Hadí oči (30.11. - 5.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Tak já mám zatím odehráno 26 her a chybí kalíšky :sleepy: protože používám MJS a kombajn, zasadila jsem na pidi pole, ale nijak zvlášť výhodné mi to tedy nepřipadá.. legendu na stromě mám splněnou 26/30 a vypadne mi vždy cca kolem 10 kalíšků na každé ploše! Potřebovala bych nějakého osobního kouče, který by mi pomohl, co, kdy a jak použít, vůbec se v těch řemeslnických produktech nevyznám.. možná mám ve stodole něco, co by mi pomohlo :music:
    jo a jinak z bedny s farmářskými mincemi z předešlé akce mi padá pořád jen 1!! Nevím jak ostatním..

evainfo a fany2020 tohle ocenili.
  2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

add Bonus, ten dostanete vždy když poprvé dosáhnete některé kombinace a je jedno zda prvním, druhým nebo třetím hodem, rozhodující je pouze to, že jste v akci tuto kombinaci zatím nedosáhli.

3. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak mám zatím odehráno 29 her, též mi chybí ještě hodně kelímků, ráda bych stonek, nevím, jestli to stihnu, už na to mám jenom pondělí, neb v úterý přijdu z práce až po akci, přeji všem zdárné dokončení akce.

maribeja, -pechfógl- a evainfo tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky, nejsem sice osobní kouč ;), ale k té MJS a pidipolím - to je výhodné pro výtěžnost z jednoho pole (+2 ks plodiny), ale s padátky to víceméně nesouvisí. Na padátka jedině Živoucí legenda (což máš) a na noc zasadit nějaké dlouhodobky, ze kterých ti při sklizni vyskáče více padátek než z akční. Nějakou dlouhodobku je dobré si vyšlechtit ve skleníku, abys u ní měla pokrácenou dobu růstu. Jinak z akční to moc nepadá, ptž má krátkou dobu růstu. Produkty na podporu vypadávání nejsou, maximálně budeš mít více BZ/TBZ při sklizni.
    A pak už záleží na možnostech tvé farmy - padátka se dohánějí třeba i tak, že si pokrácenou (vyšlechtěnou) rostlinu sadíš na velkých polích se SH (na velkých kvůli úspoře SH) a točíš ji dokola (vánočka, bílá nevinnost na posílení účinku SH, někdo má ještě kaštanový řádek....)
    Doporučuji přečíst vlákno : Jak na vypadávátka

Naposledy upraveno: 3/12/17
  5. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Asi neovlivním hodnotu na kostce, která padne? ...

6. Skali

pavcape - asi fakt ne.

zuzik.t tohle ocenil(a).
  7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

32 her, 4080 bodů, leze to jako šnek, kterého nemám a hadí oči bych mohl využít k hypnotizování akční možná by kalíšků vyskočilo víc ,-))
    Kbelík na ploše skáče jako divý, se nedivím, že pak nepadne pořádná kombinace má v tom mišmaš ,-)

8. stěby

stěby Hvězda fóra

Pitrýsek47 - Já si drbu hlavu, jak mi to nejde :oops:, a někteří jsou na tom i hůř :music:. 35 her = 5400 bodů. Stonek bude s odřenými zády, stále doufám i v "sokolí" TCH. O tajemných bubustromech (= opět sbírce chapadlovrb jako už minule) si můžu nechat jen vyprávět od rychlíků na jiných farmách... Alespoň snad dokončím otevření Houbolesa III.

9. yozona

yozona Pisálek fóra

36 her, 5.030 bodů.....
    průměr cca 140 na hru...jsem si myslela, že jsem uplně levá, ale asi nejsem, tak mám radost :)

GordonSargent, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  10. Evča

Evča Pisálek fóra

Ahojky, možná jsem špatně pročítala úvod i následující příspěvky, ale zatím jsem nepřišla na to, odkud vezmu folkovou kapelu - ten základ na který pak přidám závěs. Už jednou jsem to prošvihla, nerada bych udělala tu samou chybu.

11. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Evča,
    pokud máš odehráno více než 2000 bodů, tak by jsi ji měla mít v inventáři.

12. stěby

stěby Hvězda fóra

Evča - je to cena v osmém úkolu této hry (za 2000 bodů).

Edit - tak nezmarka.cz vyhrála ;). A ke hře: už má někdo 26 000+ bodů? 8):p

KOLENO1970, evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  13. zdenickanecesana

zdenickanecesana Rádoby autor

ahojky měla bych prosbu kdyžchci hrát kostky tak jsem se už dvakrát přihlásila a odhlásila a furt tam nemámkalíšek abych mohla hrát přitom všeho mám dostatek děkuji

14. Skali

zdenickanecesana - máš poháry s kostkami umleté ve mlýně ?

maribeja tohle ocenil(a).
  15. zdenickanecesana

zdenickanecesana Rádoby autor

ano mám10 ale kalíšek tam není když bych neměla namleto tak by tam měl být snulou ne

maribeja tohle ocenil(a).
  16. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

ahoj všem farmářům,kostky hraji poprvé poněvadž jsem si ve farmaření udělala malou pauzu.
    ovšem tato minihra je čirá katastrofa mám odehráno 29 her a zisk 4090 bodů.kde udělali soudruzi z NDR chybu???
    nesnáším hru na náhodu,to asi tady všichni, že ano.
    snad se dohrabu ke stonku a pak na to......***odstraněna nevhodná pasáž. Skali

Naposledy upraveno moderátorem: 3/12/17
  17. Baroland

Baroland Ikona fóra

69/ 9570 ...ještě 16430 a jsem na koncíííí.;)

18. Skali

Když bys neměla namleto, v minihře budeš mít 0, to je jasný.....
    [​IMG] Pokud se ti ve mlýně ukazuje 10, to samé bys měla mít v minihře....Říkáš, že jsi i restartovala, takže odejít z minihry na jinou plochu a zase se vrátit bude také nejspíš k ničemu... Tak to už mě nenapadá, kde by mohla být chybka... (dostupnost od 3. levelu - tam taky nebude problém)..... Nezbude ti nejspíš, než se obrátit na herní podporu: Jak kontaktovat herní podporu

Edit: ještě mám možná hloupou otázku - ten kalíšek s nulou v minihře vidíš ? - bo jestli jsi ještě vůbec neházela, vidíš toto:
    Pak bys jen klikla dole na to zelené tlačítko "tak pojďme" a už by to mělo frčet.

Naposledy upraveno: 3/12/17
  19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

46 her za mnou, řádek aktivovaný, mám radost. Ale ještě větší mám z dosud nevlastněného mangrovníku, který se objevil z TS, dokonce v provedení XL i XXL. To fakt potěšilo. A žirafa samozřejmě stále žádná.

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

krakoramaja já teď líhnu na baha odměnu 46 - kadibudky "možná přijde i žirafa" .... kdyby došlo k chybě a žirafa přišla, máš ji u mne schovanou :).

P.S. ale pro udržení duševní rovnováhy počítám spíš se standardním výsledkem a očekávám chlívky na lenochody a hady - od každého mám jen 22 kousků
    Bubutajemnice standard daly - 3x chapadlová vrba, 3x to jedovaté zelené jabko a sakrofágový stromek (aspoň něco)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.