Hadí oči (6.2. - 12.2) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Právě to má asi motivovat hráče k nákupu toho největšího koše, protože tam je dekorka, jejíž produkt snižuje potřebné množství akční rostliny a padátek pro namletí jedné vstupenky do kasína (2 speciální kostky každých 10 hodin). Sice to nezajistí, že by bylo na každou vstupenku potřeba poloviční množství rostlinek, pokud ovšem za dobu trvání akce dosáhnu pomocí té dekorky na 28 šťastných kostek, rázem budu potřebovat o 28*165=4620 akční kytky méně. Při osetí maximálního množství políček na Farmě (588 ks) to představuje úsporu okolo 2,5 sklizně (a ještě je třeba počítat s tím 1000 semínek na začátku). A to si to hráč může koupit dokonce opakovaně! Kup si to 10x, rázem budeš mít úsporu 25 sklizní (reálně víc, protože bys dostal +10000ks akční navíc).
    Proč něco pěstovat, když si můžeš postup (v akci) koupit?:oops:

Já ovšem ten koš kupovat nebudu. To bych si koneckonců mohl takhle koupit skoro všechno (a že by to RT rád viděl!) a vlastní hraní a napětí (kolik toho stihnu) by bylo kde? Nechť si každý odpoví sám...

EDIT (14:00): Po úvodní sklizni Hortenzie, Arboreta, obrstromů, 2 Zvěřinců a Výrobny na mě juklo 506 Kalíšků na kostky... Dost dobrý.

Naposledy upraveno: 6/2/19
  2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím přátelé...

Tak řádek nic moc, tedy více jak nic.
    Ale co, další bedna se hodit bude.
    Tak že hurá do toho...

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na první hod z darovaného padl plný dům, nálepka je doma, takto by to mohlo padat stále ;)
    Padátek 352 z chryzantémy a hortenzie :music:

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Je mi šumák kolik je čeho potřeba abych měl cokoliv nebo ještě něco navíc. Že se vám chce se pořád stresovat tím, že potřebujete 25 000 kytky, a nemáte na to čas, nebo se vám to zdá moc.
    Já pojedu normálně a jestli budu mít stonek, tak fajn, pokud budu mít něco navíc, neurazí mě to a pokud nic z toho nestihnu tak se v klidu pousměju naivitě RT že mě nějak donutí se třeba rozhodnout kupovat košíky.

Zatím mám 288 padátek. Přípravu jsem nijak nehrotil. Na 2 plochy jsem opět (na zítřejší raní sklizeň) zasadil Poměnku a na 3tí plochu tu kostkovou kytku. Stejně už nerozpěstovávám na velkých polích a necpu do toho všechny bonusy co jdou. V klidu to hodím na pidipole a jen to zaliju a zavrtulkuju. Kytka roste chvilku a nemá cenu plýtvat SH, nebo to nějak extra hrotit. Stejně to přes noc nehlídám a než půjdu spát, tak to otočím max 2x, takže na co se stresovat z nějakým velko-rychlo-extra-super-rozpěstováváním.
    Času mám dost.

Na to aby za 3 dny hlásily hotovo z přebytkem, jsou tu jiní. Já mám času dost.

5. mazurec

mazurec Stálice fóra

Zdravím všechny :) Tak já do akce půjdu,ale poslední dobou jedu akce stylem co stihnu to stihnu :p První sklizeň hodila 178 kalíšků

6. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Ahojte.
    Tak ja som sa nakoniec rozhodla do akcie nastúpiť. Ani nie tak kvôli cenám - keď bude čierni opasok poteším sa :). Skôr zo zvedavosti :cry:

7. vladca

vladca Stará škola

Tak s tým treba len súhlasiť ... koľko vyjde, toľko bude.

256 padátok ... 2 plochy šípky + zverina na rúbanisku

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak jsem na to juknul a já mám jen tři kalíšky!
    To není ani na malou opičku!
    :D:D:D
    Bejt farmář nebo alkoholik tak jsem v depce!
    :cry::cry::cry:

9. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

294 pajdátek, mýtina s chlévy dala opravdu málo, nevadí, pojedu co to půjde přes den a na noc dlouhodobky;)

10. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Tak najhoršie bude rozvestovať. Táto akcie ide na všetky tri plochy? Len to nerobte tak ako ja, že hned zburate celu plochu. :cry:. Mohla som to búrať postupne ale čo už

evainfo, pompo68 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

333 kalíšků z dlohodobek

12. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek. Tak u mě žádná pořádná příprava nebyla, jak jsem skončil Mixovací párty, tak jsem to nechal, jen na dvě plochy zasadil čtyřlístek a na Lesní mýtinu po sklizni mixérů jsem dal šafrán a výsledkem je 382 kalíšků - jsem spokojen, tolik jsem nemíval. No a teď rozpěstovat a pak už jen sázet, sklízet a znovu sázet a znovu sklízet a to až do úplného vítězství. Až akce 12.2.2019 v 14:00 skončí, pak uvidím, jestli jsem měl šťastnou ruku při vrhání kostek či neměl.;):)xD
    Jen mi vrtá hlavou takový problém, jak RT zjistí u zabalených mixérů, který byl modrý, který luxusní modrý a který byl ten technicky pokročilý a to do toho vůbec nechci plést ty oranžové, aby věděl, kolik BZ a krejcarů má jednotlivým hráčům dát? Tak se mi jinak zdá, že ten konec minulé akce RT nějak nevychytal. No stává se i v lepších rodinách. ;):)xD
    Tak s chutí do toho, půl je hotovo a ať Vás Paní Štěstěna neopouští. 8):music:

maribeja, matlafous123 a evainfo tohle ocenili.
  13. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Na rozjezd 547 vypadávatek;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  14. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Ahojte,mně akce také začala pěkně zvesela,pomocníkem jsem sklidil celé nebe,a ejhle,žádná bedna,žádné BZ prostě nic se neukázalo a to ani v té tabulce ve spodní liště. Jsem fááákt moc spokojenej, jsem zvědav jak to půjde dál.

evainfo, Honzulka05 a pompo68 tohle ocenili.
  15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po uvodní sklizni Hortenzií + Rákosí 522 kalíšků,k tomu první sklizeň akční+Slunečnice= celkem [​IMG]
    Nejlepší je nenachystat se na akci,pak jet tak nějak laxně a následně skuhrat,že to nepadá a nepřibejvá va stodole!o_O
    bbowling

Nojóno,když moje stádo JC zahrnuje jen 11 kusů!;)

16. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

286 šejkrov :)
    Uvidíme ako to pôjde ďalej :)
    Veľa šťastných hodov prajem farmári :inlove:

evainfo, Honzulka05 a Jonsdorf tohle ocenili.
  17. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Slabota kamaráde .... :p [​IMG]

18. rammstein2

rammstein2 Perspektivní autor

Tak na první darovaný hod....dlouhá postupka. Dost milé překvapení. ;)

evainfo a kiki2305 tohle ocenili.
  19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Druide: RT to má vymyšlené, počet BZ i krejcarů určil i pro mixérové krabice. :p
    Padátek ze sněhové růže a mýtiny /zvěř + stromky/ - 271
    Darovaný hod = dlouhá postupka :inlove:

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Za zabalené mixéry dostaneš po 500 BZ a 250 Kr za každý (do krabic nepolezou, cena je pevně stanovená)
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Zkus kontaktovat herní podporu (odkaz v mém podpisu)

maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.