Hadí oči (6.2. - 12.2) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Hadí oči ::..

Začátek akce: 6.2. ve 14:00 hod
    Konec akce: 12.2. ve 14:00 hod
    Minimální level: 3
    Obtížnost akce:
    • střední/vysoká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení celého FAQ, stačí otevřít odkaz FAQ: Rostlina, padátka, mlýnský produkt, koše, speciální předmět. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ lze kliknout na požadovanou část FAQ.

Alice tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Moje oblíbená akcička ;)8)

Jelikož velký ani jiný koš kupovat nebudu, tak na stonek mi stačí 21 450 rostlin a 715 padátek, to půjde, to udělám určitě i víc :p

Naposledy upraveno: 5/2/19
  3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

druhá :) - jinak kostičky já můžu... jdu si přečíst ofi. Kruci dnes si dali na čas.
    -.-
    Na konci je 8 x ropuší jezírko červené, to je fakt? Asi překlep, jinak je vše jen jednou.

Kdo nemá ropuchu, jeřába a výrobnu pásovců - černé pásky, má šanci získat je nyní. Na konci 20FL... - na to asi nedosáhnu. :p

4. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

A na akci se docela těším, odměnou je řádek, ty já ráda. Ale zas je ze hry vyřazená Bahamka, proč nenechají na hráčích, kde to chtějí vypěstovat...... Do akce jdu, do večera dozraje to co je na ploše a pak připravím farmu na akci.

A jen tak zběžně, odměnou je ropuší jezírko a pak dostaneme 8x červené ropuší jezírko. RT by bylo hodně štědré, ale bylo by mně to houby platné, pochybuji, že dostaneme v odměnách tolik základů .... Takže asi překlep.

[​IMG][​IMG]

5. sirchose

sirchose Analytik fóra

To by mě zajímalo co zamýšlí do budoucna s ropuchama,když jsou v odměnách 8x červené,jen jestli k těm červeným budou taky základní,jinak je to na,no však víte.
    Ale možná je to překlep.
    No to se za pár hodin nakonec uvidí.
    Koukám že lyzarka byla rychlejší

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

A není překlep i ten začátek akce? že by dávali info dnes na akci, co začíná pozítří? to je divné

7. Borek51

Borek51 Rádoby autor

Poláci začínají 6!!

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

S tím začátkem akce - vydržte - už se to zjišťuje ;)

Edit: Tak začátek akce je zítra 6.2. :)

9. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Víc než jeden upgradík na továrničku by nebyl?? :music:

10. larelay

larelay Analytik fóra

Dneska mi to asi moc nemyslí - co to je prosím bonus 20 % ze všech předmětů jako odměna u řádku. Vše ze sklizně, nebo jen dekorace...? Přiznám se, že nemám čas dohledávat, jak to bývalo psané dřív, jen nevím, co jsou ty předměty :) Děkuji

Skali: moc moc děkuji!

11. maurehata

maurehata Osvícený autor

Pokud si pamatuju, do konce jsem nikdy nedošla. A nejsem si moc jistá, jestli vůbec někdo jo. Takže 20 florenů na konci mně nechává chladnou. Nicméně uvidím, samozřejmě dokončit chci vždy, ale tady moc nedoufám.
    8 x ropuší jezírko červené jako odměna za 23500 b. (v tabulce odměn je to 3. řádek od konce)je překlep, předpokládám?
    EDIT - jo aha, floreny nejsou jen na konci. Tak třeba těch 12 fl. se podaří :)
    Beznoska - jsou tam základní chlívky a pak i upgrady pro ropuchu, jeřába i křejčovnu.

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Minihru mam rada, ale to pestovani vyhradne na farme me tedy fakt stve... necham to zatim konovi (ma vetsi hlavu), protoze odmeny me nijak vyrazne neuchvacuji, toz uvidim zitra kolem 14 hod. podle nalady :p

13. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

tak ne, nakonec je začátek přeci je zítra... původní příspěvek jsem smazala, ať nemate další

14. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Také jsem smazal.kvůli zmatkům:p

15. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

kostky jsem nikdy nedodělala,tady mi moc nejdou,ale v reálu ano;) Malý dotaz..pajdátko"Štatsná kostka" má padat ze získového předmětu Vlněný podvodník nějak mi to ušlo, co to je?

Edit: díky Skali, takže koš za 216 ,tam bude ten "vlněný podvodník",který nám dá po nějaké době tu štastnou kostku...Děkuji, nechci ,ikdyž by byla poloviční spotřeba akčních a kelímku na umletí

16. Skali

To je ze všeho - chlívky, stromy, pole, výrobny, dekorky...
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bursuk59 - šťastné kostky a vlněný podvodník - získáš nákupem košů.
    KUK tady

17. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Tak na tuhle akci jsem levá. Málokdy se mi povede kombinovat kostky tak, aby z toho bylo hodně bodů:wuerg: Ale stonek chci, naštěstí není podmíněn počtem uhraných bodů, ale počtem hodů:) No a také by mě zajímal ten upgrade továrny, tak daleko asi ale nedolezuo_O

18. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Co si i já pamatuji tak jsem nikdy nikdá tuto akci nedodělala...xD Asi to bude tím, že vždy jedu lážo plážo a nikam nespěchám... Ledaže bych trhla svůj rekord a třeba na Kolese vytočila 100% do stodoly... Jenže to je šance jedna ku milionu... Když jsem je vytočila včera:music:

19. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Dobrý.Kostky mě baví,řádek na stonku je slušný,bez velkého přemýšlení se začínám těšit.Jen bych byla radši,kdyby se to odehrávalo na Baha!

20. Skali

8 červených ropušinců nahlášeno. Díky za postřeh/y ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.