Hadí oči (6.2. - 12.2) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Z těch čtyř potencionálních zeber, zebra ani jedna.... Ani mořský poník, takže jeden můj chudák, musí všechno stíhat sám....Ale mořský dráček kterých mám asi dvanáct se tam objeví....

2. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Vzhledem k tomu, že tentokrát pojedu akci do úplného konce, chci se zeptat, zda 2. oznámení o údržbě hry zde (12.2. od 15:00) ruší původní oznámení o údržbě hry zde (12.2. od 9:00 do 12:00), či zda proběhnou obě plánované údržby.
    Děkuji za odpověď.
    Jinak jsem momentálně takto:
    Vlevo: 143 her (stonek už pochopitelně mám)
    Vpravo: 75. 18570/18750 z celkem 25000 (74,3%) - ropuší jezírko je doma!
    Průměr: 129,8 bodů (klesá to, klesá...)
    Kalíšky: kalíšky nepočítám.
    Všechno vpravo sice nestihnu (bonusy místo do stodoly prostě odletěly kamsi do teplých krajin), ale nevadí. Stejně je rozhodující štěstí v kostkách...

3. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Hru jsem začínala s denním zpožděním, jedu si to na pohodu, stonek doma a ještě do zítra nějaká ta výhra bude... Vše přeji pěknou hru ;)

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak snad budu mit dneska konecne tovarnu, jeste 9 kalisku vypestovat a je to... prumer jen 134, her 88 + 4 ve mlyne... noc jen akcni, kdyz padatek je tak neuveritelny prebytek... ale bez bonusu bych se stale placal nekde na hrane nesplnitelnosti...

Vypadavat ma 120 kalisku/den, v tuto chvili ma byt 574 (nebo chybet 141 ), mam 2697 (chybi 0 ), mam 377% hotovo.
    Stav slavy : idealne 17217 kusu (3575/den ), mam 30488 z 21450 (142% ).
    Zatim uplynulo 80% casu, zbyva 28 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn nejmene 65 pohary.

5. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky jedu si pomalu hlemýždím tempem.68/11.350.8)

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jan Svatek - budou dvě údržby, bo je každá na něco jiného ;) jedna tuším na servery, druhá na hru

7. burds

burds Titán fóra

Před chvílí jsem získala ropuchu.Pochopitelně obyčejnou.Uvidím,kam se dohrabu.

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

tak jsem se "kousla" a že to dojedu do konce ... dojela, potřebovala jsem 203 her, získala jsem 25 030 bodů, tj. průměr na hru 123,3 bodu - jako profesionální hráč bych se určitě neuživila xD

9. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahoj všem,tak u mě konec už v dohlednu a čím dál víc věřím,že to dám ( aspoň na téhle farmě).Odehráno 177 her a získáno 23760 bodů.takže mi chybí do konce 1240.Při průměru 134 bodů na hod bych to relativně měla dát už dnes.Třikrát dnes ještě sklidím,to je 15 pokusů (jen aby nepadaly samé 40 ) ;) :)

Tak po dalších 6 pokusech mi chybí už jen 360 bodů,takže po další sklizni by mohlo být hotovo.

Naposledy upraveno: 11/2/19
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jan.svatek - proběhnou obě plánované údržby.

jirinasinova198, burds a maribeja tohle ocenili.
  11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Držím basu s danielkou mám 67 her a jedu po 40 bobech:sleepy::)

12. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky,stonek se mi podařil dostihnout, ale ty odměny nic, 3 hry za sebou a ani jedna cena, tomu říkám hazard jako hrom, těm, kdo má hotovo veliká gratulace, a my ostatní musíme doufat, že ještě nějakou cenu obdržíme.

13. vladca

vladca Stará škola

hlásim hotovo ... bolo potrebných 207 hier na celkom 25030 bodov ... :p
    ku koncu to fakt nepadalo (až na jeden 4-kovy flash za 400bodov pri 203-tej hre)

(s predĺženým bonusom +200%/36h 32h som minul 875ks SH a 706ks vrtuliek) ... bez toho by to nešlo,
    ale som spokojný ...

14. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj stonek od večera v nebi a mají pravdu ti hráči co říkají,že úměrně čím výš, klesá úspěšnost,mě to také nepadá,nic co by stálo za námahu...

L.Lady, myš59, burds a 1 další uživatel tohle ocenili.
  15. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

No zitrejsi udrzba me pripravi o 2 sklizne v 9.30 nezklidim a v 12hod nema cenu sadit jako by to nemohli dat mimo akci neskutecne ale tady se uz nicemu nedivim

16. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Údržba, když akce ještě běží a hráči ještě finišují?
    Chvályhodný počin.
    :(

Edit
    Kéž bys měla pravdu, evoku57. Protože už nějaký ten pátek farmařím
    a jsem zkušený optimista (= pesimista), tuším, že to s tím vykopáváním
    ze hry může být všelijaké.

jindrasofr, Lyzarka a burds tohle ocenili.
  17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

x-men-cz - při první údržbě se bude dát normálně hrát, jen nás to občas může vykopnout ze hry, až při té druhé údržbě to nepůjde ;)

jindrasofr a myš59 tohle ocenili.
  18. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

No už jsem to pochopil - ta druhá údržba (po akci) se týká herních serverů => nemožnost se přihlásit a asi ani hrát. Ta první údržba (před koncem akce) se má týkat serverů dalších služeb => může docházet ke zpomalení odezvy fóra nebo i ke krátkodobé nedostupnosti dalších služeb.
    Takže jde o tu lepší variantu, kdy naštěstí budeme moci akci plnit, leč nebudeme se moci ihned chlubit, kam jsme došli (...Kdo to ví? Kdopak z vás mi odpoví? - Kampak zima slunce schová. Budeme si pamatovat, že ulice nese jméno podle jabka: Jabloňová...)*

Jinak jsem právě vpravo dosáhl na kulatých 20000 bodů!

*Nemohl jsem si pomoct, když už mi ta Učitelka Josefína zazněla v uších...

19. sirchose

sirchose Analytik fóra

Mohu potvrdit že ten konec je neskutečnej,samý hody za 40 nebo 60 bodíků,to je snad naschvál.
    Odházeno 180 pokusů a bodů 22930,kdyby to padalo jako do včerejška tak by bylo hotovo,ale dnes snad ze dvaceti pokusů max.plný dům a to jen asi 2x,velebnosti to je hnusxDxDxD

20. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak já jsem asi z jiné planety :music:. Teď jsem měl po nasyslených denních sklizních sérii 14 her, z nichž bylo na první hod 10 plných domů, čtveřic nebo dlouhých postupek o_Oo_Oo_O.
    Poskočil jsem tak o nevídaný stupeň a voilá, už je mezi námi [​IMG] . Odházeno 140 her, 17 930 bodů, průměr tedy 128 bodů a chlup :wuerg:. A teď hrr na ropuchu, zbývá mi na ni 570 bodů...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.