Hadí oči (6.2. - 12.2) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stěby

stěby Hvězda fóra

Bonusový jedničkový flush a čtveřice dvojek a je doma další prima věc: [​IMG] Začínám mlsně pokukovat po jeřábovi :D.

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer z kasina :) ropucha už rochní v liště, aby se aklimatizovala a neděsila moji domácí ropuchu :D na noc dám ještě akční, abych vyzobla ten meloun BZ a ráno nasadím dlouhodobky do družstva. Momentální stav 150 her/19 950 bodů na 80-té odměně a když počítám 2-4 hody na každou další odměnu, to už nedám, ale jsem s výsledkem spokojená :p. Ostatním držím palečky ať získáte co nejvíce odměn ;)

3. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Smůla z TS "zebra " pokračuje.Zebra opět nikde,zato vodní ráček,2x tygr žlutý a lev oranž.

LV 188

4. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

ještějednou sklidím a na noc zas akční, bo mám jeden den skluz...76/10900= můj stav Ještě něco vyzobu;)

5. maurehata

maurehata Osvícený autor

151 her/19430 b.
    Zacinam doufat, ze to zvládnu. Ale jeste uplne nejasam, zrusili mi biatlon, nevim, jestli vydrzim byt vzhuru a jestli mi neutece jedna sklizen. Udrzba v utery pro mne znamena, ze radeji pocitam v utery jen s jednou ranni sklizni a uz pak musi byt hotovo. Uprimne asi zalezi na stesti, SH uz se mi plytvat nechce. Jenze kdyz bude 50 floracu na dohled, asi pustim chlup.
    Nicmene RT ma stesti, ze kostky rada hraju uz od detstvi. Kdyby mne to nebavilo, asi uz se na to davno vykaslu, jde to proste ztuha. A flush jen jeden, ty mi nikdy nejdou.

6. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

Ze čtyř tajemných chlívků byla růžová ohrada pro velbloudy, bazén pro mořské koníky, oranžové koaly, žlutý tygři.Takže spokojenost. Čekám na další sklizeň kostek odehráno 84 her.

7. setura

setura Pisálek fóra

odehráno 56 her a nepadl mi ani jeden flash... to je bída:oops:

burds a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. myš59

myš59 Vévoda fóra

Dle mého skore je vidět ,jak mi padaj, či spíše nepadaj kostky:(..90/11170, stonek mám, a ještě něco vyzobu,;)ale mohlo toho být víc,že?

9. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak mé plány ze čtvrtka získat nejen stonek, ale i krejčovnu na černý pásek, jeřáb a obyčejnou ropuchu nabírají na realitě. Mám teď odehráno 129 her, takže stonek není nic překvapujícího, mám tu krejčovnu, jeřáb a teď už je na dosah i ta obyčejná ropucha, protože právě hraji o ní - stav je 18.370 z potřebných 18.500.
    A ještě do konce akce zbývá v tuto chvíli 42 hodin, tak si asi dám další cíl - zdolat úkol 78, abych získala 200% BZ na 24 hodin. To bude asi poslední.
    Jedu bez ničeho, jen voda a MJS, někdy hnůj. Krom prvotního rozpěstování kdy jsem použila SH i zuzanu. Ani kolo štěstí nepřineslo žádný bonus v navýšení počtu plodin ze sklizně.
    Průměr 142 bodů na hod. Mohlo by to být samozřejmě lepší, ale jsem ráda, že to není horší.
    Jediné štěstí je, že i bez J.C. kalíšky padají dobře a tak se může jet nonstop akční. [​IMG][​IMG][​IMG]

10. immortal67

immortal67 Expert fóra

72/9450 a nepadá to a nepadá.Nechápu hru,kde nemáš nejmenší šanci to ovlivnit.

Naposledy upraveno: 11/2/19
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já mám stonek a jedu nad plán, mám up továrny a krejčovnu. Na dohled 12 FL.

Stav hry: 90 her / 14930 bodů / 59 odměn. :)

12. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Odehráno 28 her,15 odměna a 3.730 bodů tak si myslím že řádek je ztracený

13. lowba

lowba Rádoby autor

Překvapivě stonek je doma..stav 65/9490 a překvapením jsou padátka, která jsou o 250ks v plusu, což je věc naprosto nevídaná :music:. Za mě spokojenost..Trénink dělá mistra, tak i k lepším karbanickým výsledkům jsem se za opakování hry dostala:p. Uvidíme kam to dotáhnu ve zbývajícím čase.:)

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

82 her, 11020 bodu, no jeste chybi 19 her na tovarnu, tak to by mohlo jit... ovsem +100% do stodoly udelalo svoje, to je jasny...
    134 prumer je slabota...

Vypadavat ma 120 kalisku/den, v tuto chvili ma byt 520 (nebo chybet 195 ), mam 2408 (chybi 0 ), mam 336% hotovo.
    Stav slavy : idealne 15585 kusu (3575/den ), mam 27247 z 21450 (127% ).
    Zatim uplynulo 72% casu, zbyva 39 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn nejmene 65 pohary.

Honzulka05, Y_n_O a Prepperka tohle ocenili.
  15. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Stonek který jsem chěl, kupodivu doma už teď:). Bo rozpěstování díky odpolední směně až sedmého dopoledne, a od brzkého sobotního rána víkendování v přírodě a na farmu jen stěží v sobotu dopo a dnes pozdě odpo a večer :), ale pohopole to nakonec jistili velmi dobře :D, navíc trochen posílené o dýňovku, jen toho SH a vrtulí... uffff:cry:, od teď prostě nad plán, spíš jen že mne nějak ty kostky chytly. O těch lepších odměnách si můžu nechat leda tak zdát, budu rád když se mi podaří "ulovit" nějaký ten zlatý banán :D, momentální stav: 68 her/9870 bodů, prostě mi ty kostky nepadaj :cry::D
    Jen to kolo štěstí..., grrr, +do stodoly jsem na něm viděl tolikrát, jako snad za celou dobu mého farmaření ne, tudíž protočil jsem na cca dvě stovky lístků (minimálně stopade jich bylo v bednách), něco jsem vyzobal z úkolů, a.... ... ..., cukr, drát, nějaká ta zelená, vrtule, sem tam dokonce aj nízký šlechtěnec, aby se neřeklo, tak aj řádka parfémů, dokonce aj nějaký ten žlutý chlívek a výrobna, zato +do stodoly, to nepadlo ani jednou :cry:....
    Přeji všem, ať dostanou co chtějí a kostky ať padaj :), mne stačí momentálně k radosti stonek :)

16. k.vitek

k.vitek Titán fóra

114 / 15.400
    Achichouvej, průměr házení i nadále klesá... 136 b. :sleepy:
    Dnes se mi v tom házení nedařilo.
    Cíl 12 FL je blízko. Snad ho ráno před buzením divé zvěře zvládnu.

Co bych asi tak příště? Jeřáb - 17.500 b.
    Natřískám ještě 2.000 bodů?

Časomíra do konce akce 37:49 hod.

EDIT po vyspání se:
    Tak těchto 5 hodů po ránu... a jejich průměr 206 b., celkový průměr mi to lehce zvedlo na momentálních 138 b.
    12 FL je doma!
    119 / 16.430

A šupajdím budit divou zvěř, chystat snídaně, svačiny a do práce...
    Jo, a skorozebry se probudily, odtajnila jsem a... zebra není :cry:

Naposledy upraveno: 11/2/19
  17. ryblabla

ryblabla Perspektivní autor

Mam odohratych 148 hier x 330 idem bez kupovanej dekorky... napestoval som už 48.840 akciovky a som na odmene 82 /20.290.
    A koniec je stale v nedohladne. Slovami velikána... "kde se tohle zastavi?"

Edit: tak ma napadá, že vlastne najžiadanejšia dekorka v hre má tiež inicialy J.C. to nemože byt náhoda!

Naposledy upraveno: 10/2/19
    Y_n_O tohle ocenil(a).
  18. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Zebru taky nemám, zato mnou kolo během této akce přestalo opovrhovat a konečně mi též nadělilo žlutou výrobnu vajec - konečně jsem vstoupila mezi elitu :p.
    Doufám, že ze Sindibádů by konečně mohl aspoň ten tulipánovník, s těmito 7 jich v liště čeká dohromady 20, až bude na ploše místo, nechápu, proč hra pokaždé takové počty vytrvale točí javor, olivovník, hrušen xxl a sem tam švihne něco xl, abych si uvědomila, jak může být ještě hůř... první tulipánovník by byl za touto akcí pěkná tečka.

19. bloboj

bloboj Pisálek fóra

tak i my trpaslíci už hongáme nohama na novým řádku v nebi, ale řeknu vám, taková hra v kostky, kdy si ubohej trpaslík nemůže ani zašvindlovat, to bylo tedy dost hustý, prej s poctivostí nejdál dojdeš, ale jak z toho chození pak jednoho bolej nohy, to tohle hloupý pořekadlo zamlčuje

20. Baroland

Baroland Ikona fóra

V klidu a pokoji odehráno 103 her,něco přes 14tis.,mám upg továrny,zasadil jsem hortensii/saguaro a tím končím.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.