Hadí oči na pískovišti (12.9. - 18.9.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Hadí oči na pískovišti::..

Obtížnost akce:
    • střední / vysoká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

babina51 tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Do akce jdu, řádek skvělý ;)

3. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Do akce jdu jako vždy. Pokusím se splnit celé :music:

Počty jsou celkem jednoduché:

65 her na stonek
    x 163x hráčská sláva a 7x kalíšek na kostky pokud nebudete mít šťastnou kostku
    pokud mít šťastnou kostku budete tak jen x 112x hráčská sláva a 5x kalíšek na kostky, 1x šťastná kostka

Mlýnský produkt:
    Na začátku akce každý hráč získá automaticky 1 ks takže možno odečíst - 1 hra

Já tedy jak píšu, budu dělat celé. A máme souběžnou akci na šlechtění, tak kostky budou ;)
    Edit: Dívala jsem se na předešlou akci a na splnění celé akce cca od 180 - 200 her :)

Naposledy upraveno: 11/9/24
  4. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Já též. Kostky baví.

5. velik52

velik52 Aktivní autor

Do akce se pustím ráda, kutilka70.moc děkuji za výpočty kostky jsou super :):):)

6. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Nazdárek vespolek a máme tu naši oblíbenou kostkovanou, na tu se fakt těším a řádek je super, tak zítra hurá na startu :D
    Doplním kutilka70 a dám sem ty počty, když už jsem se s tím počítala ;)

Oprava: her po Piccolo bednu je správně 70, takže počty se u celé levé strany zvedly o jednu hru!

Hráčská sláva - 11.084 (hlavní louka) - 11.247
    nebo se šťastnou kostkou - 7.616 (hlavní louka) - 7.728

Kalíšek na kostky - 476 (hlavní louka, tulidomek) - 483
    nebo se šťastnou kostkou - 340 (hlavní louka, tulidomek) - 390

Komu by stačil řádek, bude potřebovat:
    Hráčská sláva - 10.432 (hlavní louka)
    nebo se šťastnou kostkou - 7.168 (hlavní louka)

Kalíšek na kostky - 448 (hlavní louka, tulidomek)
    nebo se šťastnou kostkou - 320 (hlavní louka, tulidomek)

Krásnou středu a hodně štěstí v hazardu všem :)

Edit: Super, že je i souběžná šlechtící akce, šťastné kostky tak budou příjemným bonusem :D

Naposledy upraveno: 12/9/24
  7. burds

burds Titán fóra

Také do akce jdu

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný den všem, tak kvesalí hnízdo je super i brouk goliáš se hodí. Posílím paže a zítra ve 14 vyrážím na ně. Tak ať nám to padá a pěkně odsýpá. Pohodovou hru všem.;););)

9. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

John Citrón ako odmena v akcii už veľmi dlho nebolo.

10. rosnička007

rosnička007 Obyvatel fóra

Hezký den! Taky se pustím do akce.Kostky mám ráda,jen mít štěstí. Řádek super a dměny taky,tak doufám,že se mi podaří akce celá.
    Velké díky za výpočty!
    Kdo se pustí do hazardu v kostky,tak mu přeji hodně štěstí! ;):)

11. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Inak ta odmena tam na konci "1x bedna s farmářskými zásobami XI" to je ako čo :D "Tu máte jednu bedňu z ktorej Vám môže vypadnúť obr strom. ale šanca strašne mizerná tak len akoby falošná nádej :D

Keby tam tak miesto toho dali, že odmena "4x Parfém deluxe" :D lebo to z toho dostanete v priemere :D by som chcel vidieť výrazy farmárov :D

Prepperka, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  12. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Zdravím,po dlouhé době jdu do akce.Goliáše nemám a navíc,kostky mám ráda.;)

13. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, i já se do akce pustím, těším se ;). Odměny jsou za mně fajn a řádek do stonku nutný do sbírky ;). Určitě se také chci pokusit udělat akci komplet a kostky ze souběžné akce jsou přínosem, tak by to mohlo vyjít.
    Všem, kdo se do akce pustíte přeji, ať se vám co nejvíce daří a dojdete ke svému cíli ;):).
    Nezapomenu poděkovat kutilka70 a dinoalesi za výpočty ;)

14. libakos

libakos Polobůh fóra

Výpočty mi nepomůžou přesto díky za ně, tuhle hru mám moc ráda ale štěstí nemám a tak těch 200 her je u mě reálnýchxDno jen toho tajemna je tam tedy nějak moc :(

15. polacka

polacka Vévoda fóra

Můžu se zeptat? Jaké stromy dát, aby padaly kostky ve velkém? :inlove: Děkuji.

Edit. Děkuji všem za rady.

16. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

polacka
    Jako vždy ty s nejdelší dobou zrání, nejlepší je Skvrnitá vrba;)
    A kdo má Prémium, nezapomenout vypnout automat. sklizeň.

17. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

polacka
    No mne se skvrnitá vrba neosvědčila a tak raději dávám stromy s dobou zrání nižší 19-20h ale zato s největším počtem BZ.
    Konkrétně Platan, Ptačí zob, Voskovník červený, Ořechovec hořký, Zakřivený strom a pod. A pokud máš naplnit jimi Arboretum.
    Ale vždy je to na zisk kostek celkem utažené. Takže určitě sklízet s podporou na vypadnutí padátek. Žabáci, řádky, dekorace :)
    Uvidím co mi z toho vypadne, kdyžtak bych mohla zkusit i obříky. Ty mi teď ale zrají a bourat je kvůli kostkám zatím nebudu.

18. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

kutilka70
    Že by nám to vypadávání přenastavili?.... to by bylo mazané.... a je to i klidně možné....

19. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

dinoalesi
    No ono i z tulidomku mi to moc nepadalo :wuerg:
    Já osobně to nakonec nějak splácám. Třeba půlku s kostkou a pak klidně bez ní :p

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Do akcie idem.Zajtra rozpestujem a na druhý deň to troška urýchlim;);).