Hadí oči (6.2. - 12.2) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ryblabla

ryblabla Perspektivní autor

O zázrak 191 hier /25.440 dokončil som to!

2. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

KFC, to je věc... Byt jsem rikala, ze pojedu v klidu a udelam, co stihnu, momentalni stav - 195 her a do konce chybi 140 bodu... Ještě mam zasazeno, tak snad to i s udrzbou zvladnu. Vyplacano SH i ZH v celkem vysokem poctu, ale nelituju, akce me bavila a libila se mi. Ted jen doufam, ze u další nebudu litovat vyplytvanych zasob, protože jich fakt moc nezustalo :p A to jsem kombinovala fakt všechno - protočila party i obyc listky, obyc listky nakupovala dokonce ve farm. obchode, coz jsem ještě nedělala :) Dokonce jsem tam nakupovala i SH po 2 kusech xD No jo, porad stejny blazen :) Ale tech moznosti, jak to dat bez real meny je celkem dost ;)

Tem, kdo ještě finisuji, drzim pesti!

3. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Já jen kulím voči. Včera večer a dnes mi padají neskutečné kombinace, takže jsem se za posledních asi 15 her pošoupla z průměru 133 na průměr 140. Strategii odkládání kostek jsem nezměnila, prostě mi jen padají kostky. Jsem v podezření, že mě hra nenápadně-nápadně podsouvá myšlenku celou akci dodělat (a vydat se tak ze zásob hnojiv, vrtulek a nejlépe i lístků). Jenže to ještě neví že má mám pevnou vůli a ani KFC mě k takovému výdaji nedonutí. Každopádně jsem získala i 12x floren, v což jsem s počátečním průměrem ani nedoufala, takže za mě skvělý. A hra mě bavila, ostatně jako vždy, kostičky mám ráda ať mi jdou na ruku nebo ne.
    Takže momentálně mám odehráno 110 her, k tomu 15 440 bodů a ještě jednou zasazeno.

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kdo ještě hrajete, tak pevné nervy, bo se mi už párkrát stalo, že nejde přihlásit na farmu :sleepy:

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mám hotovo, potřebovala jsem 188 her, skončila jsem na průměru 132,3, vypadávátek zbylo 1.357.
    Kostky mě baví, v dětství to byla jedna z nejvíce hraných rodinných her, v kalíškové verzi s miskou hlavně do vlaku.
    Na farmu i baha jsem z lišty vysypala všechny podivuhodnosti, tak čekám, co na mne vykoukne.

6. rampusak

rampusak Veterán fóra

Jj, trčela jsem bezmála hodinu, nedalo se přihlásit. Aspoň jsem prolezla co se kde šustne, jak je nahlášená údržba není jisté co pro RT znamená slovo od, občas si splete prdelku s kolínkama :p. Akci jsem začala o cca 2 dny pozdějc moc se mi do ní nechtělo a jedu lážo. Když už jsem se pro ni rozhodla cíl byl do zeber dál ne. Namelu tudíž poslední sklizeň a snad mi budou kostky náhodně padat stejně dobře jako včera, dolní kombinace lítaly z kalíšku samy. Dnes už ne, štěstěna a náhoda se opět vrátily do zajetých kolejí. Padadla lítaly tentokrát samy, mám o 15 stovek víc ale sklízím celkem nepravidelně, asi by jich bylo ještě víc. Trochu jsem si zapokusovala s řemesly na cukr, šance na vyskočení údajně o 10% vyšší ale z celé plochy místo 10 kousků jenom 2 mě opět ujistily v tom že cukr dostal strach a vylezl až po vyčištění slotu :wuerg:. RT má safra štěstí že mi dovolilo se přihlásit na farmu, za 15 minut budu sklízet, vyšlo jim to tak tak. Každopádně si dám od akcí na chvilku pokoj a vyhodím na plochu zvířata která nejsou ve stodole a přes 150 kusů nasbíraných tajemniček stromečků, nějak je zapomínám odtajnit. Na bahu hodím 4 pokusy se zebrou, budou nebo nebudou? Asi nee, zkusila jsem tajemno s poníkama a získala hned 2x menší koníčky, tolik štístka podruhé mít už nebudu. Mno, jedině že bych je nechala v liště nějakou dobu uzrát, s poníkem to vyšlo. Čauky a pevné nervy u přihlašování se, asi je budeme mít malinko pocuchanější 8). M.

7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Právě jsem odehrála 171 hru, vybrala 92 odměnu a jsem u 93 odměny na stavu 23 070 z 23 250. To jsou párty lístky, ty tedy bych oželela, ale hned zatím je červená ropucha. A když už jsem se pěstováním jen s vodou a MJS bez jakéhokoliv bonusu +1 nebo +2 či 100 a nebo dokonce 200% do stodoly dostala až sem, tak ta červená ropucha prostě moje bude. Chybí na ní nějakých 470 bodů a ty do konce akce získat je zcela reálné.
    Takže pokud bude farma přístupná, za hodinu sklízím opět 3 plochy akční plodiny, na kterou jsem tentokrát ze svých zasob pustila nějaké to esháčko. Uvidím kolik naházím a kdyžtak to ještě jednou zopakuji. Těsně před přeci to nemůžu nechat jen tak být.
    A pak už bude chvíli před koncem akce a nechám toho, další ceny jsou sice pěkné, ale pro mě už nereálné. [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

8. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Já si jedu nakonec ve svém lážo plážo stylu, jsem asi tak v půlce akce:music: Kostky celkem jdou... Jinak přeji všem úspěšnou akci nebo aspoň ať se každému podaří získat, to co chce... :music:

9. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak jsem to celé už zabalila, neb mi začaly padat jenom čtyřiceti bodové hody, a s takovouhle bych potřebovala asi dalších 250 pokusů na dokončení všech odměn, 86 her a jenom 11840 bodů -je průměr pouze 137 na hru a to je málo,posledních 12 her jsem měla jen 40 a 60 bodů.

10. maurehata

maurehata Osvícený autor

Tak mam hotovo, 201 her a 25030 b. - na konci mi padl flush, druhy a posledni. Zbyly mi jeste 4 pokusy, nakonec jsem totiz znervoznela a vsechny policka na posledni sklizen pozuzila. Evidentne to nebylo treba, ty 4 hry jsou prave ty navic ziskane diky ZSH, ale nemrzi mne to, nez to mit naknop, radeji takto s rezervou. Jdu cist Sheldona a doufat, ze tam budou taky hezke odmeny.

11. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak nakonec rovných 25 000 bodů na 196 pokusů,takže floreny jsou doma taky,držím palce těm co ještě akci dohrávají,ať to padá;)

12. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Momentálně odehráno 131 her a 16.460 bodů xD:cry::wuerg: úplně se to sem stydím napsat xD ale tak co, kostky mi prostě nejdou. Hlavně že jsem si došla pro ty ZB co jsem chtěla a doma je i upgrade továrny o kterém se mi ani nesnilo xD takže nakonec vlastně spokojenost:p Ještě z poslední sklizně dám pár her a končím. Pro příště vím, že kostky už teda fakt ne, nebaví mě, když to nepadá...

13. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

Končím ve stavu 133/17230 , můj cíl byla krejčovna černých pásků tu mám takže spokojenost, o 20 bodu mi uteklo 35 farmářských mincí. Všem kdo finišují šťastný hod.;)

14. 14087

14087 Dozorce fóra

Jo tak...já viděla, to první oznámení jen ;) tak děkuji za info, jsem klidnější :D

Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  15. davidson00

davidson00 Baron fóra

ahoj, končím na 86 odměně, celkem jsem házela 163x, zůstatek kalíšků 1304, kromě rozpěstování se SH a Zuzi, jedu jenom s vodou, několikrát jsem použila hnůj, asi 2x padlo +1 na 6 hodin, kdo finišuje držím palce

16. kubíkpytlík

kubíkpytlík Aktivní autor

No, jak říkám .... tohle mě fakt nebavilo a je to k nas...štvání >:( odehráno 162 her a 20510 bodů = 126,6 na hru. Flush z 3 a 6 nepadl vůbec :(. To, že nemůžu najít předměty, protože si to nepamatuju a špatně mi reaguje myš, to je můj problém .... ale tady to je o náhodě a je to dost blbý, když se běžnou hrou nedostanete na konec hry ke všem odměnám :eek::eek::eek:
    Zásoby SH jsem pustila na narozeniny a na mixéry, tak teď nezbylo a napěstovat na víc her prostě nešlo a na koše nemám ....
    -
    Edit: jo možná se vlastně mělo vstávat i noci a jet s hnojem za 2500 krejcarů po 3,36 hod. .... jsem to pochopila pozdě :oops: já blbec
    -
    Farma 209, Baha 442

Naposledy upraveno: 12/2/19
  17. myš59

myš59 Vévoda fóra

momentálně jsem na 125/15420 apokud stihnu ještě poslední mletí,tak 80 bodů chybí do 12 FL;) Padaly mi fakt hnusné kombinace

Honzulka05, maribeja a bursuk59 tohle ocenili.
  18. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Tak konecne hotovo 190/25080 na posledni me plny vuz zachranil jinac bych skoncil pred cilem o chlup xDvsem drzim palce a co nejmin paru

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Potřeboval jsem pár polí dopěstovat s pomocí SH, ale je zvláštní, že mi při údržbě fóra zmizela
    řemesla (kromě marmeládovny) a všechny produkty ze zásobárny a prý nemám dostatek produktů
    na požadovaný slot a mám si je vyrobit. Já to věděl, že to nebude jen tak.
    Fakt dobrý vtip.

Edit
    Skali - to se mi právě stalo po restartu hry, do té doby byla normální.

Naposledy upraveno: 12/2/19
    maribeja a bursuk59 tohle ocenili.
  20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mikeš - tak zkus restart hry nebo prohlížeče. Třeba to bude zase dobrý :D
    A když nebude, piš na podporu.

Honzulka05 a GordonSargent tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.