Hadí oči (6.2. - 12.2) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Z podivuhodností se vyloupla zebra, moje první ,-)) tak přece přiklusala, graficky povedená.
    Hody mi nedělají problém, házím i jednou kostkou, povede se plný dům, postupka...
    Výrobnu pásků (krejčovnu) mám v liště i červenou ani už nevím odkud, tak si házím jen tak, pro radost ,-))

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No jako vzdy, cely den si rikam ze musim dat TS na baha dokud to jde kdyz na hlavni to nejde, ale neeee... aspon ze sklizne davaji 4 pohary za otocku, akorat to hazeni stoji za nic...
    Takze 12950 bodu stale nestaci na tovarnu, odehrano 96 her a tak to dneska uz bude...

Vypadavat ma 120 kalisku/den, v tuto chvili ma byt 612 (nebo chybet 103 ), mam 2856 (chybi 0 ), mam 399% hotovo.
    Stav slavy : idealne 18356 kusu (3575/den ), mam 33050 z 21450 (154% ).
    Zatim uplynulo 85% casu, zbyva 20 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn nejmene 65 pohary.

Honzulka05, bursuk59 a myš59 tohle ocenili.
  3. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

Za mě se akce opravdu povedla, mám hotovo, 184 pokusů a 25 260 bodů, jen už se nevyplatí hrát dál, už to nic nedává. Těším se na další akci a teď rychle odtajnit, co jsem vlastně vyhrála. Držím palečky do finále.....

4. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Prosím, jak je to s tou zítřejší údržbou, nejprve jsem myslela, že platí jen ta odpolední, ale asi jsem to špatně pochopila, Abych věděla, zda stíhám, či ne. Díky Jára

Honzulka05, bursuk59 a myš59 tohle ocenili.
  5. myš59

myš59 Vévoda fóra

Do plachty na továrnu mi už chybí jen 250 bodů, to bych mohla dát ráno, takže ráno sklidím a už nezaseju akční,že bych i kravku prodala?xD stav 108/13250

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jara268 - podle všeho to vypadá, že ta dopolední se bude týkat spíše údržby fóra a ta odpolední se bude týkat hlavně hry.

Honzulka05, Lyzarka a bursuk59 tohle ocenili.
  7. papulice

papulice Veterán fóra

apropo to je bezva dělat údržbu když je akce,no jo jenže v současné době jsou akce pořád!

Honzulka05, k.vitek a bursuk59 tohle ocenili.
  8. dingičko

dingičko Obyvatel fóra

Ahojte všetci,
    všetci ste tu úspešní, tak ja
    mám iba 23/3010, prvý hod bol za 40 !!!! :pxD

bursuk59 tohle ocenil(a).
  9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

papulice - odpolední údržba hry začíná v 15:00, což je již po akci.

10. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Ano, zbláznila jsem se a až odehraji hru č.204 budu u konce. Na těch 10 bodů, co mi chybí jsem musela zakostkovat jednu plochu a doufám, že následující akce budou o ničem a já se v klidu vrátím k maceškám xD:p

11. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak 188 her a komplet hotovo. :)

12. maurehata

maurehata Osvícený autor

Uz jen poslednich 2,5 tisice bodu a budu mit hotovo. Stihnu, nestihnu? Pokud budu moct zitra zvladnout tri sklizne, pujde to. Tak budu doufat, ze farma pujde :). Vsem, co se plazi z poslednich sil do konce, preju hodne stesti :).

13. Plea

Plea Pilný autor

Akce skončena už včera... 188 her, ale ještě jsem si cvičně zahrála pár her, doufala jsem, že si doplním tabulku, asi jsem trošku vadná:-d Hodně štěstí všem, kteří ještě hrají ;)

danielka0000, Honzulka05 a bursuk59 tohle ocenili.
  14. jaciz

jaciz Rádoby autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco dopsat, použij u příspěvku volbu "upravit". Děkuji Skali
    Tak jsem taky spokojená, ropucha je doma :) Ještě co dnes zvládnu a zítra nejsem doma[​IMG]

Červené chlívky nedám :-(

Naposledy upraveno moderátorem: 11/2/19
  15. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

93/12750,,,takže továrnu bych měla stihnout,aspon něco,že? ;)

danielka0000 a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Když jsem získala ropuchu, navýšila jsem si své cíle na 78. odměnu - bonus 200% BZ ze sklizně. Tu už jsem přelezla a právě před chvílí vybrala odměnu č. 86 - červenou krejčovnu. Nevím proč, mám z ní radost, i když to bude klasická lištovka.....
    A teď se tedy ploužím za odměnou č. 90 - červený jeřáb. Ten by mě asi udělal radost .... Sklízím dneska ještě jednou kolem 22 hodiny, na noc dám také ještě akční a a pak se povede určitě ještě jedna otočka. Teď už to dělám i proto, že farma se mně nechce přestavovat do normálu, když by zas zítra mělo vyjít ofiko k další akci. Tak abych nedělala něco zbytečně jen na pár hodin.
    Líbilo by se mně získat červenou ropuchu, ale tu už nedám a SH jsem zatím rozhodlá nepustit.....

Odehráno 155 her a získáno 21.520 bodů. Průměr 138,8. [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

17. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

skali moc díky, budu doufat, že hra dopoledne půjde. Pro mne je to dost napnuté. Jára

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  18. jaciz

jaciz Rádoby autor

Lyzarka: jsi dobrá... máš odehráno méně než já, ale jsi dál :) Mě to špatně padá... v průměru mám 120

maribeja a Lyzarka tohle ocenili.
  19. k.vitek

k.vitek Titán fóra

137 / 18.530
    Achichouvej, průměr házení i nadále klesá... 135 b.

Nu, a vpravo "bojuju" o 75. odměnu. Takže tam teď vyzobám SH, kterému jsem ze stodoly pustila žilou, když jsem se snažila načasovat sklizeň na dobu, kdy jsem se mohla dostat k počítači a hře...
    Docela mě házení kostkou baví.
    I když je to těžce o náhodě -.-

Honzulka05 a L.Lady tohle ocenili.
  20. alenal

alenal Stálice fóra

Mám ještě 2 pokusy a nejde to hrát, Jak je to možné

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.