný nadcházející víkend ;)

4. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Mám odehráno 70 her a právě jsem zjistil, že dekorace do řádku jsou pouze v obchodě. Nikoliv ve hře, kde je zřejmě nahradily nálepky. A protože jsem v obchodě nerozvážně zakoupil Piccolku, tak mě ještě čeká dalších 40 her. To mám za to, že si nikdy pořádně nepřečtu zadání. Takže asi budu muset roztočit kolo štěstí, které ke mně obvykle nebývá příliš přívětivé a utratit spoustu superkrmiva za šťastné kostky. Ale vzhledem k tomu, že kostky tady jsou moje oblíbená hra tak to snad ve zdraví přežiju.
    Edit: Zatím průměr 157 bodů na kolo. Ale ten, když už prakticky nezbývají bonusy, bude rapidně klesat

Naposledy upraveno: 13/9/24
  5. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, já mám odehráno jen 37 her, a co je horší, padají mi jen samé dvojičky, tak se nedostanu ani k těm chlívkům které mi stále chybí, jinak všem, kdo má hotovo, veliká gratulace, doufám, že získám alespoň ten stonek a všechny dekorace do něj.

6. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Dnes končím takto ;)
    Došla šťastná kostka a zítra budu ještě šlechtit, takže pokračování zítra :)

7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mám odehráno 30 her, zatím to s bonusama přibývá docela rychle, vpravo jsem na dvacítce. Jedu v klidu, času ještě fůra.

8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak mám taky hotovo...
    [​IMG][​IMG]
    ...a myslím, že mi to tentokrát celkem padalo.;)

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tímto považuji akci za ukončenou, pro Dinoalesi, předpokládám, že jsem lasičáka neokouzlila kouzlem své osobnosti, ale vytrvalostí, kdy jsem vybírala pouze jeden druh kostky. Stačilo 4O pokůsu a jedničkový, čtyřkový a pětkový flush vzdal. U jedniček to šlo rychle, ale u čtyřky a pětky skoro u každého hodu nabídl kombinaci čtyřek a pětek a čekal co si vyberu...;)
    [​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 13/9/24
  10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, nevidieť Tvoje odohrané hry, aj by som svoje navyše zabudla odohrať:D

skončila som pri 242 pohároch, v obchode niečo málo zostalo, to posielam späť, už som potrebovala dať farmu do bežného stavu;)

[​IMG] [​IMG]

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, chceš tím naznačit, že hra ještě neskončila? Dobře, ale ty cinknuté kostky nech doma.xD

12. lacrima

lacrima Titán fóra

Tak nejprve přicházím s velkou gratulací všem rychlíkům [​IMG]Teda jste fakt machři .
    Ostatně , tak nějak podobně se odborně i jmenuje kvesal ,

Kvesal (Quetzal) aneb Pharomachrus
    tzv. zelený klenot horských lesů aneb zelený bůh větru

Takže , kvesal na Baha u mě už také čile poletuje ,

větvička na stonku "stonkuje" ,
    tak co více si ještě přát ?
    Samozřejmě , že ještě zbytek úkolů a všechny odměny vyzobat .;)

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem se pustila do pěstování, dva bonusy vytočené na 100% a ještě asi 2 na +1, tak snad to půjde dobře ;)

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak som sa doplazil až na koniec.Z piccoliek som vyfasoval 2x kvetinové melódie.A z tajných sadeníc 3x franklie a 1 oskorušu,na Baha zase sviečkovec,chlebovník,olivovník xl a poddužák.Zo stajní tiger červený a panda oranž,2 x bobor oranž.Ešte mám na 3 hry akciovky tak si ešte 3 pokusy hodím a za tých 90 mincí kúpim ešte sadenice.Škoda,že nedali do obchodu za HM-SH,SK a vrtuľky;);).

15. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Začala jsem až včera večer, takže prostoj docela velký. Na akci mám jen víkend a ano, koupila jsem si koš, abych vše stíhala poměrně v klidu. Protože, co si budeme povídat, volný víkend = hlavní radost je postarat se o rodinu. xD. Nakrmit bříška, vyprat..., no všichni to známe.
    Takže u mě..... odehráno 20 her, namleto na 40. Co se u mě dalo, jsem aktivovala, včetně kupónů ze sezóny. Ale jó, ono to půjde. Možná, že pravou neudělám celou, ale makám o 106.;)

Gratulace hotovsonům, nám, co makají přeji hodně štěstí a pevné nervy, protože né vždy se daří jak chceme, i občas přihlášení do hry je nadlouho, protože se nezadaří, ale všem přeji pěkný víkend, ikdyž je deštivý a větrný.:)
    Všem přeji hodně štestí, aby se nám ta spousta vody vyhnula a nezanechala následky.;)

P.S. Omlouvám se sousedům, že jsem jim tento týden neposlala dárky. :(

16. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Levá strana hotová, vpravo jsem na 43. Zatím průměr 153 bodů, ale teď už to tak odsejpat nebude.
    Jedu zase na brigádu, kde přes den moc času nebude, uvidíme, kam dojdu.

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím, právě jsem ulovil prvního barevného ptáka na pravé straně a teď už jen pianko, stejně to jde pomaleji, bonusy vyčerpány, co získám navíc, beru ;), obříka, brouka i "citrony" mám.
    Proti minulým kostkám, byl postup rychlejší, lepší kombinace.

18. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Dobré dopoledne všem. Dnes mi kolo po třech zatočení darovalo 24h/100% :)
    Tak jsem se rozhodla ještě pěstovat a vybrat obchod celý :p
    Jestli dobře počítám, tak na jeho vybílení je třeba odehrát celkem 277her ;)
    Dnes jen dopěstuji, na noc dám stromy kvůli šťastným kostkám a zítra by mohlo být hotovo :music:

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezké hadí oči všem :) jsem se dneska brzičko do toho pustila, na kole utratila asi 300 PL a sklizeň dala 33 kousků na políčko, no supr :p Štastné kostky jsem si postupně v týdnu vyšlechtila, ale byla to bída. Stoneček je už nachystaný a zatím takto, ještě mám hodně her a plný tulidomek, ale nechám si to na později, teď dodělat oběd :D

Myslím, že to dám a hlavně chci získat ten poslední Flush :p :D

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný i když větrný a deštivý víkend všem. Hazardu zdar!!! Akce skončena a dnes se opravdu dařilo 4x flush a dokonce 2x hned po sobě. Tentokrát to padalo pěkně. Teď v klídku budu sbírat hvězdičky a vybírat odměny. Tak ať se vám také daří. Pohodičku a dobrou náladičku, pokud to jen trochu jde.;););)