Hadí oči (6.2. - 12.2) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

alenal - bohužel k tobě na účet nevidíme, takže těžko říci, co tam máš a proč ti to nejde. Kdybys dala screen...
    Jestli ti hra zamrzla, budeš muset asi restartovat hru

Edit: Máš tlačítko zelené nebo šedé ?
    zelené.png
    šedé.png

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Chybí mi 50 bodů do konce, to z ranní sklizně hravě zvládnu. Vyhecovala jsem se, že to musí jít zvládnout a pokud nenastane nějaká katasrofa formou výpadku internetu, tak to dám. Jednou jsem vytočila 200% na 12 hod a 2x +1 do stodoly na 6 hod, přidala jsem k tomu 4x Jacka. Na začátku jsem koupila košík za 33 Kč, protože jsem neměla čas rozpěstovat, jinak nic jiného. Při házení jsem se držela spíš při zdi a moc neriskovala - raději jistou trojici, než dohazovat prostředek postupky jednou kostkou. Nezadařil se mi trojkový a čtyřkový flush, jinak mám všechny kombinace.

3. malá.kočička

malá.kočička Pisálek fóra

Trochu jsem nepochopila tu údržbu která má být zítra ráno. Nebo je to posunuté na to odpoledne?

4. Skali

5. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím,
    stonek aktivován zbytek už nestihnu,ale i to je úspěch.Po dlouhé době mám aspon ten stonek :).
    Těm co zvládli všechno gratuluji.

6. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Tak ještě 750 bodů, to bych měla zítra stihnout. Dobrou.Jára

7. 14087

14087 Dozorce fóra

Údržba v době soutěžení??? Tak by se měl automaticky posunout i čas konce soutěže!!8)

Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. Skali

14087 - údržba hry je hlášená od 15 hodin - to je už po akci

Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. stěby

stěby Hvězda fóra

Šestkový flush a mrška zelená je doma :D. [​IMG] A sbohem, lásko, já jedu dáááál...xDxDxD

10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Koukám soused řádí jak černá ruka :D hold silný ročník co štěby :D
    192 her, 24600 bodů.. 98 odměn doma :D
    to dám i kdybych měla padnout :D :D

11. stěby

stěby Hvězda fóra

Zdar, susedo! Njn, zřejmě dobrej ročník... Ale jsi lepší, já jdu do hajan se 152 hrami, ráno střelím poslední pětici a končím - zaměstnání volá -.-;). Odměn 79, o moc lepší už to asi nebude.

Já vám nevím, ale kde fšici furt berete ten háček na úvod mého nicku? Fakt tam nejni.:cry:xD

12. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

já vím bo stěby se dost blbě vyslovuje :D a štěby je tak hezky česky oháčkované :D: D
    jdu také do hajan. prace zítra pomálu ale od středy do neděle v jednom kuse :D :D :D
    ráno akci dorazím a urá die pauze a zalesním farmu na den :D nežli přijde nová akce :D

Honzulka05, danielka0000 a stěby tohle ocenili.
  13. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Ahojte,i já se musím pochlubit,doplížil jsem se pro ropuchu,nikdy bych nevěřil že jí někdy políbím,no a světe div se,stalo se. Jo,jsem spokojenej a to nad míru. Je sice pravdou že jsem vyplácal před koncem skoro všechno zelené hnojivo a vrtulky ale ropucha je doma.Teď jí musím namlít krmení,aby mi chudinka nechcípla. :)

Honzulka05, jindrasofr a L.Lady tohle ocenili.
  14. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

Dnes končim na stavu 153 her / 20 190 bodů , vše nejspíš nestihnu.

Honzulka05, k.vitek a danielka0000 tohle ocenili.
  15. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Tak tím, že jsem počkala na noční sklizeň jsem teď ráno doklopkala k 25000. Mám to a letím do práce. Jára

16. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Ještě stihnu před pracovním procesem jednu sklizeň a končím.
    Kolo smůly (aspoń pro mě ) opět nezklamalo a vytočilo velkou 0,už mě zbejvá do červených ropuch jen 70 bodů tak to už dám. Odehráno bude 189 momentální stav 93/23430.
    Konec je na dosah ale štěstí v kostkách je vrtkavé, jsem spokojený s tím co jsem stačil namrskat,kdo má ještě čas dohrát do konce tak držím palce.
    Poslední hody se vyplatily nakonec jsem skončil na vybrání všeho SK.Ve stodole zbylo 12 ks akčního. Tahle akce i když jsem nedojel do konce byla velice slušná.

Naposledy upraveno: 13/2/19
    Honzulka05, k.vitek a -Jiřulka- tohle ocenili.
  17. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Teď ráno poslední sklizeň a posledních 7 hodů - ještě by šlo sklidit v 11 v práci, ale dlabu na to - stejně to nedám celé. Takže nakonec odehráno 150 her - 19210 bodů. ;)

18. stěby

stěby Hvězda fóra

157/19 890. konečná, vystupovat! ;)

Honzulka05, Borek51 a danielka0000 tohle ocenili.
  19. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Hezké ráno, taky jdu rekapitulovat. Odházela jsem posledních 7 pokusů z celkových 164 a skončila na 80. odměně s 20 040 body a průměrem 122,2 bodů na hod. což je tedy hodně málo. Ale nevadí mi to. I tak jsem spokojená, protože jsem došla mnohem dál než jsem vůbec doufala a kostky mě bavily. Za mě super akce a už se těším na zítřejší, i když co jsem tak zahlédla, nebude to asi žádná brnkačka :)
    Hodně štěstí všem finišujícím ;)

Honzulka05 a Borek51 tohle ocenili.
  20. bajajaja

bajajaja Rádoby autor

Tak mi ta radost nedá a musím se také pochlubit 177 her a 25.160 bodů :)
    Držím palce všem, co ještě hází ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.