Hadí oči (6.2. - 12.2) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Vy dva žabaři xDxDxD

2. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Já můžu házet tak akorát vidle do hnoje protože s kostkama mi to moc nejde, ale když dojdu dál než minule tak je co slavit. Všem přeji co nejlepší hody.

3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jááá sem předběh Kuželku !!
    Jáá se picnu radostíí.

xDxDxD

A aji twinulku....:p

Tak to mě přestalo mrzet,že jsem začal o hodinu pozdějc :music:

EDIT -kiki,4lístek zraje 20hod za176bz...já měl Hortenzii která zraje 22:45hod za 261 bz. Čímž je lepší než stromy,které už před akcí nedávám.

Naposledy upraveno: 6/2/19
  4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem si myslela, jak to pěkně napadalo - dohromady 247 kelímků - ale vidím, že proti vám je to slabota. Přitom jsem na mýtině a na hlavní měla stromy a na divoké čtyřlístek. Ten byl nakonec nejvýnosnější, vypadlo z něj přesně 100 kelímků.
    Co mě ale zaráží je, že na mýtině se mi při sklizni ukázalo, že vypadlo 75 kelímků a přitom se připsalo jen 64 o_O

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dlouhodobky, 6 obrstromů, kelímků 211. Nijak mě to nepřekvapuje, mám to tak vždycky a vždycky to nakonec nějak udělám.:(:p
    Z darované kostky mám 200, takže nálepka je doma.:p;)

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Zasazeno na 500 políčkách a do večera není čo robiť, tak se budu tady mezi vámi bavit s vaším předbíháním už se bavím xDxDxD

7. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

Tak já jsem žabař 263 kelímků :)

8. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já se mám zase čím chlubit.
    Jak jsem se tentokrát chtěla vytahovat, že jsem se vykvajzla na zkoušení stromů - což tedy vedlo ke krásným výsledkům 395 kalíšků ze čtyřlístku, dvou plných zvěřinců a 6 stromečků (puštěné oba řádky na zvýšení vyskakování + JC) - tak se můžu jít zase schovat.
    A doufám, že to není předznamenání celé akce.
    Jsem hrála zkušební pohárek a hodila jsem řadu 3-6 napoprvé, tak se chystám otočit zbývající jedničku a hurá, do kalíšku místo jedničky nacpu tu postupku, takže výsledek za 160 za jednu trojici. Je to se mnou možný? No samozřejmě, s kým taky jiným a příště určitě zase poletím vyzkoušet stromy. :cry:xD

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kiki2305 - nemůže to být nějaký zbytek z plochy sklízené před tím ? Když přejdeš dost rychle, tak se to někdy stihne sčítat. Zkontroluj si spíš prostřední lištu dole.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Nikyna8 - budeš si muset odstranit alespoň jeden řádek textu pod svým podpisem, 3 řádky je moc - už se nevejdeš do limitu 200 px. Ideální by byl jeden. Děkuji

Edit: super, děkuju ;)

Naposledy upraveno: 6/2/19
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tož sem krapet zabral![​IMG] 8)

11. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Skali - vždyť o nic nejde nemám,nemám,hlavně že mi chutná:)

Xenie6161, Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  12. sirchose

sirchose Analytik fóra

Asi jsem lama,ale jak sem vkládáte ten obrázek počtu kalíšků?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak nejdelsi kytka na dvou a kousku poli a dalsi otocka a je to uz s kaliskama dobry, ted chytit +1 na kole stesti a bude vymalovano...

Vypadavat ma 120 kalisku/den, v tuto chvili ma byt 13 (nebo chybet 702 ), mam 415 (chybi 300 ), mam 58% hotovo.
    Stav slavy : idealne 361 kusu (3575/den ), mam 330 z 21450 (1% ).
    Zatim uplynulo 1% casu, zbyva 141 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn nejmene 65 pohary.

bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

sirchose - uděláš screen, uložíš si ho v PC, pak ho nahraješ na nějaké veřejné uložiště a pomocí ikonky vkládání obrázků sem nahraješ odkaz z toho uložiště.
    Mrkni tady
    a Vše o obrázcích a screenech

bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Budeme měřit pindíky? Nebo kdo dočůrá vejš? Prima :) akorát tedy nevím co s Twindou .... asi bude rozhodčí :p

Kelímků aktuálně 618, což mám sice víc než Bára, ale ten Kaolín mě zlobí ... ten mě moc zlobí ... -.-

16. kaolín11

bbowling Musíš krapet zabrat a neremcat!o_O;)

17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Nevím o co se tady snažíte vy dva žabaři ,-) [​IMG]

18. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Na kelímky už nesoutěžím, protože melu a hraju, ale to měření bych brala xD:p Hlavně že se nebudeme vážit xDxD
    100% do stodoly na 24 hodin, takže k tomu asi budu vstávat 8)

19. kaolín11

Casey27 To je nějaká fotomontáž?!?:eek:;) Zase tak ty kostky nemiluju,bude stačit další kousek továrny a kdyžtak mám v záloze kaštaňák.:)

radyn.m, bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kaolín11: Nn... potřeboval sem trochu doplnit chryzantému jako základ do TOP ,-)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.