Hadí oči (30.11. - 5.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. libakos

libakos Polobůh fóra

Hezké ráno,stonek je aktivován tak jedu dál.Sousedko moje zkus restart třeba se něčemu po ránu nechce fachčitxDAž sklidím,zkusím taky....45 minut ale s vánočkou bez řádku na SH,ale ještě možný bonus na květiny z koktejlu když nebyla vánočka vejde se.......

Naposledy upraveno: 3/12/17
    evainfo tohle ocenil(a).
  2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Anvan: on kaštanový řádek nebo bílá nevinnost zkracují růst rostlin?

maribeja tohle ocenil(a).
  3. anvan

anvan Dozorce fóra

Tak jsem se špatně vyjádřila, omlouvám se ti pajdo, tak mají nějaký vliv na SH. Nicméně pořád nevím, proč mi to minule šlo a teď ne - a od tebe jsem se tedy odpovědi koukám taky nedočkala.

edit: tak už jsem to zprovoznila - na radu krakorky jsem snědla vánočku a je to hned - a to jsem ale klidně mohla vynechat vodu a normální hnůj! Tak sláva! A děkuji.

evainfo a krakoramaja tohle ocenili.
  4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Anvan: ale odpověď jsi už dostala do krakoramaji, chybí ti vánočka

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .. hezké ale studené ráno :) jdu právě z kasína a dnes mi opět padl flush s jedničkami když ti dva byli nepozorní xD
    a kromě dvou postupek hned na začátku bych řekla, že bych v kasínu prohrála i holínky :D. Kalíšky zatím jsou, ale váznu na hráčské slávě, sklízela jsem i v noci a to už dnes nepůjde. Vrhnuto 52x / 7870 bodů blížím se k druhému závěsu a chtěla bych dosáhnout na odměnu č.38 :p. Tak všem držím palečky na nejlepší vrhy ;)

Stoneček už jede [​IMG] xD

6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jestli to takhle půljde dál tak nedostanu ani stonek.
    Z vyšlechtěné cibule vyskočilo 11 padátek. To není ani na kelímek.

Odehráno mám 29 her a mám 4 110 bodů. Kostky mi nepřejí. Hodněkrát jsem měl jen "pár" a nebo "malou postupku".

Ještě mám malý dotaz. Jak přesně funguje ten jakoby bonus "+100" který se sem tam oběví u počtu bodů za odházené pokusy ?
    Myslel jsem si že se tento bonus oběví když to seskládám v řadě (1 2 3 4 5) nebo když mi celá řada vyjde v postupce i po 3 hodech, ale ten bonus se mi neoběvil ani když mi padla postupka na první hod ani když mi padlo 5 stejných čísel. Pak jsem to bastlil na 3 pokusy a koukám že tam ten bonus + 100 mám.
    Jak to teda funguje ?

maribeja, evainfo a Janina0971 tohle ocenili.
  7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Bonus +100 je u kombinace, kterou máš poprvé. Alespoň by tedy měl být.

EDIT: tam, kde nemáš zelenou fajfku, by měl padnout.

pigi1313, Pitrýsek47 a Janina0971 tohle ocenili.
  8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Bezejmenný - bonus funguje jen když něco hodíš poprvé - poprvé dlouhou postupku, poprvé plný dům z 5, atd atd
    Poznáš to podle toho, co jsi nehodil, nemáš ještě odfajfknutý ;)

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Bonus + 100 jsem nedostal.

maribeja tohle ocenil(a).
  10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Bezejmenný - Možná ti nerozumím, co myslíš tím poprvé. Ale "poprvé" není kombinace získaná na první pokus při vrhu (usuzuji z tvého 1/3). Bonus bys měl získat, pokud ti tato kombinace padla poprvé třeba i na třetí pokus v tom jednom vrhu. Zkrátka pokud se v tabulce vpravo rozsvítí poprvé, tudíž dosud u ní nebylo zatržítko. Tak jak píšou hráčky přede mnou.
    No a jinak napiš na podporu, škoda přicházet o body.

Edit: ještě doplním. Teď mi padla poprvé čtveřice z dvojek. Rozsvítila se a vedle se objevilo +100, ale dokud jsem na tu svítící kostičku neklikla, zatržítko u ní nebylo. Domnívám se, že ty už jsi jednou (či víckrát) tu konkrétní kombinaci měl, protože u ní zatržítko máš.

Y_n_O tohle ocenil(a).
  11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Bezejmenný: Tu fajfku jsi dostal teď nebo už se ti jednou postupka povedla? Jak píše krákorka, pokud se ti při první kombinaci bonus nenačte, napiš na podporu.

EDIT: ten bonus dostaneš po odkliknutí kombinace; teď na screenu svítí postupka; potom by se mělo objevit nad číslem s body výhry +100, pokud je to první sestavení

12. slootr

slootr Baron fóra

První cíl splněn. Stonek stonkuje. 46 hodů, 6 160 bodů.
    Druhý cíl je doplahočit se pro druhý upgrade dekorky. Na to potřebuju stupeň 34, 8 500 bodů a to by mělo klapnout.
    Třetí cíl jsou bubustromy. Stupeň 38, 9 500 bodů. To by snad taky mělo klapnout.
    No a pak je tu ještě sen, který se asi nesplní. Stupeň 46, 11 500 bodů, žirafí tajemnice.¨

V kostkách nemám štěstí, zatím mám průměr 133 bodů na hod. Mám v plánu ještě 54 hodů. To zvládnu napěstovat do úterního rána. Při průměru, který teda asi nevyjde, těch bonusů za první trojici a podobně už tam moc není. Spíš to bude míň. Je otázka, jak moc míň. Průměr mi říká, že by mi to mohlo hodit 7 123 bodů. Horší než půlka by to bejt nemělo, i ta půlka bude stačit na bubutajemnice.
    Snad to bude víc než půlka. Uvidíme o kolik víc. Určitě mi můj sen unikne o fous. Znám se. :)

13. koljan74

koljan74 Aktivní autor

...jak se dá hodit FLUSH o 6 kostkách, když hrajeme jen s 5 ??

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, to není o kostkách, ale číslech 1až6 ,-))

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  15. slootr

slootr Baron fóra

koljan74: Stačí se podívat na první stranu s popisem, co je flush. Flush je 5 stejných kostek. Jedniček, dvojek, trojek, čtyřek, pětek nebo šestek. Tedy šest možností jak hodit flush za pomoci pěti stejných kostek.

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  16. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Odehráno 54 her a teprve 7.470 bodů---odměna 30 ze 75 ...
    Nepřijde mi to jako obtížnost střední .
    Minule se pěstovalo taky na 3 plochách?

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak z kazda sklizen = 4 kosiky, no melo by to stacit, mam ale malo splnenych, tentokrat se o ne ani nesnazim - vzdy vezmu co da nejvic cekove, tak by to melo vyjit... nove jsem pochopil "plny dum", tak o to bude vic bodu :)

megi1967, Trepifajksl a maribeja tohle ocenili.
  18. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak odehráno 78 her a získáno 10 080 bodíků,takže se těším na 7x chapadlovou vrbu.
    Konec stále v nedohlednu a díky tomu že bonusy už pouze u flushe tak je to sci-fi:p

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dneska odehraju do třiceti her, zbytek uvidíme, ale zatím to předvídám černě a k vánocům potřebuju krasohled.-.-
    Děvčata, vy se o toho bezejmenného chlapce tak dojemně staráte....:p

20. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

krakoramaja - bonus 100
    teď jsem hodila na třetí pokus postupku - 3 hodem a najednou.
    Připsalo se mi pouze 200 bodů , žádných 100 bonus. Takže asi se ten bonus 100 počítá jen prvním hodem.
    Nevšimla jsem si, že by se mi někaký bonus od začátku přičetl ...nepadá mi to vůbec :-(
    Měním taktiku a házím vždy všemi kostky , protože předtím sem měla většinou pár za 40 nebo trojici za 60..hrůza

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.