Hadí oči (30.11. - 5.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

poslední pokus za mnou, a celkem jich bylo 94, bodů mám 13.660.
    proti minulé akci se mi zdá, že byly úspěchy omezeny, tentokrát jsem nedosáhla ani jednou na flush (posledně určitě nějaký byl), všechny ostatní možnosti mi padly
    v tajemničkách jsem neměla jako obvykle nic zvláštního (žádné novinky ze stromů, ani z chlívků, z děsivých jenom třpytivé koule a jabloně), na žirafu si tedy musím ještě počkat, chjo

evainfo, krakoramaja a švestinka tohle ocenili.
  2. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Vydrápala jsem se na 121 pokusů a 57 odměn. Děsné tajemnice nic, žirafa nic, u orla zatím nevím...pokaždé zapomenu rozhodit tu podivuhodnost na plochu, ale hra v kostky dobrá, bavilo mě to a i ten flush několikrát padl, takže akce na pohodu :);)

krakoramaja tohle ocenil(a).
  3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

ahoj
    135 pokusů ... 60 odměn.... napěstováno přes 35 tisíc akční... hold akce na náhodu
    jediné pozitivní že jsem z děsivých tajemnic získala jednu svící sice zraje věčnost :)) ale mám ji ;)
    hra mě bavila, ale náhoda je pěkná potvora, za mě akce nesplnitelná.

4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] [​IMG] tu končím, zo strašidelných duchov bolo 5 chápadiel a 2 trblietavé gule - len v základe, ale žirafa vyšla, sokola ešte musím posadiť...

5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Zanedlouho poslední sklizeň pár chlívků ještě před koncem akce, které však už nepřinesou tolik kalíšků, aby to dalo na ještě jednu hru. A tak můžu již nyní konstatovat, že nakonec jsem ani kaštanový řádek nepoužila a na přebytečné akční plodiny nachytala kelímky z normálních sklizní. Házela jsem kostkama 131x a na tu 60-tou odměnu chybí 240 bodů. Stejně jsem toho udělala víc než bylo v plánu, cílem bylo získat z 54-tého úkolu tajemné sazeničky.

Akce se mně líbila. Ale co je to platné, když výsledný efekt celé akce zkazí odtajnění těch tajemností. Snad jen na hřbitově se trochu dařilo i když také ta svíce nepřišla, ale alespoň přišly jiné tajemné stromy potřebné do úkolů. Ale ani stáje na Bahamku ani na farmu nepřinesly to co jsem chtěla..... Raději bych v odměnách viděla konkrétní stáj a konkrétní strom. A ty bedýnky se také stávají oblíbenou odměnou tvůrců, je jich čím dál tím víc ....

Při házení kostek se u 1, 2, 4 a 6 povedl i flush.

GordonSargent, evainfo a krakoramaja tohle ocenili.
  6. verrenka

verrenka Zelenáč fóra

kalíšky jedny zatrolený, vůbec mi to nepadá, chybí mi jich 8 na výrobu toho posledního pohárku ... je tu prosím někdo, kdo mi pomůže ... nebo budu bez řádku :-(

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Pane jo, bez SH a mam jen 86 her a 47 odmen tesne pred bednou s lesklymi vecickami... uvidime co bude v TS az je dam na plochu...

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Odehráno 104 her s průměrem 128,8 - 13400 bodů a 50 odměn, zastavila jsem se 100 bodů před SK, což zamrzí. Hra opravdu bavila, pěstovala jsem až dokonce ;)

9. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

odehráno 57 her, 8580 bodů průměr na hru cca150 bodů.
    deMentos

10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Tedy vážení, to byla jízda! Normálně se sama sobě divím, když mě něco nebaví, že se dokážu až tak vyhecovat. Stálo to nějaké to SH, ale chlívky jsou doma i bez florenů. Joj to mám radost. I když se z nich žirafa neobjeví, nebude mě to až tak mrzet, protože důležitější pro mě bylo zkusit to a dokázat, že to dám.
    Na jedné ploše otočila 2x pohokarafiáty a pak dala akční jednou na velkých a jednou na středních s SH. Na zbývajících plochách jen s vodou a hnojem.
    Byť jsem ráno protočila 30 obyč lístků, bonus nepadl. Teprve až v průběhu dopoledne +1, proto jsem akční dala s SH. Jo, vyšlo to. Fakt mám radost.

11. Plea

Plea Vycházející hvězda fóra

Odrahráno 79 her a to jen díky 1OO a 2OO% na začátku do stodoly, jinak bych se z těch akčních zbláznila, ale přišlo mi, že padátka mi skoro nepadala.. Chtěla jsem ještě zvládnout dneska č. 46, ale už se nepodařilo :-(((
    Zajímalo by mne, zda se našel někdo, kdo by to odehrál celé, to snad není ani možné, bez hromady superhnojiva a hl. citrónů..
    Btw. flush ani jednou a to jsem dosti riskovala, štěstěna je zde asi nastavena proti pravděpodobnosti :-(

Naposledy upraveno: 5/12/17
    evainfo a Zoufálkov tohle ocenili.
  12. tolca1

tolca1 Pisálek fóra

Tak zase vypadávátka zklamali...poslední 3 kalíšky mi chybí do posledního hodu :cry: nezabrala ani žádost ke všem sousedům a žádost ve výměně. To vyloženě na...štve

13. ašada01

ašada01 Titán fóra

Tak jsem odehrála 130 her a získala 18500 bodů a 61 odměn. Průměr 142 na hod. Padly všechny možnosti až na flush 1 a 6. Hodně jsem si ke konci pomohla SH jak na akční, tak na padátka, nechápu, jak to mohlo být označeno jako střední obtížnost. Zajímalo by mě, jestli se někdo dostal na konec bez nákupů za FL nebo Kč.

evainfo tohle ocenil(a).
  14. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak z tajemna (včetně expresu) zatím jen lištovky, až na neuvěřielný "expresní" úspěch (hlavně ve světle nové akce) - 1x kamzíci !!! a 1x továrna na hrábě !!! (ta sice do nové akce třeba není, ale mám ji!).
    Ze stromů jen lištovky a na Baha se mi žirafa ještě neuklonila...

EDIT (17:15):
    Volejte sláva! Žirafa na mě k ostrova mává!

Naposledy upraveno: 5/12/17
  15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

ach jo, zas jsem prošvihla konec... chtěla jsem si ještě 5x hodit...

naštěstí jsem stihla stonek

MatysekKamilek a evainfo tohle ocenili.
  16. makak-magot

makak-magot Stará škola

Uááááááááááá - pro zájemce jeden návod zdarma, a to na téma "Jak vyhodit 300 superhnojiv oknem":
    To si takhle přibližně v jednu hodinu odpoledne spočítáte, kolik vám chybí kalíšků, aby vám zbytečně nezůstala akční kytka, a zjistíte že 300 kousků. Tak si aktivujete Kaštanový řádek, vánočku a nevinnost, a "napěstujete" si je na pohopolích. Pak si dáte mlít poháry s kostkami - a protože přeci nebudete skoro 30 minut koukat na to, jak se točí mlýn, tak si zatím pročtete návod na další akci Vrcholové chvástání.
    Zjistíte, že to není tak triviální jako obvykle, tak do toho chvíli zíráte, pak si vytisknete všech 6 obrázků, vezmete barevné pastelky, a začnete si malovat možné cestičky. Malujete, gumujete, to celé několikrát dokola, až jste spokojeni. No a pak se vrátíte zpátky do hry a zjistíte, že už je sice dávno umleto, ale že zároveň už je skoro čtvrt na tři, a vy si s těmi umletými poháry můžete tak maximálně vytapetovat...
    >:(:wuerg::cry:

17. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) zajímalo by mne, zda někdo dokončil až do úplného konce, neb vzhledem k náhodnosti to bylo skoro nesplnitelné, i když info hovořilo a střední obtížnosti.
    Ale není malých cílů že? Čím větší cíl, tím více do hry vrazím xDxDxD Ještě, že jsem v klidu a nějaká tajemná bedna mi zanechává v klidu;) Tak jdu pokračovat ve vánočním úklidu, to bude tajemných beden a překvapení, co najdu xDxDxD

k.vitek a krakoramaja tohle ocenili.
  18. verca.bebe

verca.bebe Pisálek fóra

já sem spokojená, kostky mě bavily a mám plamenáka....jen mi nejde stonek, co mam dat na ten poslední mrak?? v inventaři se mi žádná dekorace nezobrazuje, přitom jich tam mam plno...

19. makak-magot

makak-magot Stará škola

verca.bebe: Na poslední mrak dej libovolnou dekoraci 2x2.

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

verca.bebe - kup si třeba vulkán :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.