Hadí oči (6.2. - 12.2) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Skončila jsem na odměně 90.Dál jsem se nedohrabala.Stejně to bylo víc než jsem čekala.Jsem spokojená.

2. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Jenom 156 her, asi jsem flákal pěstování kostek :) a zbytečně vkládal pěstování dlouhodobek.

21700 bodů, to je v průměru skoro 140 bodů za hru.
    Kalíšky překvapivě padaly, zbylo mi jich 1080 :)

Naposledy upraveno: 12/2/19
  3. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

stav 105/13650 a ještě určo stihnu jedno mletí-4-5 her, tak uvidíme;)

4. upirka42

upirka42 Pisálek fóra

Zvládla jsem 149 her, 19200 bodů , 76 odměn.zůstalo 1272 kalíšků xD.Nad očekávání.
    Všem pěknou hru ;)

5. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak končím,stav 93/13.760.Ropuchu i výrobnu už mám z jiné akce.Jsem ráda že jsem dopajdala tak daleko.

6. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři tak jsem už také skončila na 91 pozici,i tak jsem došla dál než jsem počítala ,všem kdo ještě hrají přeji dobré hody.

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Končím, 102 her, 13210 bodů, zbylo: 98 ks akční a 902 padátek. Dobrá akce.

8. Borek51

Borek51 Rádoby autor

Červená ropucha a konec. Škoda už moc nechybělo.

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak mi zbude 3408 kalíšků, které mi proplatí, tentokrát to padalo jak o život ;)

10. 8erulenka

8erulenka Rádoby autor

Končím na 146 a 77 odměn. Jeřába mám, tak jsem spokojená.

11. jitikw

jitikw Perspektivní autor

Tak i já už jsem u konce. Mám 134 odehraných her a sebráno 74 odměn. Jsem spokojená :)

12. anvan

anvan Dozorce fóra

Tak já mám adrenalin až do konce. Asi 7 minut před koncem sklízím 1,5 plochy....a do konce na floreny mi chybí 330 bodů....můžete uzavírat sázky, jestli mi to vyjde nebo ne:D:D:D:D:D
    Bohužel kostky mi po celou dobu nejsou nakloněny a jestli mi vyjdou zase nějaké kombinace k ničemu, tak budu mít teda pořádnou smůlu...tak huráá do toho! Držte palečky

edit: Tak to vyšlo, uff uff...ještě mi dvě hry zůstaly. Tentokrát to tedy bylo o fous..
    odehráno celkem 198 her

13. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Aj ja som na konci (so silami), dohádzal som sa k 123 hodom a 16660 bodom, zostal som trčať pri grošoch. Toto boli moje prvé kocky, tak dúfam že keď budú zase už budem mať v zásobe dosť MJZ a párty lístkov, lebo bez bonusov na úrodu sa to dá zvládnuť celé iba veľmi veľmi ťažko.

14. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Finito
    157 / 20.940
    průměr házení mi klesal, až se nakonec zastavil... 133 b.
    Takže se mi podařilo VPRAVO uhrát 83. odměn. :inlove:
    Holt, na 84. mi chybí 60 b. a
    Časomíra do konce akce 00:11 hod.
    :D

15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Když jsem sklidila ty tři plochy pohnojené eSHáčkem a "bojovala" jsem s kostkama o červenou ropuchu, tak musím napsat, že kostky byly ke mně štědré, docela se zadařilo a tak jsem ještě dala jednu a půl plochy s SH kvůli bonusu 100% do stodoly, který se bude určitě hodit u nastávající akce.
    A opět se dařilo a já se dohrabala do samého cíle a splnila jsem i ten stý úkol, ale kvůli 20 FL bych se zas tolik nehonila. A ještě zbyly 2 pokusy.
    Kostkama jsem házela docela dobře, někdy se vyplatilo zariskovat, někdy by bylo bývalo lepší se držet při zemi. Nicméně jsem vybrala všechny odměny, krom toho, že jsem nezískala nikdy 5 šestek.

Takže shrnuto:
    184 her - 25.100 bodů
    zbyly 2 hody - 1 408 kalíšků - 128 akčního kvítí

Průměr na hru 136,41

Málokterou akci ukončuji ten den, kdy akce končí, natož abych jí dohrála 20 minut před koncem. Klid a pohoda bude jen 24 hodin[​IMG]

16. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, skončila jsem u 99. odměny. Odehrála jsem 202 her. Mám radost z bonusu 100% do stodoly, ten nekoupím. :)

17. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

183 her / 23 710 bodů ( průměr 130 )
    Všechny odměny jsem bohužel nezískal, ale co. I tak jsem se dostal nečekaně daleko.
    Po dlouhé době nebyl problém s padátky, zbylo mi jich 1017 ks.
    deMentos

18. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Ač jsem to už ani nečekal, závěrečných 8 her mě udělalo velikou radost (potřeboval jsem z nich celkem nereálný průměr 128 bodů):
    Takže nakonec jsem dosáhl i na to červené ropuší jezírko!:D
    Celkové resumé: 189 her s průměrem 125,6 bodů mi přineslo 23740 bodů celkem.
    Polovinu Flush (5x stejné číslo, konkrétně 1,2,5) se mi nepodařilo dosáhnout (rázem bych mohl mí tak o 1000 bodů víc);).
    A že mi chybělo jen 10 bodů na splnění 95. odměny vpravo (30x SK)? Ve světle těch neustálých "dvojiček" za 40 bodů, které mě pronásledovaly po celou akci, je tenhle výsledek přímo neskutečný!

19. myš59

myš59 Vévoda fóra

tak nakonec jsem ještě dvě hry uhrála, těch 12 FL mám a jedna hra k "dobru" ostatní plochy jsem ani nemlela, už nebyl čas;) Kdybych věděla,že to bude tak dobře padat, tak dvě noci jsem jela akční a jeden den byl vypadek/nemožnost/ v práci sít:(

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak finale zly, riskoval jsem hodne a prumer klesl na 130.9 a dostal jsem se za krejcovy chlivek, zadne barevne ani floreny... takze 15190 bodu ze 116 hodu...
    Nemuzu rict ze bych ziskal to co jsem chtel, ale vse co jsem mohl mit mam... aspon ze to nebyla akcni hra jako ta co bude, to je nestesti ve farmarsky hre...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.