Hadí oči (30.11. - 5.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

-Stýví- pročti si příspěvěk nad tvým (od Skali), tam máš odpověď kde hledat a co dělat.

Skali tohle ocenil(a).
  2. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak já mám odehráno 26 her,3660 bodů a potřebuju se dohrabat ke stonku.

evainfo a karbar tohle ocenili.
  3. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak odehráno 54 her a bodů zatím 6930,takže dohrát to do konce s tím koeficientem náhod co mám nastavený od RT vidím jako zhola nemožné.
    To jsem použil 600 kapek na vytuněné karafiáty na pohopolích abych podpořil množství pajdátek,teď pro změnu chybí kytka,ale stejně to do konce vidím zcela nereálně,docela by mě zajímalo kolik lidí to dohraje až do úplného konce,jo a flash se zatím nezadařil ani jednou:cry:

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jen bych doplnila k tomu zobrazování umletých pohárků - když zadáte mletí přímo z obrazovky akce, kostky v kalíšku se často nenačtou. Stačí jen odejít z akční obrazovky a vzápětí se vrátit a bude to v pořádku, není nutné hru restartovat. Mám to tak od začátku akce. :)

5. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

zdravím, stonek stonkuje, jedu dál

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

ale no tak, já mám momentálně koeficent náhod hodně pod průměrem, ty kostky jsou snad cinknuté, ale včera náhodné číslo přálo, dalo dvojnásobek do stodoly na 24 hodin, tak mám stále kde brát akční:)

7. stěby

stěby Polobůh fóra

Odházeno 28 her, zatím mrzkých 4300 bodů :cry:. Včera se mi nedostávalo akční, dneska už mě brzdí padátka, tož na noc půjde tuningkarafiát. Stonek bude, ale stanovil jsem si vyšší metu: 35 odměn, tedy 8750 bodů. Jestli to budu sázet po párech za 40 bodů, asi nepůjdu pár dní spát :D:D:D.

8. matička3

matička3 Perspektivní autor

to jako fakt, že mi z celé plochy akční už podruhé vypadly dva kalíšky?Myslela jsem, že už hra skončila,tak mě to zmátlo.Na druhé ploše čtyři, ani z toho nic nenamelu, ještě jednou, zavřu a příjdu až po vánocích. A ted jsem zvědavá, jestli to zanadávání pomůže, občas jsem četla, že se to stalo. ;)

9. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

10. polacka

polacka Baron fóra

Musím souhlasit matička3 kalíšky padají málo. Nejsem ořezávátko, hru nehrotím, ale při sklizni ze dvou ploch namelu 1 ks. Vím, večer dám vytuněnou cibli, ale chudáci začátečníci. No je taky jedna varianta. Nám starým to nepadá a RT čeká na penízky a padá to hráčům v nižším LV, ty si RT potřebuje udržet. Ty začnou platit později.

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Padá to přiměřeně k délce rostliny a počtu ploch, na kterých můžeme pěstovat. Od krátké kytky nemůžu očekávat nic moc a ani vyšlechtěná růže nevěští nic dramatického, pohybuje se jen malinko lehce pod průměrem. Stonek si vyberu, odměny budou záležet na tom, jestli rozbiji bank, nebo si jen odnesu ceny útěchy, stejně jaké jsem si je jako začátečník odnášela:)

12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo :):):)

13. Floutek80

Floutek80 Rádoby autor

Teda vůbec mi to nepadá, dost často se stane, že mám skoro postupku bez jednoho čísla a na ty dva pokusy to tam prostě nedám... Asi tím hodně riskuji, možná by stálo za to v takovém případě třeba znovu zamíchat všemi kostkami, přestože se tím připravím o jeden pokus. Nevím, no.

maribeja, evainfo a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  14. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Povedlo se mně přesadit jednou akční plodinu na cestách a doma pak před další sklizní si vytočit 100% do stodoly. Došly však kalíšky a tak akční plodina zatím přebývá v počtu 1589 ks. Vzhledem k tomu, že mám bonus do stodoly, pojedu akční, ke konci využiji kdyžtak kaštanový řádek, který mám v rezervě.

Odehráno 77 her a pracuji na této odměně:

7 tajemných děsivých sazenic Duch se podařilo získat, na řadu přijdou až zítra ráno. Tak teď ještě uhrát 11.500 bodů a získat tajemné stáje Chrom a kdyby se z nich povedla žirafa, já bych byla táááááááááááák spokojenááááá.

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já si v pohodě hraju na plný dům. Průměrný zisk. Občas se povede něco lepšího, tak to odkliknu.

pigi1313 a Lyzarka tohle ocenili.
  16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatím to jde ztuha.Odehráno 39 her-6720 bodů. Chtěl bych se dostat k odměně 38. Jedu stále akční, momentálně ve stodole 9088 ks plodiny. Kalíšků 9. Pak to asi doženu mutatníma růžema,nebo kaštaňákem.

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Teď jdu sklidit, semlít a budu hrát 46-49 hru, tak stonek bude doma, jde to jednou dobře, podruhé třeba jen páry, asi jsme na tom všichni podobné. Jedu dál, ale k poslední odměně se nedoštrachám :music:

18. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Dobré ráno,
    nějak stojím na padátkách, tak jsem aktivovala kaštanový řádek, nasadila vyšlechtěné karafiáty, zalila, pohnojila, dala SH,bílou nevinnost, ale stejně rostou asi 44 minut. Poradí někdo na co jsem zapomněla? Minule jsem je měla hned - za 0 minut. Teď fakt nevím, co jsem vynechala.....

pigi1313 a evainfo tohle ocenili.
  19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Dnes bude stonek, za sebou mám 42 her, bodů 5670. Myslím, že bych k sokolím chlívkům mohla dojít. Na víc si ambice nedělám. Co bude, bude.

anvan
    - vánočku?

DANKA722, Pitrýsek47 a evainfo tohle ocenili.
  20. anvan

anvan Velvyslanec fóra

tu jsem předtím nepoužívala a i tak to vycházelo. Když najedu myší na SH, tak mi ukáže že zkrátí čas růstu o 75%, voda o 20%, hnůj o 5%, kaštanový řádek o 5%, bilá nevinnost o 10% - to už je 115%!!! Myslím, že jsem to minule ani nehnojila a už to bylo hotové - teď fakt nevím....:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.